Mercedes

Mercedes

Son dakika Mercedes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mercedes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mercedes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mercedes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mercedes gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.755 mercedes haberi bulunmuştur. Tüm mercedes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve kanalda? Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin play-off çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Monaco'yla karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko, Monaco'yu play-off çeyrek final serisinde mağlup etmek istiyor.
23.04.2024 Şampiy10
Sıfır minibüs aldıktan 4 gün sonra arızalandı! 5 kez servise gitti
Sıfır minibüs aldıktan 4 gün sonra arızalandı! 5 kez servise gitti Sıfır araçtaki arızayı yetkili servislerin düzeltemediğini söyleyen Gazi Doğan, 3 aydır yaşadığı mağduriyetin sürdüğünü vurguladı. Doğan,"Ne arızasını yapıyorlar ne de aracı değiştiriyorlar. Beni 3 aydır mağdur ediyorlar” dedi.
20.03.2024 Gündem
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay!
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay! SPK, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ'nin halka arzına onay verdi.
1.02.2024 Ekonomi
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart Mercedes-Benz Otomotiv A.Ş., şirket içindeki farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere, 2024 Uzun Dönem Staj Programı ‘DRIVE UP’ için başvuruları kabul etmeye başladı. Programa başvurular online başvuru platformu üzerinden 18 Mart’a kadar kabul edilecek.
15.01.2024 Eğitim
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı!
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı! İtalya'nın başkenti Roma'da iki sene önce sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, önceki gece eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. İkilinin 23 milyon TL değerindeki yeni araçları dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil otoyol kenarındaki şantiye alanına uçtu. Çakıl taşlarının üzerine yan yatan otomobilden sürücü yara alamadan kurtuldu.
29.11.2023 Gündem
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum Mayıs ayında Türkiye’de internetten araç satışına başlayan Mercedes-Benz’in, durumu fırsat bilen galeriler tarafından hack’lendiği iddia edilmişti. Olaydan aylar sonra Alman otomotiv devinin internet sitesine bot yazılımla müdahale ettiğini ileri süren galerici Hürriyet’e konuştu: “Araç sisteme düşmeden 5 saniye önce haberimiz oluyordu. Müşterilerimizden araç başına 50 bin TL komisyon alıyorduk.” Mercedes-Benz ise iddiaları “Sabote etmeye çalıştılar ama hızla tedbirimizi aldık” şeklinde yanıtladı.
31.10.2023 Yaşam
Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Filistin için yapılacak saygı duruşu sebebiyle maça çıkmayacak
Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Filistin için yapılacak saygı duruşu sebebiyle maça çıkmayacak Antalyaspor’un iki İsrailli futbolcusu Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, Süper Lig’de Filistin için alınan saygı duruşu kararı nedeniyle bugün saat 16.00’da oynanacak Gaziantep FK maçında yer almayacaklarını duyurdu.
21.10.2023 Antalyaspor
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ÖTV dilimleriyle ilgili dikkat çeten detaylar ortaya çıktı. Araba fiyatlarının yükselmesi sebebiyle ÖTV dilimlerinde araç kalmadı. Otomobillerin vergisiz fiyatı üzerinden hangi ÖTV dilimine gireceğini belirleyen matrah limitleri Temmuz 2023 itibarıyla geçerliliğini yitirdi. Kur ve maliyet artışları nedeniyle otomobillerin vergi öncesi fiyatları yükseldiği için yüzde 45, 50, 60 ve 70’lik ÖTV diliminde otomobil kalmadı. Yani 2.7 milyon TL’lik ithal Mercedes-Benz C-Serisi AMG’den de 655 bin TL’lik yerli Fiat Egea Sedan’dan da artık yüzde 80 ÖTV alınıyor. İşte araba almak isteyen milyonları ilgilendiren detaylar...
17.07.2023 Ekonomi
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir?
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir? Dingil mesafesi, aracın ön ve arka aksı arasındaki merkez mesafedir. Araç üreticileri tarafından belirtilen aracın önemli ölçülerinden biridir. Bu terim bisikletler, iki tekerlekli araçlar, dört tekerlekli araçlar, kamyonlar vb. her araç türü için geçerlidir.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
TEM’in orta şeridinde terk edilen otomobil kazaya sebep oldu
TEM’in orta şeridinde terk edilen otomobil kazaya sebep oldu TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sürücüsü tarafından orta şeritte bırakılan otomobile, seyir halindeki servis minibüsü arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
26.03.2023 Gündem
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hayatını konu alan The Crown dizisi, bazı sahneleri ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kaynaklar, dizinin yeni sahnelerinin çoğunun insanları rahatsız edeceğini ve kraliyet ailesini çok üzeceğini belirtti. Konuyla ilgili yapılan bir açıklamada da 'İnsanlar yeniden canlandırılmasını biraz korkunç bulabilir' ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Dünya
Formula 1 canlı izle! 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta?
Formula 1 canlı izle! 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta? 2023 Formula 1 sezonu başlıyor. F1 yarışlarına yönelik detaylar da araştırılmaya başladı. 23 yarışlık 2023 F1 sezon takvimi açıklandı. Yeni sezonda 3 pilot ilk kez Formula 1'de ana kadroda yarışacak. Bu sezonun yeni pilotları McLaren'de Oscar Piastri, Williams'ta Logan Sargeant ve AlphaTauri'den de Nyck de Vries oldu. Nyck de Vries kariyerinde daha önce Williams ile Alex Albon'un yerine yarışmıştı. Geçtiğimiz sezon takımların ana kadrosunda yer alan Daniel Ricciardo, Red Bull'da, Mick Schumacher ise Mercedes'te yedek pilot olarak görev alacak. Peki, 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta? İşte Formula 1 canlı izle detayları…
3.03.2023 Şampiy10
TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı
TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı TEM Otoyolu Düzce kesiminde sabaha karşı 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre TEM Otoyolu İstanbul istikametine yol trafiğe kapatılarak araçlar D-100 karayoluna verildi.
3.03.2023 Yaşam
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
9.02.2023 Diğer Sporlar
Karbon ayak izini azaltmak için önemli adımlar
Karbon ayak izini azaltmak için önemli adımlar Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda hayata geçirdiği enerji verimliliği projelerini geliştirmek için çalışmalar gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk, 2022 yılında Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda 2007 yılına göre araç başına yüzde 41’in üzerinde enerji tasarrufu elde etti.
13.01.2023 Ekonomi
FSM Köprüsü’nde zincirleme kaza! Yaralılar var
FSM Köprüsü’nde zincirleme kaza! Yaralılar var Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada bir otomobilde yangın çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.
27.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mercedes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mercedes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.