Melike İpek Yalova

Melike İpek Yalova

Son dakika Melike İpek Yalova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melike İpek Yalova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melike İpek Yalova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melike İpek Yalova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melike ipek yalova gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 melike ipek yalova haberi bulunmuştur. Tüm melike ipek yalova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan rolü ve Mahkum dizisinde Büge rolünü ile gönüllerde taht kuran güzel oyuncu Melike İpek Yalova’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara beğeni ve yorum yağıyor. Melike İpek Yalova’nın yaptığı son paylaşım ise takipçilerinden tam not aldı.
27.08.2022 Magazin
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket!
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket! ‘Mahkum’ dizisinin ‘Büge’si, Melike İpek Yalova Acarkent'te sokağa bırakılan köpeği sahiplendi. Yalova, "O artık benim çocuğum" dedi.
17.08.2022 Magazin
Oyuncu Melike İpek Yalova yırtmaçlı siyah elbisesiyle hayran bıraktı!
Oyuncu Melike İpek Yalova yırtmaçlı siyah elbisesiyle hayran bıraktı! Balıkçıda keşfedildiğini söyleyen Melike İpek Yalova, Karadayı ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde adını geniş kitlelere duyurdu. Gözleri, kirpikleri ve buğulu bakışları ile Türkan Şoray'a benzetilen Melike İpek Yalova, yeni pozlarını paylaştı. Kasığına kadar yırtmaçlı siyah elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü isim, ınstagram'ı kasıp kavurdu.
7.07.2022 Magazin
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor!
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor! Hayal Köseoğlu, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova'nın başrolünü paylaştığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veriyor. Yedinci Koğuştaki Mucize, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var, Özgür Dünya, Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi ve Muzize Doktor gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımlarıyla beğeni topluyor. İşte, Mahkum Sasha’sı Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımları ve hayatı…
14.04.2022 Magazin
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu! Mahkum dizisi gün sayıyor! Yeni dizi için geri sayım başladı! Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek Mahkum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisinin senaryosunu ise Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki, Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
10.12.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova'dan ilk açıklama geldi
Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova'dan ilk açıklama geldi Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova'nın 2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Altuğ Gültan ile boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncudan ilk açıklama geldi.
22.02.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kim, isimleri ne? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, dizi uyarlama mı? 8 Ekim akşamı ATV'de 67. bölümüyle izleriyle buluşacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Bir Zamanlar Çukurova konusu nedir, uyarlama mı?
9.10.2020 Gündem
'Aramızda başka bir kadın var ama beni de seviyor'
'Aramızda başka bir kadın var ama beni de seviyor' Oyuncu Melike İpek Yalova, geçtiğimiz eylül ayında yapımcı Altuğ Gültan ile nikah masasına oturmuştu. Çift karantina günlerini evlerinde köpekleri Hera ile geçiriyor.
30.04.2020 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu?
Bir Zamanlar Çukurova 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova 52. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Perşembe günlerinin sevilen dizisi, son bölümüyle izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Bir Zamanlar Çukurova 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Demet Akalın: Teklif gelse kabul etmem
Demet Akalın: Teklif gelse kabul etmem Şarkıcı Demet Akalın, 'Şarkılar Seni Söyler' müzikalinde sahne alan yakın arkadaşı Fatih Ürek'i ön sıradan izledi.
16.11.2018 Magazin
Eski bakan oyuncu oldu! Sürpriz rol...
Eski bakan oyuncu oldu! Sürpriz rol... Devlet eski Bakanı Yüksel Yalova, Yüksel Aksu'nun yönetmenliğini yaptığı 'Avlu' dizisinde avukat rolünü oynadı.
13.06.2018 Televizyon
İmparator yeni diziye övgü yağdırdı!
İmparator yeni diziye övgü yağdırdı! Kanal D'nin yeni dizisi İnsanlık Suçu, İmparator İbrahim Tatlıses'ten övgü aldı. Tatlıses, diziyi soluksuz izlediğini söyleyerek oyunculara övgü yağdırdı.
23.04.2018 Magazin
Kerem’le oyun vakti
Kerem’le oyun vakti Uzun süredir ortalarda görünmeyen Melike İpek Yalova, yapımcı sevgilisi Altuğ Gültan ile Etiler’de görüntülendi.
9.10.2017 Magazin
Selim Erdoğan hapiste, oynadığı diziler ekranda!
Selim Erdoğan hapiste, oynadığı diziler ekranda! Ünlü oyuncu Selim Erdoğan, 26 Nisan'da Marmaris'te zararlı madde ticareti yapmaktan tutuklanmıştı.
1.08.2017 Televizyon
Kendimi tekrarlamıyorum
Kendimi tekrarlamıyorum Son olarak, ‘Karadayı’ dizisiyle ekranda olan Melike İpek Yalova, önceki gün Etiler’deydi.
16.03.2017 Magazin
Sorular yanıtsız kaldı
Sorular yanıtsız kaldı Genç ve güzel oyuncu Melike İpek Yalova, önceki gün Akmerkez’deydi
13.03.2017 Magazin
Festivali İtalyanca sunacak
Festivali İtalyanca sunacak KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 30 Haziran- 03 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘5’inci Roma Türk Film Festivali’nin bu yılki sürprizlerinden biri de Melike İpek Yalova olacak.
21.06.2016 Magazin
Kızlarla fikir alışverişi
Kızlarla fikir alışverişi BERGÜZAR Korel arkadaşları Melike İpek Yalova, Zeynep Casalini ve Aslı Orcan’ı Cihangir’de sahibi olduğu kafesinde ağırladı...
10.06.2016 Magazin
Kafede bir efsane
Kafede bir efsane Usta sanatçı İlham Gencer önceki gün Bebek’teydi...
11.05.2016 Magazin
'Hayatım o an değişti!'
'Hayatım o an değişti!' Oyuncu Melike İpek Yalova'dan, Türkan Şoray'ı yaşayan bir efsane olarak nitelendirirken, kendisini ona benzetenlere, "Birazcık el freni çek' derler adama...
13.09.2015 Magazin
Tek başına turladı
Tek başına turladı Karadayı’nın bitmesiyle ekranlara ara veren Melike İpek Yalova, önceki gün geldiği Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı...
2.09.2015 Magazin
'İçimde boşluk var'
'İçimde boşluk var' Melike İpek Yalova önceki gün City’s alışveriş merkezinde görüldü...
28.06.2015 Magazin
‘Hüzün diz boyu’
‘Hüzün diz boyu’ Üç sezondur oynayan ‘Karadayı’ dizisinden ayrılmak başrol Bergüzar Korel’e, tüm Latin Amerika ülkelerinde izlenme rekorları kıran ‘Binbir Gece’ dizisinden bile zor geldi...
6.06.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melike İpek Yalova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melike ipek yalova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.