Memur Maaş

Memur Maaş

Son dakika memur maaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur maaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur maaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Maaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur maaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.988 memur maaş haberi bulunmuştur. Tüm memur maaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada Milyonlarca emekli ve memur için zam sürecine girildi. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak 3 düzenleme masada yer alıyor. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar nedeniyle toplumun büyük kesiminde temmuz beklentisi oluştu. Hükümet öncelikli olarak 3 düzenleme üzerinde çalışıyor. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışını masaya yatıracak. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak?
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak? Memur Nisan maaşı ödeme tarihi milyonların merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığında emeklilerin bayram ikramiyesi alacağı tarihler belli olmuştu. Geçtiğimiz bayram hem maaşlar hem de ikramiyeler yatmıştı. Bu yıl Ramazan bayramının 10 Nisan'a denk gelmesi, 1,5 gün idari izin olması memur maaşlarının ödeme tarihlerini öne çeker mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklayacağı son dakika bilgisiyle memur maaşları erken yatar mı sorusunun cevabı da netlik kazanacak.
1.04.2024 Ekonomi
Seçim sandık görevlisi memur ücreti 2024! Sandık memur üye ücreti ne kadar, sandık kurulu memur üye görevleri nelerdir?
Seçim sandık görevlisi memur ücreti 2024! Sandık memur üye ücreti ne kadar, sandık kurulu memur üye görevleri nelerdir? Yerel seçimler için geri sayım devam ederken sandık görevlisi ücretleri ve başvurularına yönelik araştırmalar da devam ediyor. Sandık görevlisi ücretleri, memur maaş katsayısına göre hesaplanıyor. Peki, Sandık memur üye ücreti ne kadar, sandık kurulu memur üye görevleri nelerdir? İşte Seçim görevli memur üye ücreti 2024…
5.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş müjdeyi duyurdu: Yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık
Bakan Göktaş müjdeyi duyurdu: Yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şubat ayına ilişkin toplam 6,3 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
12.02.2024 Gündem
Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre Evde Bakım Yardımı hesaplara yatmaya başladı.
16.01.2024 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam  sonrası 7.608 TL oldu
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası 7.608 TL oldu Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Ocak ayı itibarı ile zam geldi. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı
16.01.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıklarıyla birlikte evde bakım yardımı ile sosyal ve ekonomik destek ödemelerinde yüzde 50’ye yakın artışa gidildiğini açıkladı.
15.01.2024 Ekonomi
Memur maaş farkı Ocak ayında ne zaman yatacak? Memur ve memur emeklisi zam farkları hesaplara ne zaman geçer?
Memur maaş farkı Ocak ayında ne zaman yatacak? Memur ve memur emeklisi zam farkları hesaplara ne zaman geçer? Memur maaş zammı 6 aylık enflasyonun TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte netleşti. 2024 Ocak ayında memur ve memur emeklisinin zam farklarını alacağı ay olacak. Vatandaşar, memur maaş farkı ne zaman hesaplara yatacak sorusuna yanıt aramaya başladı.
14.01.2024 Ekonomi
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı yasaklandı. Öte yandan bedelli askerlik tutarının, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlendiği ve miktar konusundaki belirsizliğin ortadan kaldırıldığı hatırlatıldı.
11.01.2024 Gündem
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor Milyonları yakından ilgilendiriyor. Memur maaş zammı oranı Ocak 2024 için belli oldu. Yüzde 49.25’lik zammın ardından Temmuz 2023 döneminde memurlara yapılan 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki, seyyanen zam 2024 yılında devam edecek mi? Memur maaşı hesaplaması nasıl yapılacak? İşte haberin detayları...
6.01.2024 Memur
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Son 6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Memur ve emeklisinin alacağı zam oranı yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Bu rakamlara refah payı dahil değil. Memurlar ve emekliler bu orana refah payı ve seyyanen zammın dahil edilip edilmeyeceğini sorgularken Cumhurbaşkanı’nın söz konusu zamlara yönelik bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
3.01.2024 Gündem
Emekli, memur zammı 2024! Enflasyon açıklandı, zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu
Emekli, memur zammı 2024! Enflasyon açıklandı, zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu Emekli maaşı ve memur zammında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. TÜİK'in 2023 yılının son enflasyon verisini açıklamasıyla 6 aylık enflasyon farkı kesinleşti. Tüketici Fiyat Endeksi Aralık 2023'te aylık bazda yüzde 2,93, yıllık 64,77 olarak açıklandı. Bu veriler ışığında memur ve emeklilerin zam oranı belli oldu Öte yandan Ocak 2024 SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı ve memur maaş zammı olmak üzere 3 düzenleme yapılacak.
3.01.2024 Emekli
7500 emekli maaşı ne kadar oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar, SGK Bağkur emekli maaşına ne kadar zam yapıldı?
7500 emekli maaşı ne kadar oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar, SGK Bağkur emekli maaşına ne kadar zam yapıldı? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin de 6 aylık zam oranı belli oluyor. Memurlara yapılacak artış, memur maaş katsayılarında bir artışa neden olduğu için, yaşlılık aylığı, engellilik aylığı, evde bakım aylığı ve desteği alanların ödemelerinde de artış olacak. Memur maaş zammıyla birlikte kıdem tazminatı tavanı da değişecek. En düşük memur maaşının 33 bin liraya çıkması bekleniyor. Peki, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar, emekli maaşına ne kadar zam yapıldı?
