Mehmet Öcalan

Mehmet Öcalan

Son dakika MEHMET ÖCALAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEHMET ÖCALAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEHMET ÖCALAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Öcalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet öcalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 972 mehmet öcalan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet öcalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi!
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi! 6'lı ittifak liderleri dün Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplandı. Beşinci toplantıda liderlerin cumhurbaşkanı adayının eşkalini belirlediği söyleniyor. Öte yandan Ali Babacan ve Selahattin Demirtaş'ın adaylık sinyali Kemal Kılıçdaroğlu'nun planlarını bozacağı ifade ediliyor. İşte Millet İttifakı ile ilgili tüm detaylar...
4.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adayımız belli, Binali Yıldırım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adayımız belli, Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 23 Haziran'a kadar Vali Ali Yerlikaya vekalet edecek. Adayımız belli, Binali Yıldırım bey..." dedi.
7.05.2019 Siyaset
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
Öcalan'ın kardeşlerinin ifadeleri alındı
Öcalan'ın kardeşlerinin ifadeleri alındı İmralı'da ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 68'inci doğum günü nedeniyle dün düzenlenen kutlamayla ilgili açılan soruşturma kapsamında Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde yaşayan kardeşleri Mehmet Öcalan ve Fatma Öcalan'ın, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındı.
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken çetebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü kutlaması için doğum yeri olan Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyenlere, Valiliğin aldığı yasak kararı nedeniyle izin verilmedi.
29.09.2021 Gündem
Kardeşi, Öcalan'ın mesajını açıkladı
Kardeşi, Öcalan'ın mesajını açıkladı İmralı'da bulunan Abdullah Öcalan'ın mesajını kardeşi Mehmet Öcalan Diyarbakır'daki basın toplantısında okudu: "Projelerimiz var, devlet hazırsa 2 adamını buraya gönderir, 6 ayda her şeyi çözebiliriz."
29.09.2021 Gündem
Öcalan’ın mesajı Diyarbakır’da açıklanacak
Öcalan’ın mesajı Diyarbakır’da açıklanacak İMRALI Adası’nda ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile dün görüşen kardeşi Mehmet Öcalan’ın, yapılan görüşmenin detayları ve Öcalan’ın mesajını Diyarbakır’da açıklayacağı belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın kardeşine izin yok!
Öcalan'ın kardeşine izin yok! Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyi ile görüşmek için gittiği İmralı Adası'ndan döndü.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Öcalan, görüş için İmralı Adası’na gitti
Mehmet Öcalan, görüş için İmralı Adası’na gitti İMRALI Adası’nda ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan, bayram görüşmesi yapmak üzere İmralı Adası’na hareket etti...
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın yeğenine gözaltı
Öcalan'ın yeğenine gözaltı İMRALI Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın, Mardin DBP İl Eş Başkanı olan yeğeni Ömer Öcalan, yürütülen soruşturma kapsamında bugün Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Barajı kıl payı geçti 3’üncülük teselli oldu
Barajı kıl payı geçti 3’üncülük teselli oldu “Barajımız yüzde 13” diyen HDP, 7 Haziran’ıni 3 puan altında kalarak hayal kırıklığı yaşadı...
29.09.2021 Gündem
Dilek Öcalan İngiliz medyasında
Dilek Öcalan İngiliz medyasında Guardian, Abdullah Öcalan'ın yeğeni HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan'ın TBMM'ye girişiyle ilgili haberinde, "Öcalan adı, birçok Türk için silinmez bir şekilde 40 bin kişinin öldüğü Kürt isyanının lideri olarak lanetlenen adamla bağlantılı" diyor.
29.09.2021 Gündem
‘Yeğenimin adaylığını bizden gizlediler’
‘Yeğenimin adaylığını bizden gizlediler’ Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan: “Yeğenim Dilek Öcalan’ın adaylığına karşıyım...
