Mehmet Ekinci

Mehmet Ekinci

Son dakika mehmet ekinci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet ekinci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet ekinci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ekinci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ekinci gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 mehmet ekinci haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ekinci haberleri aşağıda listelenmiştir.
DSİ Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Akif Balta atandı
DSİ Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Akif Balta atandı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne Mehmet Akif Balta atandı.
13.05.2023 Gündem
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine, FETÖ'nün "futbolda şike" kumpasında ismi geçen 38 eski savcı ve hakim hakkında son soruşturmanın açılmasına karar verdi.
8.08.2022 Gündem
Konya Ovası'nda önemli gelişme, 45 metre derinliklere gerilemişti! 'Hazine bulduk'
Konya Ovası'nda önemli gelişme, 45 metre derinliklere gerilemişti! 'Hazine bulduk' 'Türkiye'nin tahıl ambarı' olarak bilinen, tarım şehri Konya'da yer altı su seviyesi, geçen yıllardaki kuraklık ve bilinçsiz tarımsal sulama nedeniyle yerin 45 metre derinliklerine kadar geriledi. Devlet Su İşleri (DSİ) 4'üncü Bölge Müdürlüğü, bölgedeki son durumu açıklayıp, çok önemli bir gelişmeyi duyurdu.
4.05.2022 Gündem
Konya Havzası uzun yıllar ortalamasının üstünde yağış aldı
Konya Havzası uzun yıllar ortalamasının üstünde yağış aldı KONYA Havzası, son yıllarda yaşanan kuraklığın ardından bölgenin yoğun yağış almasıyla, göl ve barajlarda eksi değerlerde olan su seviyeleri, uzun yıllar ortalamalarının üstüne çıktı. Devlet Su İşleri (DSİ) 4’üncü Bölge Müdürü Mehmet Ekinci, “'Su petrolden daha değerlidir. Suyumumuzu ekonomik kullanmamız lazım" dedi.
24.04.2022 Gündem
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
50 yıllık hayal gerçek oluyor!
50 yıllık hayal gerçek oluyor! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapımı tamamlanan Reyhanlı Barajı'na Afrin Çayı'ndan, törenle su verilmeye başlandı. Bölge halkının 50 yıllık hayalinin gerçek olduğunu belirten AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, "Hatay'ın ve Reyhanlı'nın gurur projesini hayata geçirdik" dedi.
11.01.2020 Gündem
Bu kadarına da pes! Sahte banka şubesi açmışlar
Bu kadarına da pes! Sahte banka şubesi açmışlar 'İstanbul Eurobank Kos SH. A.' adında sahte bir banka şubesi kuran dolandırıcılar, ihaleye girecek şirketlere düşük komisyonlu milyonluk teminat mektupları verdi. Sahte mektuplarla ihale kazanan şirketler, dolandırıldıklarını aylar sonra anladı. Konuyu BDDK'ya şikâyet etti. Kurumun müdahalesiyle soruşturma başlatıldı.
4.12.2019 Gündem
HSK’dan bomba Balyoz kararı! 50 eski hâkim savcı hakkında kovuşturma izni verildi!
HSK’dan bomba Balyoz kararı! 50 eski hâkim savcı hakkında kovuşturma izni verildi! HSK 2. Dairesi, Balyoz davasına bakan ve tamamına yakını FETÖ sebebiyle meslekten atılan 50 hâkim savcı hakkında kritik bir karar verdi. Daire, soruşturma ve yargılama sırasında hukuksuzluk yaptıklarını tespit ettiği söz konusu hâkim savcıların kovuşturulmaları yönünde karar aldı.
19.02.2019 Gündem
Karnından 2 kilogram plastik çıktı
Karnından 2 kilogram plastik çıktı Şanlıurfa'da ameliyat edilen otizmli çocuğun mide ve bağırsağından plastik çay kaşığı, eldiven, poşet, kablodan oluşan yaklaşık 2 kilogram kitle çıkarıldı.
15.12.2018 Gündem
Cübbeli’ye çifte kumpas
Cübbeli’ye çifte kumpas Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün örgüt kurma, fuhuş ve insan ticareti suçlamalarıyla yargılandığı dosyada Adnan Oktar Grubu’nun izi ortaya çıktı.
6.10.2018 Gündem
Şanlıurfa'da iplik fabrikasında yangın
Şanlıurfa'da iplik fabrikasında yangın Şanlıurfa'da, Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) bir iplik fabrikasında çıkan yangının söndürülmesine çalışılıyor.
