Mehtap Bayri

Mehtap Bayri

Son dakika Mehtap Bayri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehtap Bayri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehtap Bayri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehtap Bayri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehtap bayri gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 mehtap bayri haberi bulunmuştur. Tüm mehtap bayri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı! 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor?
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın final yapacağı iddia edildi. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seni Kalbime Sakladım final ne zaman, kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?
4.08.2022 Televizyon
O Kuş Buraya Gelecek filminin konusu nedir, oyuncuları kim?
O Kuş Buraya Gelecek filminin konusu nedir, oyuncuları kim? O Kuş Buraya Gelecek filmi Tv'de ilk kez bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Filmi yeni izleyecek olan vatandaşlar dizinin konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Peki, O Kuş Buraya Gelecek konusu nedir? O Kuş Buraya Gelecek oyuncuları kim?
21.03.2022 Televizyon
'O Kuş Buraya Gelecek' fragmanı
'O Kuş Buraya Gelecek' fragmanı Başrollerinde Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Müşviq Şahverdiyev'in olduğu 'O Kuş Buraya Gelecek' filmi TV'de ilk kez pazartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de!
19.03.2022 Televizyon
Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi'nin konusu nedir? Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, Sarpça hangi semte bağlı?
Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi'nin konusu nedir? Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, Sarpça hangi semte bağlı? ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi, bugün izleyiciyle buluşacak. 13 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de ATV'de ekran yolculuğuna başlayacak olan Adı Sevgi dişinin oyuncu kadrosu, karakterleri, konusu ve nerede çekileceği merak ediliyor. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen'in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldığı dizi ATV ekranlarında pazar akşamları yayınlanacak. Peki, Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi konusu nedir? Adı Sevgi oyuncuları ve konusu…
13.03.2022 Televizyon
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı!
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı! Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Diler Saraç, 85 yaşında vefat etti. Saraç, 200’den fazla sinema filmi ve dizide rol aldı. Peki, Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın çocuğu var mı? İşte Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Diler Saraç’ın hayatı…
29.01.2022 Magazin
Usta oyuncu Diler Saraç hayatını kaybetti
Usta oyuncu Diler Saraç hayatını kaybetti Bir süredir karaciğer kanseri tedavisi gören ünlü sinema oyuncusu Diler Saraç, 86 yaşında hayatını kaybetti
28.01.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Kalk Gidelim 102. bölüm fragmanı yayınlandı!
Kalk Gidelim 102. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim dizisi 102. yeni bölümüyle 21 Mart 2020 Cumartesi akşamı TRT 1'de olacak. Kalk Gidelim'de neler olacak?
17.03.2020 Televizyon
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı!
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı! Ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna dahil oldu.
1.02.2019 Kültür Sanat
Nilay Deniz, ‘Kalk Gidelim’de
Nilay Deniz, ‘Kalk Gidelim’de ‘Kalk Gidelim’ dizisinin oyuncu kadrosuna Nilay Deniz katıldı. Deniz, TRT1'de yayınlanan dizide 'Nehir' karekterine hayat verecek.
23.01.2019 Televizyon
Mehtap Bayri'nin babası Yaşar Bayri hayatını kaybetti
Mehtap Bayri'nin babası Yaşar Bayri hayatını kaybetti Oyuncu Mehtap Bayri babası Yaşar Bayri'nin vefatını sosyal medya hesabından paylaştığı notla duyurdu
10.10.2018 Magazin
Fayton yasağına destek verdiler
Fayton yasağına destek verdiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Atları özgürlüğüne kavuşturacağız” açıklaması sonrası başlatılan elektronik fayton projesine ‘Kalk Gidelim’ dizisinden destek geldi.
27.08.2018 Magazin
40 kilo et yediler
40 kilo et yediler Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, İlayda Aydın, Mehtap Bayri ve Erkan Sever’in rol aldığı, ‘Kalk Gidelim’ dizisinin ekibi önceki akşam Etiler Nusr-Et’te düzenlenen yemekle yeni sezona ‘Merhaba’ dedi.
28.06.2018 Magazin
İki model aynı dizide
İki model aynı dizide 2016 Best Model of the World birincisi Onur Seyit Yaran ve 2017 Best Model Of Turkey ikincisi Ela Yörüklü, TRT 1’de yayınlanan “Kalk Gidelim” kadrosunda bir araya geldi.
9.05.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Mehtap Bayri erkek dansçılar ile coştu
Mehtap Bayri erkek dansçılar ile coştu Oyuncu Mehtap Bayri doğum gününü Karaköy Ferahfeza’da Nebahat Çehre ile ortak kutladı.
27.03.2018 Magazin
Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018)
Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018) Turabi Çamkıran kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Survivor All Star takımında mücadele eden Turabi Çamkıran en gözde isimler arasında yer alıyor. Daha önce 2 kez Survivor şampiyonluğunu elde eden Turabi Çamkıran ile ilgili bilgileri derledik.
13.02.2018 Gündem
Heyecan dorukta
Heyecan dorukta TRT 1’de ekrana gelen, ‘Kalk Gidelim’ dizisinin ilk izleme gecesinde set ekibi ve dizi oyuncuları bir araya geldi.
19.11.2017 Magazin
'Kalk Gidelim' ne zaman başlıyor?
'Kalk Gidelim' ne zaman başlıyor? TRT1'de ekrana gelecek dizinin yayın tarihi belli oldu.
14.11.2017 Televizyon
Ufuk Özkan'ın yeni dizisi belli oldu!
Ufuk Özkan'ın yeni dizisi belli oldu! Başarılı oyuncu Ufuk Özkan TRT ekranlarında yayınlanacak 'Kalk gidelim' adlı yeni dizi ile sevenleriyle buluşacak.
9.10.2017 Televizyon
TRT 1’den yeni dizi: Kalk Gidelim
TRT 1’den yeni dizi: Kalk Gidelim Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkati çeken komedi dizisi ‘Kalk Gidelim’ yakında TRT 1 ekranında olacak.
9.10.2017 Televizyon
Halk plajında muhabirlere fırça!
Halk plajında muhabirlere fırça! ‘Adı Efsane’ dizisinden ayrıldığını duyuran Rojda Demirer, yorucu iş temposunun ardından soluğu Ege sahillerinde aldı.
17.06.2017 Magazin
Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak!
Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak! 'Her Şey Mümkün' adlı yeni sinema filmi, Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'i aynı sette buluşturdu. İkilinin yakınlaştığı sahneler çok konuşulacak.
27.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehtap Bayri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehtap bayri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.