Kardeşlerim Dizisi

Kardeşlerim Dizisi

Son dakika Kardeşlerim dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kardeşlerim dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kardeşlerim dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardeşlerim Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardeşlerim dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 kardeşlerim dizisi haberi bulunmuştur. Tüm kardeşlerim dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden?
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden? Kardeşlerim dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yeni sezona az bir süre kala dizinin hayranları Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu, neden? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.08.2023 Televizyon
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu!
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu! Kardeşlerim dizisi yeni sezona başrol oyuncusunu kaybederek başlıyor. ATV'de 4 sezon boyunca izleyiciyle buluşan dizinin başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Recep Usta, Melis Minkari ve Celil Nalçakan yer alıyor. Yeni sezon çekimleri içins sete çıkan diziden Onur Seyit Yaran'ın ayrılık haberi geldi. Yakışıklı oyuncu sakal bıraktı, yeni projesi için gün sayıyor.
15.08.2023 Televizyon
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler...
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler... Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk'un hayali gerçek oldu. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı diziden gelen son haber izleyicileri heyecanlandırdı. Dizideki gençler meşhur olacak. Bir yapımcı albüm çıkarma teklifinde bulunurken kurulacak müzik grubunun üyeleri de belli oldu.
9.05.2023 Televizyon
Kardeşlerim dizisinde Berk ve Süsen kardeş çıktı! Resul'un kasasındaki evraklar ifşa oldu! İşte sezonun bombası
Kardeşlerim dizisinde Berk ve Süsen kardeş çıktı! Resul'un kasasındaki evraklar ifşa oldu! İşte sezonun bombası Cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim 85. bölüm fragmanı yayınlandı. Akif'in uzun süredir katil olduğu ancak bir türlü ortaya çıkmadığı dizinin yeni bölüm fragmanında Berk'in Ayla'nın çocuğu olmadığı anlaşıldı. Akif, Resul'un kasasında evraklarda Berk'in kardeşinin kim olduğunu gördü. "Berk var ya Ayla ve Resul'un öz çocuğu değilmiş" diyen Akif ne öğrendi? İşte Kardeşlerim Berk'in kardeşi...
2.04.2023 Televizyon
Akif'in katil olduğunu O da öğrendi! Kardeşlerim dizisinde ölerek diziye veda edecek sıradaki karakter belli oldu
Akif'in katil olduğunu O da öğrendi! Kardeşlerim dizisinde ölerek diziye veda edecek sıradaki karakter belli oldu Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi 83. bölümüyle ekrana geldi. Celil Nalçakan'ın oynadığı Akif'in katil olduğunu öğrenen son isim de bu bölümde belli oldu. Kardeşlerim'de bu gerçeği öğrenen karakterlerin diziye ölerek veda ettiği düşünüldüğünde ölecek son karakter de belli oldu.
27.03.2023 Televizyon
Kardeşlerim bu hafta var mı? 25 Şubat 2023 Kardeşlerim (79.bölüm) yeni bölüm var mı?
Kardeşlerim bu hafta var mı? 25 Şubat 2023 Kardeşlerim (79.bölüm) yeni bölüm var mı? Cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisi Maraş depremi nedeniyle yeni bölümlerine ara vermişti. Kanalların normal yayınlarına dönmesiyle birlikte dizinin izleyenleri, "Kardeşlerim yeni bölüm bu hafta var mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 25 Şubat 2023 Kardeşlerim 79. bölüm yayınlanacak mı? İşte detaylar...
24.02.2023 Televizyon
Kardeşlerim geri dönüyor! Sosyal medyada gündem oldu
Kardeşlerim geri dönüyor! Sosyal medyada gündem oldu Kardeşlerim dizisi ekranlara geri dönüyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi “Kardeşlerim” 3.sezonuna bomba gibi başladı.
4.09.2022 Magazin
Kardeşlerim dizisinde hayranlarını üzecek gelişme!
Kardeşlerim dizisinde hayranlarını üzecek gelişme! Başrollerinde Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak'ın yer aldığı Kardeşlerim dizisinin setinden kötü haber geldi.
3.01.2022 Magazin
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı Gönül Dağı bugün var mı, yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. 1 Ocak Cumartesi günü ise Gönül Dağı’nı TRT 1 yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?
