Memur Alım

Memur Alım

Son dakika memur alım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur alım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur alım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Alım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur alım gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 memur alım haberi bulunmuştur. Tüm memur alım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 1985 memur alım sürecini başlattı. Vakıfbank müfettiş yardımcısı, kontrolör, uzman yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı pozisyonlarını alınacak memur adayları için başvuru süreci başladı. 17 Ekim 2023 günü başlaya sınav başvurusu yakında sona erecek. Peki Vakıfbank memur sınavı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar nedir? İşte Vakıfbank memur alımına dair bilgiler
22.10.2023 Gündem
81 ilde kadrolu memur alınacak! Bakanlık başvuru şartlarını açıkladı
81 ilde kadrolu memur alınacak! Bakanlık başvuru şartlarını açıkladı Ticaret Bakanlığının, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle 1500 kadrolu memur istihdamı için yaptığı çalışmalar, tamamlanma aşamasına geldi.
30.09.2023 Personel Alımı
TBMM personel alımı ilanı! TBMM KPSS’den en az 60 puanla 300 personel alacak!
TBMM personel alımı ilanı! TBMM KPSS’den en az 60 puanla 300 personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı (TBMM) duyurdu! TBMM’ye memur alınacak! Yayımlanan ilana göre, TBMM’ye memur, rehber, kameraman, muhabir, montajcı, fotoğrafçı, alt yazıcı, mühendis, tekniker, teknisyen, usta, aşçı, garson, çayocakçı, bulaşıkçı ve hizmetli alınacak. Peki, TBMM personel alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte TBMM memur alımı başvuru şartları!
4.07.2022 Personel Alımı
2021 Memur alımı başvuruları başladı! İşte personel aranan kadrolar!
2021 Memur alımı başvuruları başladı! İşte personel aranan kadrolar! Devlet Personel Başkanlığı memur alım ilanları pek çok kişinin gündeminde... Memur olmak ve devletin farklı kademelerinde çalışmak isteyenler güncel iş ilanlarını takip ediyor. Devletin tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara memur alımı yapılıyor. Memur olmak isteyenler kamu ilanlarını takip ediyor. Türkiye’nin birçok yerinde itfaiyeden akademik personele, müfettişten zabıtaya pek çok kadroda sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştirilecek.
11.08.2021 Personel Alımı
Kamuda yeni dönem! Tamamen değişiyor, memur ve memur adayları...
Kamuda yeni dönem! Tamamen değişiyor, memur ve memur adayları... Memur ve memur adayları dikkat! Yeni bir çalışma başlatıldı. Değişiyor. Personel alımları başta olmak üzere pek çok yeniliği içeren çalışma için harekete geçildi. Devlet kurumlarında kullanılan ve milyonlarca memur ve memur adayını yakından ilgilendiren bilgi sistemiyle ilgili yeni bir çalışma başlatıldı. İşte detaylar...
12.07.2021 Gündem
Kamuya personel alımı yapılacak! 890 kişi...
Kamuya personel alımı yapılacak! 890 kişi... Bakan duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yarın devlet korumasında yetişmiş 890 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına atama törenini gerçekleştirerek, istihdamını sağlayacaklarını açıkladı.
16.06.2021 Gündem
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
KPSS'den en az 65 puanla memur alımı! Belediye memur alımı ilanı yayınlandı!
KPSS'den en az 65 puanla memur alımı! Belediye memur alımı ilanı yayınlandı! Lüleburgaz Belediyesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lüleburgaz Belediyesi'nde istihdam edilmek üzere, açıktan atama yoluyla sosyal hizmetler uzmanı, sosyal çalışmacı, tahsildar ve memur alınacak. Peki, Lüleburgaz Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Lüleburgaz Belediyesi memur alımı şartları ne? İşte Lüleburgaz Belediyesi personel alımı şartları...
28.03.2021 Personel Alımı
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Ziraat Bankası personel alımı 2021 başvuru yap… Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir? KPSS şartsız 230 memur alımı yapılacak!
Ziraat Bankası personel alımı 2021 başvuru yap… Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir? KPSS şartsız 230 memur alımı yapılacak! Ziraat Bankası A.Ş, Ziraat Katılım Bankası A.Ş ve Ziraat Teknoloji A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere 4 farklı pozisyon için memur alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartsız 230 memur alımı yapacak olan Ziraat Bankası başvuruları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Ziraat Bankası personel alımı ne zaman başlıyor? Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir?
11.03.2021 Personel Alımı
KYK memur alımı basvuru.gsb.gov.tr üzerinden başladı! Memur alımı 2021 (Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli KYK 500 personel alımı)
KYK memur alımı basvuru.gsb.gov.tr üzerinden başladı! Memur alımı 2021 (Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli KYK 500 personel alımı) KYK personel alımı başvuruları başladı. KYK 500 memur alımı yapacak. 2021 Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Kredi Yurtlar Kurumu 500 memur alımı 63 şehirde olacak. 2020 KPSS B grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 puan şartı aranan KYK memur alımı ilanı yoğun ilgi görüyor.
4.01.2021 Personel Alımı
Beyoğlu Belediyesi 80 memur alıyor! İşte memur alımı başvuru şartları!
Beyoğlu Belediyesi 80 memur alıyor! İşte memur alımı başvuru şartları! Beyoğlu Belediyesi memur alımı ilanı yayınlandı. Beyoğlu Belediyesi açıktan atama yoluyla 50 zabıta memuru ve 30 memur alacak. Peki, Beyoğlu Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Beyoğlu Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
29.12.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden 485 büro memur alımı yapılacak! KPSS şartı aranmıyor!
