Merkez Zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy

Son dakika Merkez Zekeriyaköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merkez Zekeriyaköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merkez Zekeriyaköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merkez Zekeriyaköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merkez zekeriyaköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 merkez zekeriyaköy haberi bulunmuştur. Tüm merkez zekeriyaköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı
Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı Merkez Zekeriyaköy’de, %15 peşinatla ev sahibi olmak mümkün
14.01.2016 Arşiv
Konutta Aralık atağı
Konutta Aralık atağı Seçimlerin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.
12.12.2015 Ekonomi
Merkez Zekeriyaköy'den fırsat
Merkez Zekeriyaköy'den fırsat Merkez Zekeriyaköy’de konutlar yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuluyor.
8.09.2015 Arşiv
Ortadoğu Grup'tan yaz partisi
Ortadoğu Grup'tan yaz partisi Merkez Zekeriyaköy sakinleri yaz partisinde buluştu.
28.07.2015 Arşiv
Yüzde 1 KDV
Yüzde 1 KDV Merkez Zekeriyaköy projesinde konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.
1.07.2015 Arşiv
Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı
Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı Ortadoğu Grup'un projesi Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı.
9.06.2015 Arşiv
Merkez Zekeriyaköy'de kampanya
Merkez Zekeriyaköy'de kampanya Merkez Zekeriyaköy projesinde Anneler Günü için Mayıs ayında geçerli bir kampanya düzenlendi.
5.05.2015 Arşiv
Merkez Zekeriyaköy Teslim Edilecek
Merkez Zekeriyaköy Teslim Edilecek Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin 750 liradan başlıyor.
4.07.2014 Arşiv
Konutta bayram fırsatları
Konutta bayram fırsatları Konut üreticilerinin ofisleri bayramda da açık
14.10.2013 Arşiv
Merkez Zekeriyaköy 349 Bin 250 Dolar'a
Merkez Zekeriyaköy 349 Bin 250 Dolar'a Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’un gelişim aksında yer alan mükemmel konumuyla ön plana çıkıyor.
1.10.2013 Arşiv
Konutta bayram şenliği
Konutta bayram şenliği Bayramda da yeni fırsatlar sunuluyor
8.08.2013 Arşiv
Merkez Zekeriyaköy 342 Bin Dolar'a
Merkez Zekeriyaköy 342 Bin Dolar'a İstanbul’un en yaşanabilir merkezi, Merkez Zekeriyaköy satışta
3.06.2013 Arşiv
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmaları çerçevesinde Sarıyer'de bazı mahallerde 14 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı belirtildi.
5.09.2022 Gündem
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu?
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu? Arefe günü pazarlar açık mı? İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Pazar yerleri genelgesi yayımlanmış, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgeyle İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesini belirlemişti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
12.05.2021 Gündem
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri…
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri… Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. İşte İstanbul’da açık olan semt pazarları...
8.05.2021 Gündem
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi?
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi? Pazar kurulacak mı, pazara girmek serbest mi? Pazar kurulacak yerler merak ediliyor. Pazar yerleri genelgesi İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine gönderildi. Genelgenin ardından İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesi de netleşti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
8.05.2021 Gündem
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu Tam kapanma döneminde semt pazarları yarın ve (8 Mayıs Cumartesi) ve 15 Mayıs cumartesi açık olacak. Vatandaşlar, evlerine en yakın pazara gidebilecek. Pazarda sadece yaş sebze, meyve ve fide satışı yapılacak. Pazarlar saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasıhnda açık olacak. İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün pazarda ürünlerin pahalı olacağını söyledi. Şengün en ucuz domatesin 5-6 liraya satılacağını vurguladı. Öte yandan İstanbul'da açılacak pazarların listesi yayınlandı...
7.05.2021 Ekonomi
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Emlak Konut projelerinden 24 ay ödemesiz 10 bin konut! Emlak Konut projeleri başvuru şartları ve Emlak Konut fiyat listesi!
Emlak Konut projelerinden 24 ay ödemesiz 10 bin konut! Emlak Konut projeleri başvuru şartları ve Emlak Konut fiyat listesi! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank corona virüs sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerine sunmasının ardından markalı konut projeleri de bir bir kampanyalarını duyurmaya başladı. Kamu bankalarının konutta önceki gün duyurduğu destek paketinin ardından Emlak GYO da “Hayallerinden vazgeçme Türkiye” isimli kampanyayla sahaya indi. Emlak Konut, 26 projesinde peşinatı yüzde 5’e çekerek, ödemeyi 24 ay erteliyor. Ayrıca yüzde 10 indirim var. Peki, Emlak Konut projeleri başvuru şartları ne? Büyük kredi kampanyasına katılan projeler hangileri? Emlak Konut fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut projeleri ile ilgili detaylar...
3.06.2020 Ekonomi
İstanbul'da 18 Şubatta su kesintisi olacak! Sular ne zaman, saat kaçta gelecek?
İstanbul'da 18 Şubatta su kesintisi olacak! Sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamada, Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ta 18-19 Şubat'ta bazı bölgelere 24 saat su verilemeyeceğini duyurdu. Sular ne zaman, kaçta gelecek?
15.02.2020 Gündem
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı (4 Aralık 2019 listesi)
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı (4 Aralık 2019 listesi) BEDAŞ, 4 Aralık’ta İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintisi programını açıkladı. İstanbul'un muhtelif bölgelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte 4 Aralık 2019 Çarşamba günü İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
4.12.2019 Gündem
Lüks ‘köylere’ şehir gibi vergi
Lüks ‘köylere’ şehir gibi vergi Eskiden köy statüsünde olup mahalleye dönüştürülen İstanbul Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos, Ankara Ümitköy, Alacaatlı gibi yerlerin emlak vergisi muafiyeti kaldırıldı.
21.07.2019 Ekonomi
5 yıldızlı kampanya
5 yıldızlı kampanya Konutta 5’inci tarihi kampanya, ‘5 yıldızlı fırsat’ sunuyor. ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ adlı kampanyanın en önemli özelliği, peşinatı döviz veya altınla ödeyenleri kur farkından koruması. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya, faizi 0.98’e çekerken yüzde 10 indirim de var.
28.08.2018 Ekonomi
İstanbul'da o ilçelere 24 saat su verilemeyecek!
İstanbul'da o ilçelere 24 saat su verilemeyecek! Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ın bazı kesimlerine 5-6 Şubat'ta su verilemeyecek.
3.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Merkez Zekeriyaköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merkez zekeriyaköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.