Gazete Vatan Logo

Kardeşlerim’in Kadir’i Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı?

Yürekleri dağlayan hikayesiyle ekranlara gelen Kardeşlerim dizisi son bölümüyle sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada #benimabimöldü hastagiyle gündem olan Kardeşlerim'deki Kadir karakterinin diziden ayrılması izleyenleri üzdü. Pek çok kişi sıklıkla ‘Kardeşlerim Kadir neden ayrıldı?’ sorusuna yanıt ararken ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı’dan dikkat çeken veda paylaşımı geldi. Peki, Kardeşlerim’in Kadir’i Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı? İşte detaylar…

Kardeşlerim’in Kadir’i Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı?

Yayınlandığı ilk günden bu yana acıklı hikayesiyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başaran Kardeşlerim dizisinde ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı’nın ayrılması sosyal medyada gündem oldu. Son bölümünde Kadir karakterinin ölümü sosyal medyada #benimabimöldü hastagiyle paylaşıldı. Kadir karakterine hayat veren Halit Özügr Sarı’nın yeni projeleri merak edilirken ünlü oyuncudan gelen ayrılık paylaşımı da dikkat çekti. Peki, Kardeşlerim’in Kadir’i Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı? İşte Halit Özgür Sarı’nın veda paylaşımı…

KARDEŞLERİM’İN KADİR’İ HALİT ÖZGÜR SARI DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kardeşlerim'de Kadir karakterinin ölümü binlerce izleyeni şoke etti. Genç oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken yapımda beğeniyle izlenen oyunculardan Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrılmasının ardından sosyal medyada gündem oldu.

HALİT ÖZGÜR SARI BÖYLE VEDA ETTİ!

Kardeşlerim dizisinden ayrılan Halit Özgür Sarı veda mesajıyla da dikkat çekti. Halit Özgür Sarı veda mesajında şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Hayatımın en zor, en karanlık, en yorucu ama en güzel yolculuğunun son günüydü. Senaryonun elime geldiği ilk günü hatırlıyorum. ‘’Zaten ben değil miyim bu?’’ diye sormuştum etrafımdakilere. Eskilerin aklına sahip şimdilerin çocuğu değil mi bu? Ailesinin kara bahtlısı. Bilemedim ben, bilinmez de zaten. Nereden bilebilirim koskocaman bir ailem olacak şu kadar zamanda? Sete çok hızlı çıkmıştık çok zor bir senaryo vardı önümüzde. Öyle bir sıkı sarıldık ki birbirimize öyle bir sahip çıktık ki AİLE olduk."