21.07.2018 Gündem
Kuzey Irak'ta Türk iş adamını kaçırıp alıkoydular, konsolosluk kurtardı
Kuzey Irak'ta Türk iş adamını kaçırıp alıkoydular, konsolosluk kurtardı Kuzey Irak'ta şimdiye kadar 285 milyon dolarlık proje yapan Ekinciler İnşaat'ın Genel Müdürü Cuma Ekinci Süleymaniye'de kabus dolu iki gün geçirdi. Ekinci'yi yaptığı projeyle ilgili görüşmeye çağıran silahlı kişiler, işadamını bodrum katında bir odada alıkoydular. Ekinci, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam'ın ısrarlı çabaları sonucu kurtuldu ve Türkiye'ye geldi. Ancak can güvenliği endişesi nedeniyle Süleymaniye'ye geri dönemiyor.
29.09.2021 Gündem
Bülent Ersoy çıldırdı: Aile yalnız bırakmış!
Bülent Ersoy çıldırdı: Aile yalnız bırakmış! Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün TV8'de ekranlara gelen 'Gerçeğin Peşinde' programına, bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci'nin ölümü ile ilgili aile bireylerinin canlı yayında birbirlerini suçlamaları damgasını vurdu.
10.08.2017 Televizyon
Hakan’ın ölümü intihar çıktı
Hakan’ın ölümü intihar çıktı En son şiddet içeren Metin2 oyununu oynadığı belirlenen ve bilgisayar başında boynunda sargı beziyle ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan’ın intihar ettiği anlaşıldı. İlk tespitler çocuğun intiharını ortaya koyarken, aile ‘cinayet’ iddiasını sürdürüyor. Uzmanlar ise bir çetenin çocuğu intihara yönlendirmiş olabileceği görüşünde
4.08.2017 Yaşam
Sabıkalı oyunda 2’nci çocuk ölümü
Sabıkalı oyunda 2’nci çocuk ölümü İstanbul’da 13 yaşındaki Hakan, bilgisayarın başında ölü bulundu. Ekranda şiddet içerikli Metin2 oyunu açıktı ve Hakan’ın boğazında 2 kez dolanmış bir sargı bezi vardı. Savcı ölümü şüpheli buldu. Hakan, intihar mı etti yoksa cinayete mi kurban gitti? Bu soruların yanıtı, otopsi raporundan sonra belli olacak
3.08.2017 Yaşam
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Emir Gülen'den! "Bölün, toplayın"
Emir Gülen'den! "Bölün, toplayın" Gülen 17 /25 Aralık sonrası örgütte kopmalar olunca emir vermiş: '7 bölge sisteminden vazgeçip 3 eyalet sistemine geçiyoruz'
29.09.2021 Gündem
İlk iddianame Yargıtay’da
İlk iddianame Yargıtay’da İstanbul Cumhuryet Başsavcılığı'nca, FETÖ'ye iltisaklı olduğu gerekçesiyle HSYK tarafından meslekten çıkarılan 25 şüpheli hakim ve savcı hakkında yürütülen ilk soruşturma tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi
Hakim ve savcılara yönelik ilk iddianame kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten çıkarılan hakim ve savcılara yönelik yürütülen soruşturma sonucunda, kapatılan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı özel yetkili cumhuriyet savcılıkları ve mahkemelerde görev yapan 25 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hazırlanan ilk iddianame mahkemece kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Kritik davalara bakanların hepsinde ByLock vardı!
Kritik davalara bakanların hepsinde ByLock vardı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün yargı yapılanmasına yönelik ilk iddianameyi tamamladı. 25 sanıklı iddianamede, bir dönem Türkiye’nin gündemine damgasını vuran davalara bakan hakim ve savcılardan 16’sının gizli haberleşme programını kullandığı anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Hakim ve savcılara FETÖ'den ilk iddianame
Hakim ve savcılara FETÖ'den ilk iddianame FETÖ bağlantılı oldukları gerekçesiyle meslekten çıkarılan dönemin özel yetkili cumhuriyet savcılıkları ve mahkemelerinde görev yapan 25 şüpheli hakkında, hazırlanan ilk iddianamede, "Futbolda şike" davasında, sesli ve görüntülü duruşma kayıtlarının içeriği itibarıyla sahte olduğu ve Yargıtay incelemesine gönderildiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza!
FETÖ savcıları ve hakimleri için istenen ceza! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten çıkarılan hakim ve savcılar için istediği ceza belli oldu
29.09.2021 Gündem
MİT açıkladı! Hepsi FETÖ'cü
MİT açıkladı! Hepsi FETÖ'cü MİT, Selam ve Tevhid dosyası raporunu açıkladı. Önemli davalara bakan eski hakim ve savcıların hepsi Bylock kullanıcısı çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ekinci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ekinci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.