Mehmet Demirkol

Mehmet Demirkol

Son dakika mehmet demirkol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet demirkol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet demirkol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Demirkol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet demirkol gelişmeleri de dahil olmak üzere 485 mehmet demirkol haberi bulunmuştur. Tüm mehmet demirkol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan canlı yayında itiraf etmişti! İşte Galatasaray'ın kapısından dönen dünyaca ünlü yıldız
Arda Turan canlı yayında itiraf etmişti! İşte Galatasaray'ın kapısından dönen dünyaca ünlü yıldız Yaz ayı transfer döneminde Mertens, Sergio Oliveira, İcardi, Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Dubois gibi birçok oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'ın bir yıldızda mutlu sona ulaşamadığı ortaya çıktı. Mehmet Demirkol'un programına katılan Arda Turan'ın da itiraf ettiği tecrübeli kanadın Sarı Kırmızılı kulübün teklif ettiği 4 milyon euro'luk maaşı reddettiği anlaşılırken, ünlü Sportif Direktör Javier Ribalta'nın da bu gelişmeyi doğruladığı aktarıldı.
19.02.2023 Galatasaray
Mehmet Demirkol'dan gündeme damga vuran kehanet! 'Sen kahin misin?'
Mehmet Demirkol'dan gündeme damga vuran kehanet! 'Sen kahin misin?' 2022 Dünya Kupası E Grubu'nda dün gece alınan sonuçlar sonrası sürpriz bir tablo ortaya çıktı. Japonya grup lideri olarak bir üst tura çıkarken, Almanya ise 3. sırada turnuvaya veda etti. Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol'un Dünya Kupası öncesi yaptığı tahminin gerçek olması gündem oldu. Sosyal medyada "Sen kahin misin?" yorumları yapıldı...
2.12.2022 Şampiy10
Trabzonspor elendi Abdullah Avcı eleştirildi! 'Çok daha fazlasını bekliyordum'
Trabzonspor elendi Abdullah Avcı eleştirildi! 'Çok daha fazlasını bekliyordum' Trabzonspor, sahasında oynadığı Kopenhag ile 0-0 berabere kaldı ve ilk maçı 2-1 kaybetmesi nedeniyle Devler Ligi'ne veda etti. Yazarımız Mehmet Demirkol, bu mücadeleye kaleme alırken, Abdullah Avcı'nın oyun anlayışını eleştirdi. İşte detaylar...
25.08.2022 Trabzonspor
Mehmet Demirkol açıkladı! 'Eğer Abdülkadir ve Uğurcan bu sene Trabzon'da kalırsa...'
Mehmet Demirkol açıkladı! 'Eğer Abdülkadir ve Uğurcan bu sene Trabzon'da kalırsa...' Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor hakkında çarpıcı bir köşe yazısı yazdı. İşte Demirkol'un o ifadeleri...
3.07.2022 Trabzonspor
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
‘Bu iki aday olmasın, üçüncü aday çıksın, o başkan olsun diye bir organizasyon kuruluyor'
‘Bu iki aday olmasın, üçüncü aday çıksın, o başkan olsun diye bir organizasyon kuruluyor' Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray camiasında yaşanan başkanlık çalkantılarından bahsederek "‘Bu iki aday olmasın, üçüncü aday çıksın, o başkan olsun’ diye bir organizasyon kuruluyor." ifadelerini kullandı.
3.05.2022 Galatasaray
Burcu Esmersoy'dan güzel bir kadın olmak açıklaması: Kimler geldi kimler geçti, ben hâlâ duruyorum!!
Burcu Esmersoy'dan güzel bir kadın olmak açıklaması: Kimler geldi kimler geçti, ben hâlâ duruyorum!! Burcu Esmersoy, Mehmet Demirkol’un programında güzel bir kadın olmak hakkında şu açıklamayı yaptı: “Güzellik kapı açıyor ama orada kalmanızı sağlamıyor. 27 senedir kimler geldi kimler geçti, ben hâlâ duruyorum.”