29.09.2021 Gündem
Öcalan yeğeninin adaylığına tepkili
Öcalan yeğeninin adaylığına tepkili İMRALI’da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan, HDP’nin yeğeni Dilek Öcalan’ı Şanlıurfa’da ikinci sırada aday göstermesine tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Öcalan’a doğum günü pastası
Öcalan’a doğum günü pastası İmralı’da bulunan Abdullah Öcalan’ın 66’ıncı doğum günü, doğum yeri olan Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi’nde pasta kesilerek kutlandı...
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın doğum gününü kutladılar!
Öcalan'ın doğum gününü kutladılar! PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 66’ıncı doğum günü, doğum yeri olan Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi’ne bağlı Ömerli Mahallesi’nde pasta kesilerek kutlandı. Ağabeyinin doğum gününe katılanlara konuşan Mehmet Öcalan, "Bu kadar halkın bağlı olduğu ağabeyim, Türkiye’de artık 4 duvar içinde kalmamalıdır. Bu tutukluluk, Türkiye’ye fayda getiremez. Biran önce Öcalan bu halkın içinde olmalıdır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Börü davasında HDP’ye suçlama!
Börü davasında HDP’ye suçlama! Diyarbakır’da IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarıyla ilgili yapılan gösteriler sırasında Yasin Börü ve 3 arkadaşının öldürülmesiyle ilgili iddiianame, 5...
29.09.2021 Gündem
‘Baraj sorunumuz yoktur’
‘Baraj sorunumuz yoktur’ Yüzde 10 seçim barajını aşacaklarını iddia eden HDP lideri Demirtaş, “Baraj zihinlerimizle yazılmış bir engeldir. Halkın gümbür gümbür gelen seli Kenan Evren’in barajlarını tarumar edecektir” dedi
29.09.2021 Gündem
İmralı'ya gideceklere büyük şok!
İmralı'ya gideceklere büyük şok! İMRALI Adası'nda ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan'ın vasisi Avukat Mazlum Dinç ile yakınlarının görüşmesi için yaptıkları başvuru, geminin arızalı olması nedeniyle kabul edilmedi...
29.09.2021 Gündem
PKK'nın kendini lağvedip, silahlı mücadeleyi bıraktığını...
PKK'nın kendini lağvedip, silahlı mücadeleyi bıraktığını... Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, çözüm sürecinde gelinen aşamayı yazarken, PKK'nın kendini lağvedip, silahlı mücadeleyi bıraktığını ilan etmesinin üzerinde çalışıldığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kritik toplantı! Akil heyetinden kimler gidici?
Kritik toplantı! Akil heyetinden kimler gidici? Bugün Davutoğlu'nun Akil İnsanlar Heyeti ile yapacağı toplantı, İmralı için oluşturulacak yeni heyetler bakımından önemli. Ancak hem 'akillerin' hükümete bakışı, hem de hükümetin 'akillere' bakışı bir yıl öncesinden farklı. Hükümetin bazı isimlerin üzerini çizeceği belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
Gözler 21 Ekim'e çevrildi!
Gözler 21 Ekim'e çevrildi! İmralı Cezaevindeki PKK lideri Abdullah Öcalan’ın 21 Ekim Salı günü HDP heyetiyle yapacağı görüşmede “kritik, önemli” bir çağrı yapması bekleniyor. Al Jazeera’ye bilgi veren kaynaklar, Öcalan’ın örgüte ve devlete sürecin devamına yön verecek önemli bir çağrı yapacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Mehmet Öcalan ne zaman İmralı'ya gitse..."
'Mehmet Öcalan ne zaman İmralı'ya gitse..." Muhsin Kızılkaya, Abdullah Öcalan ile görüşmek başvuru yapacaklarını açıklarken Mehmet Öcalan'la ilgili olarak ilginç bir iddiada bulundu.
29.09.2021 Gündem
6 adımlık 'süreç' ve Şubat'ta geri çekilme...
6 adımlık 'süreç' ve Şubat'ta geri çekilme... HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken'in, "Yol haritasının bir taslak sayfasını gördük" diyerek işaretini verdiği yol haritası taslağının 6 adımdan oluştuğu ve en kritik takvimin şubat ayındaki geri çekilme olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Öcalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet öcalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.