Gazete Vatan Logo

Konutta bayram şenliği

Bayramda da yeni fırsatlar sunuluyor

Konutta bayram şenliği

Ramazan ayı boyunca kampanyalara hız veren konut üreticileri, bayramda da geleneği sürdürüyor. Satış ofisleri de tatile çıkmayanlar için bugünden itibaren açık kalacak.

Ramazan ayı boyunca, kampanyalarla satışlarını canlı tutmaya çalışan konut üreticileri, bayramda da yeni fırsatlar sunuyor. Bayram boyunca tatile çıkmayıp, daire almak isteyenlere satış ofislerini açık tutan firmalar, birçok seçeneği de beraberinde sunuyor. Bayramda ev alacaklara peşinat indiriminden sıfır faize, kişiye özel ödeme planlarından dolar kurunu sabitlemeye ve tatile kadar farklı seçenekler sunuluyor. Bayram boyunca devam edecek kampanyaların bir kısmı, Ağustos ayı sonuna kadar da devam edecek. Firmalar kampanyalarla hem satışlarını canlı tutarken hem de stoklarını eritiyor. Firmalar böylece, sonbaharda balayacak yeni sezona da hazırlık yapıyor.


Viaport Eylül’de teslim ediliyor

KURTKÖY’de Via Properties tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses & Suites’te, yaşam 1 ay sonra başlıyor. Eylülde ikinci el satışların da başlayacağı projeye özellikle bölgedeki üniversitelerde okuyan öğrenciler, öğretim üyeleri, doktorlar ve beyaz yakalı çalışanlardan ilgi var. Satış ofisi ise bayramın ikinci gününden itibaren açık olacak. Büyüklükleri 57 ile 215 metrekare arasında değişen 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçeneklerine sahip olan Via Port Houses & Suites’te toplam 617 daire yer alıyor.


Saraylarda yeni ödeme planı hazır

SİNPAŞ GYO, projelerinde gerçekleştirilen etkinlikler, konserler ve şovlarla Ramazan ayını geride bırakmaya hazırlanırken, bayramın son günü de misafirlerini satış ofislerinde ağırlayacak. İstanbul Halkalı’da Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Ankara’da İncek Life ve Bursa Modern projelerinin satışlarını sürdüren Sinpaş GYO, tüm projelerinin satış ofislerini Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününden itibaren açık bulunduracak. Öte yandan Sinpaş GYO, İstanbul Sarayları’nda ‘yüzde 1 peşin, hemen taşın’ sloganıyla yeni bir ödeme fırsatı da sunuluyor.


Satış ofisi ve örnek daireleri açık tutuyor

GÜNEŞLİ‘de inşaatı devam eden konut projesi Greenist, bayram boyunca hizmet vererek ev sahibi olmak isteyenlere örnek dairelerini gezme imkanı sağlıyor. Kaba inşaatı biten ve Haziran 2014 tarihinde dairelerin teslim edileceği Greenist projesinde bayramın 2. gününden itibaren kapılar açık olacak.


Bayram sonuna kadar yüzde 1 peşinat hediye

KARTAL’da hemen taşınma imkanı bulunan Adanuspark’ta iki kampanya uygulanıyor. Her iki seçenekte de yüzde 1 peşinat Çukurova Gayrimenkul’den hediye ediliyor. Birinci seçenekte peşinatın yüzde 17’si altı ay, yüzde 17’si bir yıl sonra ödeniyor. İkinci seçenekte peşinatın yüzde 24’ü bir yıl sonra ödeniyor.


Dolar kurunu sabitledi

ORTADOĞU Grup, Zekeriyaköy’de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy’den ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatı sunuyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Merkez Zekeriyaköy’den ev sahibi olmak isteyenler için dolar kuru 1 lira 80 kuruş olarak sabitlendi. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi daireler 349 bin 250 dolardan ve 3+1 bahçe dubleksi daireler ise 503 bin 250 dolardan başlıyor.


KoruFlorya’da 60 aya sıfır faiz

FLORYA’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya’da, yüzde 1 KDV’nin yanı sıra 60 ay sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor. KoruFlorya satış ofisi bayramın 2. ve 3. günü açık kalacak. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının inşa ettiği KoruFlorya, TOKİ’den 8 kez ciro şampiyonluğu kazandı.


Daire alana tatil hediye ediyor

ANKARA Yenimahalle’de inşa edilen Royal Plus Konutları, daire sahibi olanları tatile gönderiyor. İnşaat sektörünün yanı sıra turizm sektöründe de iki oteliyle faaliyet gösteren Uran Holding, Ankara’daki konut projesinden daire alanlara Antalya Side’deki Grand Prestige Hotel & SPA’da tatil hediye ediyor. Yeni daire sahipleri, bir hafta süreyle ailecek 5 yıldızlı tatil yapma imkanı buluyorlar.


İki projesinde kampanya yaptı

DEMİR İnşaat, Ramazan Bayramı’nın 2’nci ve 3’ncü günü kapılarını ziyaretçilerine açarken, bayramda Demir Romance’da yüzde 10 peşinat, Ayışığı Vadi Evleri’nde ise 10 bin TL peşinatla al, hemen taşın” kampanyasını sürdürüyor.


5 farklı ödeme seçeneği sunuyor

KURTKÖY’de Başarır İnşaat’ın inşa ettiği ve yüzde 41’inin satışı tamamlanan Helenium Garden projesinde bayrama özel 5 farklı ödeme seneği yer alıyor. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla ödenirken, geriye kalan yüzde 24’lük kısmı ise teslimatta ödeniyor. Diğer seçenekte ise yüzde 25’i peşin geriye kalan yüzde 75’lik kısmına banka kredili özel indirim seçeneği yer alıyor. Helenium Garden’da fiyatlar 139 bin TL’den başlıyor.

Haberin Devamı