Mehmet Ali Erbil Sevgili

Mehmet Ali Erbil Sevgili

Son dakika Mehmet Ali Erbil sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Erbil sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Erbil sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali erbil sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 mehmet ali erbil sevgili haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali erbil sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebeğini aldırmıştı! Nevin'den sert sözler...
Bebeğini aldırmıştı! Nevin'den sert sözler... Mehmet Ali Erbil'den hamile kalan ve ardından bebeği aldıran Nevin Şimşek önceki akşam bir kız arkadaşı ile Beyoğlu'ndaydı.
26.12.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil yine fena yakalandı!
Mehmet Ali Erbil yine fena yakalandı! Çapkınlıklarıyla nam salan Mehmet Ali Erbil, 2 güzel kadınla yemek yerken görüntülendi. Mali, kameraları görünce yanındaki kadınları tanımamazlıktan geldi.
13.12.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil'e şok sözler: Hamileyken beni defalarca...
Mehmet Ali Erbil'e şok sözler: Hamileyken beni defalarca... Önceki gün sunuculuk yaptığı yarışmada rahatsızlanan Mehmet Ali Erbil'e ağır eleştiriler yönelten şarkıcı Nevin, "Ettiğim ahlardan, beddualardan, yataklardan çıkamayacak. Allah ıslah etsin" dedi.
11.10.2017 Magazin
'Tebrik bile etmedim, Allah korusun hamile kalırlar'
'Tebrik bile etmedim, Allah korusun hamile kalırlar' Fenalaşınca güzellik yarışmasını sunmayı yarıda bırakan Mehmet Ali Erbil, "Kızları tebrik bile edemedim, Allah korusun hamile kalırlar." diyerek eski sevgilisine gönderme yaptı.
10.10.2017 Magazin
Mali'nin terk ettiği sevgilisi canlı yayında...
Mali'nin terk ettiği sevgilisi canlı yayında... Mehmet Ali Erbil'in hamile bırakıp daha sonra çocuğu aldırmasını istediği eski sevgilisi Nevin, canlı yayına çıkıp hüngür hüngür ağladı.
26.09.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi hamile mi?
Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi hamile mi? Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin hamile olduğu iddia edildi.
21.09.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı!
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil önceki gün sabah saatlerinde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Mali lakabıyla tanınan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? İşte ayrıntılar...
16.08.2017 Magazin
İşte Mali'nin yeni küçük sevgilisi!
İşte Mali'nin yeni küçük sevgilisi! Çapkınlıkları ile sürekli gündeme gelen 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, kızı yaşındaki esmer sevgilisiyle göğsünü gere gere dolaşıyor.
8.08.2017 Magazin
Net konuştu: ‘Mali’ye kefil olmam’
Net konuştu: ‘Mali’ye kefil olmam’ Faik Öztürk'ten Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı sözler. Öztürk, 'Şu an Mehmet Ali'nin yanında üç tane kız var. Ona kefil olmam.' dedi.
3.08.2017 Magazin
Çapkınlık yaparken yakalanan Mali çıldırdı!
Çapkınlık yaparken yakalanan Mali çıldırdı! Ünlü çapkın Mehmet Ali Erbil, yanında genç bir kızla yakalanınca çok sinirlendi.
2.08.2017 Magazin
Mali sosyal medyadan sevgili yaptı!
Mali sosyal medyadan sevgili yaptı! Mehmet Ali Erbil, canlı yayın sırasında aşk itirafında bulundu.
21.03.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor:  'Her şeyin yalanmış'
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor: 'Her şeyin yalanmış' Genç aşkı Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansımıştı. Sevgili oldukları konuşulan ikiliden ünlü şovmen, bu iddiaları yalanlamıştı. Bunun üzerine sinirlenen Çiçek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi!
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi! Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil (66), 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile önceki akşam Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansıdı.
2.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan çifti ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
10.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in evleneceği tarih belli oldu
Mehmet Ali Erbil'in evleneceği tarih belli oldu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in evleneceği tarih ve yer belli oldu.
7.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. İddialar sonrası Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.
3.10.2023 Magazin
40 yaş küçük sevgilisi ile nişanlanan Mehmet Ali Erbil'den çocuklarından evlenemezsin vetosu
40 yaş küçük sevgilisi ile nişanlanan Mehmet Ali Erbil'den çocuklarından evlenemezsin vetosu Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlenme teklif eden Mehmet Ali Erbil’e iddiaya göre eski eşleri ve çocukları karşı çıktı.
30.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü şovmen yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'le arasındaki dikkat çeken telefon görüşmesini de anlattı.
29.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptı
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptı Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dün sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
28.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi şok eden itiraf! 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi şok eden itiraf! 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil'in (66), Gülseren Ceylan'la (26) nikâh masasına oturmaya hazırlandığı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Daha önce beş kez evlenip boşanan Erbil ile mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten genç kadın, canlı yayında dikkat çeken itiraflarda bulundu.
26.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm"
Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi! "Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm" Mehmet Ali Erbil, bir dönem Çarkıfelek'te birlikte çalıştığı ünlü sunucu hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Çağla Şıkel'in vefasızlıkla suçlayan ve 'Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı...' diyen Mehmet Ali Erbil geri adım atıp mankenden özür diledi.
2.02.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Erbil Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali erbil sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.