27.04.2022 Magazin
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan evlilik itirafı!
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan evlilik itirafı! Geçtiğimiz günlerde Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Burcu Esmersoy'un aşk hayatıyla ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu.
24.04.2022 Magazin
Mehmet Demirkol Fatih Terim gerçeklerini açıkladı! 'Ofis tutmuş, yönetim kurulu bile...'
Mehmet Demirkol Fatih Terim gerçeklerini açıkladı! 'Ofis tutmuş, yönetim kurulu bile...' Giresunspor maçından sonra Galatasaray'la yollarını ayıran ve başkanlık hazırlıkları içerisinde olduğu iddia edilen Fatih Terim hakkında Mehmet Demirkol'dan çarpıcı bir yazı geldi.
9.02.2022 Galatasaray
Gündeme damga vuracak sözler! 'Derbiden sonra büyük bir ihtimalle Ali Koç ve Ahmet Nur Çebi...'
Gündeme damga vuracak sözler! 'Derbiden sonra büyük bir ihtimalle Ali Koç ve Ahmet Nur Çebi...' Yarın Süper Lig'de oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi Sabah Spor yazarlarından Ali Gültiken, Bülent Timurlenk ve Ömer Üründül, Fanatik Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Demirkol çok çarpıcı tespitlerde bulundu. Özellikle Demirkol'un 90 dakika sonunda olası senaryoları gündeme getirmesi bir hayli dikkat çekti...
18.12.2021 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Mehmet Demirkol Ali Koç'un anlaştığı yeni teknik direktörü açıkladı! 1 Ocak'ta Vitor Pereira'ya güle güle...
SON DAKİKA! Mehmet Demirkol Ali Koç'un anlaştığı yeni teknik direktörü açıkladı! 1 Ocak'ta Vitor Pereira'ya güle güle... Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un anlaşmaya vardığı yeni teknik direktörü duyurdu. Demirkol tarih vererek Vitor Pereira'nın takımdan ayrılacağı günü bile açıkladı...
15.12.2021 Fenerbahçe
Şenol Güneş-Bilic yazıldı ama...! Sergen Yalçın'ın istif edeceği konuşuluyordu kritik zirveden karar çıktı!
Şenol Güneş-Bilic yazıldı ama...! Sergen Yalçın'ın istif edeceği konuşuluyordu kritik zirveden karar çıktı! Dün Giresunspor mağlubiyetinden sonra bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ile kritik bir zirve gerçekleştiren Sergen Yalçın istifasını sunduğu öne sürülüyordu. Kritik zirveden Sergen Yalçın ile ilgili karar çıktı.
28.11.2021 Beşiktaş
Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Exxen süper lig yayın hakları ihalesine mi katılacak, Süper Lig yayın hakları şu an kimde?
Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Exxen süper lig yayın hakları ihalesine mi katılacak, Süper Lig yayın hakları şu an kimde? Acun Süper Lig yayın hakları ihalesine mi katılacak? Dijital içerik platformu Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'nın, Süper Lig'in yayın hakları ihalesine gireceği iddia edildi. Peki, Süper Lig yayın hakları ihalesi ne zaman? Süper Lig yayın hakları kimde?
24.09.2021 Gündem
Mehmet Demirkol'un Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bomba etkisi yarattı
Mehmet Demirkol'un Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bomba etkisi yarattı Usta spor yazarı Mehmet Demirkol'un bugünkü köşe yazısında Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
6.06.2021 Fenerbahçe
Mehmet Demirkol, F.Bahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı
Mehmet Demirkol, F.Bahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı Spor Yazarı Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında futboldaki gündemi değerlendirdi. Demirkol, F.Bahçe'nin anlaştığı teknik adamı da açıkladı...
23.07.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Demirkol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet demirkol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.