3.01.2024 Emekli
Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2024? Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi, evde bakım maaşı ocak 2024 ne kadar olacak?
Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2024? Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi, evde bakım maaşı ocak 2024 ne kadar olacak? 6 aylık memur enflasyon farkı ile sosyal yardım ödemeleri de artacak. Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında memur maaşına yapılan zamla birlikte yardım ödemeleri de yükseliyor. Memur maaş zammı evde bakım maaşı için de yeni rakamları belirleyecek. Peki, 2024 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi?
3.01.2024 Ekonomi
Kıdem tazminatı tavanı 2024 ne kadar oldu? Yeni kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır, 2024 kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu?
Kıdem tazminatı tavanı 2024 ne kadar oldu? Yeni kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır, 2024 kıdem tazminatı tavanı belli oldu mu? SGK emekli maaşı zammı ve memur maaş artışları 3 Ocak'ta açıklanacak. Emekli ve memur maaşına yapılacak Ocak zammı ile birlikte kıdem tazminatı tavanı da belli olacak. Peki, 2024 kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar oldu? Kıdem tazminatı tavan ücreti neye göre belirlenir, nasıl hesaplanır? Kıdem tazminatı tavanı ne zaman açıklanacak?
3.01.2024 Çalışma Hayatı
Hepsi değişecek, kuruşu kuruşuna hesaplandı! Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, yaşlılık maaşı, engelli aylığı…
Hepsi değişecek, kuruşu kuruşuna hesaplandı! Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, yaşlılık maaşı, engelli aylığı… Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emekliler için yapılacak zammın yanı sıra bedelli askerlik, kıdem tazminatı tavanı, 65 yaş aylığı ve engelli aylıklarında da artış yaşanacak. Bedelli askerlik ücreti, kıdem tazminatı tavanı, engelli aylığı ve 65 yaş aylıkları Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2024'ün ilk yarısında geçerli olacak memur maaş katsayısı üzerinden değerlendirildiğinden yeni katsayı, söz konusu ödemelerde de artış yaşanmasına neden olacak.
3.01.2024 Ekonomi
2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? Memur maaş katsayısı 2024 Ocak
2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? Memur maaş katsayısı 2024 Ocak Memur aylıklarına yapılacak zam miktarı 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında gerçekleştirilen toplu sözleşme hükümleri çerçevesinde belirleniyor. Kamu görevlilerinin (memurların) aylıklarının güncellenmesi (zam) için kullanılan ve yıllar itibariyle belirlenen katsayının 2024 yılı için ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, 2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? İşte Memur maaş katsayısı 2024 Ocak
2.01.2024 Ekonomi
Zam tablosu değişti! Emekli aylıklarında ve memur maaşlarında büyük artış, SSK ve Bağ-Kur emeklileri de dahil...
Zam tablosu değişti! Emekli aylıklarında ve memur maaşlarında büyük artış, SSK ve Bağ-Kur emeklileri de dahil... SGK emekli maaşı zammı ve memur maaş artışları önümüzde hafta netleşecek. Emekliye zam, en düşük emekli maaşı ve memur maaş zammı olmak üzere 2024'te 3 düzenleme yapılacak. Ocak ayı ile birlikte işçi, işsiz, emekli, memur, sosyal yardım alanlar gibi birçok kesimin geliri artmış olacak. Vatandaşlar yeni yılda yeni maaşlarını alacak. İşte milyonların merak ettiği maaş zammı rakamları...
31.12.2023 Çalışma Hayatı
Aylık enflasyon oranları 2023 | 6 aylık enflasyon farkı tahmini ne kadar olur, 5 aylık enflasyon farkı kaç?
Aylık enflasyon oranları 2023 | 6 aylık enflasyon farkı tahmini ne kadar olur, 5 aylık enflasyon farkı kaç? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Asgari ücretin açıklanmasının ardından aylık enflasyon oranları memur maaş zammı kapsamında sorgulanmaya başlandı. Peki, 6 aylık enflasyon farkı ne zaman belli olacak, 5 aylık enflasyon farkı kaç yüzde kaç? İşte Aylık enflasyon oranları 2023…
28.12.2023 Ekonomi
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! Polis, hemşire avukat memur... İşte yeni maaş tablosu
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! Polis, hemşire avukat memur... İşte yeni maaş tablosu Emekli ve memur zammı için heyecanlandırın iki büyük zam müjdesi verildi. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla emekli ve memur zammı ile 2024 maaş tabloları netleşti. İşte meslek meslek zamlı maaşlar...
21.12.2023 Emekli
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları...
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları... Zam haberleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla memur maaşı 2024 tabloları netleşti.
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret ve kademeli artış detayı ortaya çıktı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret ve kademeli artış detayı ortaya çıktı Milyonlarca memur ve emeklinin gözü zam oranlarına çevrildi. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi için geri sayım başladı. 2024 Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Nihai zam oranları öncesi Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği 2023 yılının son anketini yayımladı. Böylece emekli ve memur zammı için en güçlü ipucu da gelmiş oldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memur ve emeklilere yüzde 50 civarında artış yapılacağından bahsetti. Peki bu orana göre en düşük memur ve memur emeklisinin maaşı ne olur? En düşük emekli maaşı için tahminler neler? İşte detaylar..
20.12.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Memur Maaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur maaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.