İŞKUR üzerinden 485 büro memur alımı yapılacak! KPSS şartı aranmıyor! İŞKUR üzerinden 485 büro memur alımı yapılacak. KPSS şartı aranmayan büro memur alımı ilanında kimlerin başvuracağı da belirtildi. Öte yandan büro memur alım ilanına İŞKUR üzerinden başvuru yapmak isteyen adayların en kısa sürede başvurularını yapmaları gerektiği bildirildi.
24.12.2020 Personel Alımı
İBB müfettiş yardımcısı alımı yapacak! İBB müfettiş yardımcılığı başvuru şartları nelerdir, sınavı ne zaman? (İstanbul Büyükşehir belediyesi memur alımı)
İBB müfettiş yardımcısı alımı yapacak! İBB müfettiş yardımcılığı başvuru şartları nelerdir, sınavı ne zaman? (İstanbul Büyükşehir belediyesi memur alımı) İBB müfettiş yardımcısı alım ilanı yayımladı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Müfettiş Yardımcısı kadrosu için memur alım ilanı yayımlandı. İlanda Müfettiş Yardımcısı kadrosuna yapılacak memur alım ilanında başvuruların bugün başladığı belirtilirken, Müfettiş Yardımcısı kadrosuna memur alım ilanı şartları ve başvuru detayları da paylaşıldı.
9.10.2020 Personel Alımı
Düzce Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Düzce Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Düzce Belediyesi 20 memur alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Düzce Belediyesi'ne 20 itfaiye eri alınacak. Başvurular 4 Ekim'de sona erecek. Peki, Düzce Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Düzce Belediye itfaiye eri alım ilanı ve başvuru şartları...
10.09.2020 Personel Alımı
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak!
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak! Türkiye'nin değişik şehirlerinde belediyelere ve kamu kurumlarına en az lise mezunu memur alımı yapılacak. Belediyelerin ve kamu kurumlarının memur alımı ilanları İŞKUR tarafından yayınlandı. Peki, İŞKUR belediyelere ve kamu kurumlarına memur başvuruları nasıl yapılır? Memur alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR memur alımı şartları ve güncel ilanlar...
7.09.2020 Personel Alımı
Fatih Belediyesi memur alıyor! Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır?
Fatih Belediyesi memur alıyor! Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Fatih Belediyesi 50 memur alıyor. Memur ve zabıta memuru kadrolarına en az önlisans mezunu memur alacak. Başvurular 31 Ağustos'ta başlıyor. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Fatih Belediyesi memur alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
24.08.2020 Personel Alımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Antalya Büyükşehir Belediyesi, memur kadrosuna açıktan atama yoluyla 100 itfaiye eri alıyor. Peki, Antalya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte itfaiye eri alım ilanı...
23.08.2020 Personel Alımı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Sakarya Büyükşehir Belediyesi memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Sakarya Büyükşehir Belediyesi açıktan atama yoluyla 50 zabıta memuru ve itfaiye eri alıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi memur alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Sakarya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Zabıta ve itfaiye eri alımı başvuru şartları...
22.08.2020 Personel Alımı
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar Farklı illerde belediyelere en az lise mezunlarından memur personel alımı yapılacak. Belediyelere memur alımı ilanları yayınlandı. Peki, İŞKUR Kamu iş ilanlarına başvurular nasıl yapılır? Belediye memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Belediye memur alım şartları ve ilanları...
19.08.2020 Personel Alımı
Belediyeye en az 55 KPSS puanıyla memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları nedir, nasıl başvuru yapılır?
Belediyeye en az 55 KPSS puanıyla memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları nedir, nasıl başvuru yapılır? Aksaray Güzelyurt Belediyesi memur alımı yapacak. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nde memur alım ilanı yayımlandı. Belediye tarafından yayımlanan ilanda muhasebeci personel alınacağı ve adayların nasıl başvuru yapacağı bildirildi.
15.08.2020 Personel Alımı
KPSS en az 60 puanla memur alımı! Kırıkkale Bahşılı Belediyesi memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
KPSS en az 60 puanla memur alımı! Kırıkkale Bahşılı Belediyesi memur alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Kırıkkale Bahşılı Belediyesi İtfaiye eri ve teknisyen kadrolarunda istihdam edilmek üzere 22 memur alıyor. Peki, Kırıkkale Bahşılı Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kırıkkale Bahşılı Belediyesi memur alımı detayları...
11.08.2020 Personel Alımı
KPSS şartı yok! 4 bin TL maaşla iş imkanı...
KPSS şartı yok! 4 bin TL maaşla iş imkanı... İş arayışında olanlara güzel haber. Birçok belediye KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor. 4 bin TL maaşla işe girmek için gerekli şartlar ve tüm detaylar haberimizde...
6.08.2020 Personel Alımı
Fatih Belediyesi 50 memur alıyor! Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır?
Fatih Belediyesi 50 memur alıyor! Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru kadrolarına en az önlisans mezunu 50 memur alacak. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Fatih Belediyesi memur alımı başvuru şartları...
28.07.2020 Personel Alımı
Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! Fatih Belediyesi memur alımı şartları ve başvuru tarihi…
Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! Fatih Belediyesi memur alımı şartları ve başvuru tarihi… Fatih Belediyesi memur alımı yapacak. İstanbul'da bulunan Fatih Belediyesi 50 memur alım ilanı yayımlandı. 50 memur alım ilanında başvuru tarihi ve başvuru şartları da aktarıldı.
26.07.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Memur Alım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur alım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.