Futbolda Şike

Futbolda Şike

Son dakika Futbolda şike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Futbolda şike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Futbolda şike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbolda Şike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbolda şike gelişmeleri de dahil olmak üzere 867 futbolda şike haberi bulunmuştur. Tüm futbolda şike haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine, FETÖ'nün "futbolda şike" kumpasında ismi geçen 38 eski savcı ve hakim hakkında son soruşturmanın açılmasına karar verdi.
8.08.2022 Gündem
Aykut Kocaman açtı ağzını yumdu gözünü! 'İnsanın hayallerini çalan..."
Aykut Kocaman açtı ağzını yumdu gözünü! 'İnsanın hayallerini çalan..." '3 Temmuz' süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman "Bu günleri gördüğüm, kulüp üzerinde bir leke kalmadığı için kişisel olarak son derece mutluyum" ifadelerini kullandı.
3.07.2022 Süper Lig
İstinaf 'Futbolda Şike Kumpası' davasında verilen cezaları onadı
İstinaf 'Futbolda Şike Kumpası' davasında verilen cezaları onadı İstinaf, FETÖnün "Futbolda şike kumpası" davasında yerel mahkemenin verdiği değişen oranlardaki hapis cezasını onadı. 
29.04.2022 Gündem
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası!
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası! Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, haksız tutukluluk talebiyle rekor bir tazminat davası açtı.
11.03.2022 Fenerbahçe
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım'
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım' 2011 Süper Kupa Finali'nin oynanması talebine sıcak baktıklarını belirten Nihat Özdemir " Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım" ifadelerini kullandı.
3.01.2022 Şampiy10
Futbolda Şike soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! O polis yakalandı
Futbolda Şike soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! O polis yakalandı Kayseri'de polis ekipleri tarafından 2011 yılında 'Futbolda Şike' soruşturmasını başlatan raporu kaleme alan ve hakkında 'FETÖ/PDY terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek', 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçlarından yakalama kararı bulunan ihraç polis memuru yakalandı.
30.12.2021 Gündem
Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu’na Süper Kupa başvurusu! Beşiktaş ile...
Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu’na Süper Kupa başvurusu! Beşiktaş ile... Fenerbahçe Spor Kulübü, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin futbolda şike davası kapsamında Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları hakkındaki beraat kararını onamasının ardından TFF'ye 2011 Süper Kupa maçının oynanması için başvurdu.
30.12.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...'
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...' Dün Yargıtay 5. Ceza Dairesinden beraatleri onanan Aziz Yıldırım ve dava arkadaşlarından flaş bir açıklama geldi.
28.12.2021 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin borcu!
İşte Fenerbahçe'nin borcu! Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında sarı lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 5 milyar 420 milyon TL olduğunu açıklandı.
6.11.2021 Fenerbahçe
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ "futbolda şike" kumpasında yer aldıkları gerekçesiyle aralarında Fikret Seçen, Mehmet Berk ve Zekeriya Öz'ün de bulunduğu 38 eski savcı ve hakim hakkında iddianame düzenlendi.
5.11.2021 Gündem
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar 'Futbolda şike kumpası' davasında mahkeme 88 sanığa verdiği hükmün gerekçesini açıkladı.
7.09.2021 Fenerbahçe
Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç saat kaçta canlı mı yayınlanacak?
Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç saat kaçta canlı mı yayınlanacak? Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova deplasmanında Petrocub ile karşılaşacak. Maçın 18 kişilik kadrosunda yeni transferler Sefa Yılmaz, Koray Altınay, Emre Satılmış, Leke Samson James, Dimitrios Goutas, Pedro Henrique de yer alırken, sakatlıkları devam eden Samba Camara, Aaron Appindangoye ve Tokyo Olimpiyatları'nda Fildişi Sahili formasıyla ter dökecek Max Gradel karşılaşmada mücadele edemeyecek. Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak canlı mı?
22.07.2021 Gündem
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul'da FETÖ'nün Bylock, Ablalar ve Eğitim Kurumları soruşturmaları kapsamında gizlenen firari 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda arama yapıldı. Yapılan aramalarda örgüt lideri Fetullah Gülen'e ait çok sayıda yeni kayda alınan, örgüt mensuplarını motive etmek amacıyla konuşmalarının ve örgütle mücadele eden kamu görevlilerine yönelik "Beddua" videoları ve ses kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.
18.06.2021 Gündem
İstanbul'da kritik operasyon! O ismin eşi de yakalandı
İstanbul'da kritik operasyon! O ismin eşi de yakalandı İstanbul'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında aranan ve gaybubet evlerinde saklandıkları tespit edilen 9 şüpheliden 7'si yakalandı. Yakalananlar arasında, "Futbolda şike kumpası" davasında 1972 yıl 10 ay hapis cezası alan dönemin Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın eşi Nuray Ardıç da bulunuyor. Operasyonda ayrıca 394 bin 745 lira, 25 bin 995 dolar, 11 bin 800 avro da ele geçirildi.
11.06.2021 Gündem
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı!
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı! Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu'na, İstanbul Jandarma Komutanı iken kumpas kurarak terfisini engelleyen ve onun yerine FETÖ'cü Hamza Celepoğlu'nun önünü açan yargı mensuplarından Kenan Karabeyeser, Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı.
8.06.2021 Gündem
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza Şike kumpas davasından sonra çok önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım "Kumpas olduğunu kanıtlayan yüce Türk adaleti tarihi bir karar almıştır" ifadelerine yer verdi. Ayrıca Dönemin Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2 bin 412 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
4.06.2021 Fenerbahçe
Futbolda Şike Kumpası davasında karar çıktı! Hidayet Karaca'ya 1406 yıl hapis cezası...
Futbolda Şike Kumpası davasında karar çıktı! Hidayet Karaca'ya 1406 yıl hapis cezası... Son dakika haberine göre; FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle Hidayet Karaca "gizliliği ihlal", "belgede sahtecilik" ve "iftira" suçlarından 1406 yıl hapisle cezalandırıldı.
4.06.2021 Gündem
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Nihat Özdemir: Fenerbahçe yönetimi tarafından konunun saptırılması asıl 'rezalet'tir
Nihat Özdemir: Fenerbahçe yönetimi tarafından konunun saptırılması asıl 'rezalet'tir Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaların ardından Fenerbahçe cephesinden gelen tepkilere yanıt verdi.
5.06.2020 Futbol
Mahkemeden Aziz Yıldırım kararı
Mahkemeden Aziz Yıldırım kararı Yargıtay 5.ceza dairesinin bozma kararına uygun olarak, bazı sanıklar ve suç tipleri bakımından verilen önceki beraat kararını kesinleştirdi. Bu kapsamda, örgüt suçundan ceza alan, aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıklar hakkında örgüt sebebiyle verilen beraat kararları kesinleşmiş oldu.
6.02.2020 Futbol
Yargıtay'ın kararı sonrasında Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama!
Yargıtay'ın kararı sonrasında Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! Aralarında Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın yer aldığı 36 kişi için verilen beraat kararı Yargıtay 5. dairesince usul eksikliği nedeniyle bozuldu... Aziz Yıldırım, “Esas değil, usul açısından bozuldu. Bu durumda süreç uzar” dedi.
3.01.2020 Fenerbahçe
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, "Futbolda şike" davasında, aralarında eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında yeniden yargılama sonucu verilen beraat kararlarını usulden bozdu.
2.01.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Futbolda Şike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbolda şike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.