Kalk Gidelim

Kalk Gidelim

Son dakika Kalk Gidelim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kalk Gidelim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kalk Gidelim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalk Gidelim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalk gidelim gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 kalk gidelim haberi bulunmuştur. Tüm kalk gidelim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.
26.04.2024 Magazin
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden?
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden? Kardeşlerim dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yeni sezona az bir süre kala dizinin hayranları Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu, neden? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.08.2023 Televizyon
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Gönül Dağı bugün var mı 10 Aralık, yok mu? Bu akşam Gönül Dağı neden yok, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı!
Gönül Dağı bugün var mı 10 Aralık, yok mu? Bu akşam Gönül Dağı neden yok, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı! 10 Aralık Cumartesi bugün Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı yok mu? Gönül Dağı her hafta cumartesi günü ekranlara geliyor. Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekranlarda olup olmayacağı merak ediliyor. İşte 10 Aralık TRT 1 yayın akışı…
10.12.2022 Televizyon
Ece Aydemir kimdir? Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir kaç yaşında, oyuncu mu, nereli? Aydemir hangi dizi ve filmlerde oynadı?
Ece Aydemir kimdir? Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir kaç yaşında, oyuncu mu, nereli? Aydemir hangi dizi ve filmlerde oynadı? Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir kimdir, kaç yaşında, nereli, oyuncu mu? Ece Aydemir Miss Turkey 2022 finalistlerinden biri oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde oynayan Ece Aydemir'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Miss Turkey 17 numara Ece Aydemir hakkında merak edilenler…
15.09.2022 Televizyon
Miss Turkey 2022'de yarışacak finalistler belli oldu! Listede Türk oyuncu da var
Miss Turkey 2022'de yarışacak finalistler belli oldu! Listede Türk oyuncu da var Miss Turkey 2022 yarışmasının en iyi 20 finalisti açıklandı. 20 Eylül'de yapılacak büyük finale katılan isimler arasında bir oyuncu da var. 'Kalk Gidelim' dizisinin oyuncusu Ece Aydemir'de finalistler arasında yer alıyor.
15.09.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Son olarak TRT1'de 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş ile 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Yıllar öncesine ait bir kareyi paylaşan oyuncu, kendine nasihatte bulundu.
23.08.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisinde Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı!
Kardeşlerim dizisinde Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı! Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yanan yürekleri dağlayan hikayesiyle ekranlara gelen Kardeşlerim dizisinde ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Dizinin sevilen karakteri Doruk'un dizinin fragmanında vurulması 'Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu?' sorusunu akıllara getirdi. Peki, Kardeşlerim dizisinde Doruk diziden ayrılacak mı? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı!
12.06.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı!
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı! Kardeşlerim dizisiyle ön plana çıkan Onur Seyit Yaran, "Aşk senin için ne ifade ediyor?" sorusuna samimi bir yanıt verdi.
4.06.2021 Magazin
İbocan kimdir? İbo Show konuğu Ankaralı İbocan kaç yaşında, gerçek adı ne, nerede doğdu
İbocan kimdir? İbo Show konuğu Ankaralı İbocan kaç yaşında, gerçek adı ne, nerede doğdu İbo Show her cumartesi olduğu gibi bu hafta da izleyenlere keyifli dakikalar yaşayacak. Sensizlik Ölüm Gibi, Sevme Diyorlar, Ahtım Var Benim, Seymen'in Starları, Ankara'nın Beyleri, Çekip Gitmeyecektin, Angara'nın Dikmeni gibi albümleri ile tanınan İbocan'ın hayatı merak konusu oldu. Ankaralı İbocan kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.05.2021 Gündem
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı! Survivor 2021 için nefesler tutuldu. İlk bölüm için geri sayım devam ederken Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosu da belli oldu. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri de, sosyal medyadaki video paylaşımları ile bilinen Hayrettin oldu. Peki, Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacılarından Survivor Hayrettin Karaoğuz'un hayatı...
9.01.2021 Gündem
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı…
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı… Yılbaşı TV’de ne var? Koronavirüs sebebiyle yılbaşı günü kutlama yapılmayacak. Yılbaşı öncesi, yılbaşı akşamı ve sonrasında alınması gereken güvenlik tedbirlerinin ve alınan önlemlerin belirlenerek valiliklere bildirildi. Covid­-19 salgınıyla mücadeleyi akamete uğratmamak adına kalabalıkların kontrolsüz şekilde bir araya gelmesine neden olacak yılbaşı kutlamalarına müsaade edilmeyecek. Evde yılbaşı kutlayacak olan vatandaşlar yılbaşı akşamı TV’de hangi programlar olduğunu araştırmaya başladı, Yılbaşı’nda TV’de ne var, sorusuna yanıt aranıyor. Bizde Yılbaşı TV programları ve yayın akışı ile ilgili detayları derledik.
31.12.2020 Gündem
Oyunculuğu tattılar
Oyunculuğu tattılar Gülşen, Kubat ve Göksel; TRT 1’in ‘Kalk Gidelim’ dizisinin final bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı.
27.12.2020 Televizyon
'Az kalsın gerçekten boğulacaktım'
'Az kalsın gerçekten boğulacaktım' Aslı Omağ, geçtiğimiz hafta 'Kalk Gidelim' dizi çekimlerindeki boğulma sahnesiyle gündeme gelmişti. Oyuncunun, gerçekten boğulduğunu zanneden bir turist çekim ekibini fark etmeyerek oyuncuyu kurtarmaya çalışmıştı. Omağ, o sırada olayın şokuyla gerçekten boğulacağını söyledi.
29.09.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Aslı Omağ'ın çekimde zor anları
Ünlü oyuncu Aslı Omağ'ın çekimde zor anları TRT1 dizisi 'Kalk Gidelim'in, Muğla'daki Azmak Nehri'nde yapılan çekimlerinde ilginç bir olay yaşandı.
18.09.2020 Magazin
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı Sevilen dizi Kalk Gidelim Eve'nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
18.05.2020 Televizyon
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı TRT'nin sevilen dizisi Kalk Gidelim Eve'nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.
12.05.2020 Televizyon
Kalk Gidelim Eve yeni fragmanı
Kalk Gidelim Eve yeni fragmanı TRT'nin sevilen dizisi 'Kalk Gidelim' in salgın nedeniyle yayınlanan yeni projesinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı..
9.05.2020 Televizyon
Kalk gidelim 104. bölüm tanıtımı
Kalk gidelim 104. bölüm tanıtımı TRT'nin sevilen dizisi Kalk Gidelim'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! İşte detaylar...
8.04.2020 Televizyon
Kalk Gidelim 103. bölüm fragmanı
Kalk Gidelim 103. bölüm fragmanı TRT ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'in 103. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2020 Televizyon
'Güzellik başarıyla taçlandırılmalı'
'Güzellik başarıyla taçlandırılmalı' 2017 Best Model of Turkey ikincisi Ela Yörüklü, Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’da Ezgi karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncu, “Güzellik tek başına yeterli değil, başarıyla taçlandırılmalı” dedi.
20.03.2020 Magazin
Kalk Gidelim 102. bölüm fragmanı yayınlandı!
Kalk Gidelim 102. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim dizisi 102. yeni bölümüyle 21 Mart 2020 Cumartesi akşamı TRT 1'de olacak. Kalk Gidelim'de neler olacak?
17.03.2020 Televizyon
Kalk Gidelim'den yeni fragman
Kalk Gidelim'den yeni fragman TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'den yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte tüm detaylar...
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kalk Gidelim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalk gidelim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.