1.01.2022 Televizyon
Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, 1 Ocak bu akşam Kardeşlerim yok mu? ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kardeşlerim her hafta cumartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Yılbaşı nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Kardeşlerim dizisinin de bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim bu akşam yok mu, bugün Kardeşlerim dizisi neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?
1.01.2022 Televizyon
Kardeşlerim’in Kadir’i Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı?
Kardeşlerim’in Kadir’i Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı? Yürekleri dağlayan hikayesiyle ekranlara gelen Kardeşlerim dizisi son bölümüyle sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada #benimabimöldü hastagiyle gündem olan Kardeşlerim'deki Kadir karakterinin diziden ayrılması izleyenleri üzdü. Pek çok kişi sıklıkla ‘Kardeşlerim Kadir neden ayrıldı?’ sorusuna yanıt ararken ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı’dan dikkat çeken veda paylaşımı geldi. Peki, Kardeşlerim’in Kadir’i Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı? İşte detaylar…
28.11.2021 Gündem
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor?
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor? Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim 29. Bölüm ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi hayranlarını üzdü. Kardeşlerim dizisinin Kadir'Halit Özgür Sarı cumartesi ekrana gelecek 29. bölümde diziden ayrılıyor. Peki, Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi ne? İşte detaylar...
17.11.2021 Gündem
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisinde Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı!
Kardeşlerim dizisinde Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı! Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yanan yürekleri dağlayan hikayesiyle ekranlara gelen Kardeşlerim dizisinde ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Dizinin sevilen karakteri Doruk'un dizinin fragmanında vurulması 'Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu?' sorusunu akıllara getirdi. Peki, Kardeşlerim dizisinde Doruk diziden ayrılacak mı? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı!
12.06.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisi gerçek oldu! İşte Bir Şansım Olsa ile ilginç benzerlik!
Kardeşlerim dizisi gerçek oldu! İşte Bir Şansım Olsa ile ilginç benzerlik! Yürek burkan hikayesi ile ekranlara gelen Kardeşlerim dizisi gerçek oldu. Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı Bir Şansım Olsa programına çıkan kardeşlerin hikayesi Kardeşlerim dizisi ile benzerlik gösteriyor. Kardeşlerim dizisinin hikayesine benzer bir konu, gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı Bir Şansım Olsa programında da işlendi. Bir Şansım Olsa programında işlenen konu anne ve babanın ölümünden, sokakta kalmalarına, akrabalarının evlerine almamaları ve kardeşlerinin ölümü gibi benzerlikler ise şarşırttı. İşte Kardeşlerim dizisi ile Bir Şansım Olsa programındaki ilginç benzerlik...
28.03.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizinin son bölümünde Berk'in Resul ve Ayla'nın öz çocuğunun olmadığı anlaşılmıştı. Gelecek haftadan itibaren Kardeşlerim Berk'in ablasını oynayacak isim de belli oldu.
4.04.2023 Televizyon
Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı... Ramazan Bayramı'nda dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı?
Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı... Ramazan Bayramı'nda dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı? Ramazan Bayramı bu yıl Cuma, Cumartesi ve Pazar'a denk geliyor. Televizyonların yayın akışları da buna göre güncellendi. Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti dizilerinin yanısıra Cumartesi günleri ekrana gelen Gönül Dağı ve Kardeşlerim'e de bayramda yayınına ara verecek mi? Bunun yanısıra Pazar gününün en çok izlenen iki yapımı Yargı dizisi ve Teşkilat yeni bölümleriyle bayramda olacak mı? İşte detaylar...
4.04.2023 Televizyon
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor!
Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor! ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Cemile karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla gündemde.
25.11.2021 Magazin
Halit Özgür Sarı 'Kardeşlerim' dizisinden ayrılıyor!
Halit Özgür Sarı 'Kardeşlerim' dizisinden ayrılıyor! Kardeşlerim dizisinde rol alan Halit Özgür Sarı cumartesi ekrana gelecek 29. bölümde diziden ayrılıyor.
17.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
‘Kardeşlerim’ dizisine bomba transfer!
‘Kardeşlerim’ dizisine bomba transfer! ATV'nin sevilen dizileri arasında yer alan 'Kardeşlerim' dizisine bomba bir isim transfer oluyor. Diziye ünlü oyuncu Çağla Şimşek de dahil oldu. Şimşek, şimdi 'Kardeşlerim' dizisinde Ömer'in (Yiğit Koçak) partneri Ayşe'yi canlandıracak.
4.04.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kardeşlerim Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardeşlerim dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.