Mehmet Ali Çayıroğlu

Mehmet Ali Çayıroğlu

Son dakika Mehmet Ali Çayıroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Çayıroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Çayıroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Çayıroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali çayıroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 mehmet ali çayıroğlu haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali çayıroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seri katile 5 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası!
Seri katile 5 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası! Ordu ve Samsun'da, 12 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu hakim karşısına çıktı. Çayıroğlu'nun yargılandığı 3 ayrı davada karar verildi. Seri katil 5 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
25.02.2021 Yaşam
12 kişinin cinayet zanlısı 'seri katil': Parası olanı öldürürdüm
12 kişinin cinayet zanlısı 'seri katil': Parası olanı öldürürdüm Ordu ve Samsun'da, 12 kişiyi öldürdüğü iddia edilen seri katil zanlısı Mehmet Ali Çayıroğlu (46), Şeker Köseoğlu'nun (60) öldürülmesiyle ilgili görülen davanın ilk duruşmasında, suçlamaları kabul etmeyerek, "Benim Samsun'da çok fazla borcum var. Hayvan için insan öldürülür mü? Öldürecek olsam gider parası olanı öldürürdüm" dedi.
26.11.2020 Gündem
Seri katil kendini böyle savundu! 'Öldürecek olsam...'
Seri katil kendini böyle savundu! 'Öldürecek olsam...' Ordu ve Samsun’da 12 kişiyi öldürdüğü iddia edilen seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu (46), Sabri Güneş (68), oğlu Hasan Güneş (53) ve gelini Zahide Güneş’in (59) öldürülmeleriyle ilgili görülen davanın duruşmasında ağlayarak, "Birilerini öldürmek istesem borçlu olduğum kişileri öldürürdüm” dedi.
5.11.2020 Gündem
Samsun ve Ordu'da seri katil dehşeti! Cinayetlerin iddianamesi kan dondurdu...
Samsun ve Ordu'da seri katil dehşeti! Cinayetlerin iddianamesi kan dondurdu... 13 ayrı cinayetten sorumlu tutulan ‘seri katil’ Mehmet Ali Çayıroğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı Çayıroğlu’nun şimdiye kadar tespit edilip delilleri toplanan 8 cinayeti hakkında iddianame hazırladı. Olayın ayrı ayrı anlatıldığı iddianamenin her satırı dehşeti bir kez daha ortaya koydu. İşte o ifadeler:
20.08.2020 Gündem
Seri katil Mehmet Ali'nin telefonundan çıktı! Korkunç detay...
Seri katil Mehmet Ali'nin telefonundan çıktı! Korkunç detay... Ordu'da 12 kişinin öldürülmesiyle bağlantısı olduğu iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu’nun cep telefonunda yapılan kriminal inceleme tamamlandı. Türkiye'nin kanını donduran seri katilin telefonunda kurbanlarını öldürmeden önce çektiği fotoğraflar bulundu.
30.11.2019 Yaşam
Seri katil hakkında flaş iddia: "Öldürdüğü kişilerin sayısı artabilir..."
Seri katil hakkında flaş iddia: "Öldürdüğü kişilerin sayısı artabilir..." Ordu'daki seri katil hakkında son dakika bilgileri peş peşe geliyor! 12 kişiyi öldürdüğü şüphesiyle tutuklanan Mehmet Ali Çayıroğlu'nun kurbanlarından Senai-Ümit Türedi'nin çocukları Raif Türedi; "Savcılık arşatırıoyr, 14 kişiyi öldürmüş olabilir." dedi. Sabah Gazetesi'nden Gül Kireklo'nun haberine göre 44 yaşındaki seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun tutuklandıktan sonraki tavırları da oldukça soğukkanlıydı! İşte seri katil hakkındaki son dakika gelişmesi...
28.11.2019 Gündem
Seri katil Mehmet Ali dehşeti... Gazla uyutup yakıyormuş
Seri katil Mehmet Ali dehşeti... Gazla uyutup yakıyormuş Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Ordu ve Samsun'da 12 kişiyi öldüren seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu olayını köşesine taşıdı. Katili yakalan Jandarma Komutanı Teğmen Sadık Arslan ile konuşan Çekirge, komutanın, "Acayip bir adam. Daha çok yaşlıların oturduğu evleri seçiyor. Cinayetin senaryosunu kuruyor, sonra oynuyor. Üzerine askeri kamuflaj kıyafeti giyiyor. Kendisini güvenlik kuvveti gibi gösteriyor. İçeridekileri kelepçeleyip uyutuyor. Ve yakıyor" sözlerini aktardı.
25.11.2019 Yaşam
Seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nu kamera kayıtları ele verdi
Seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nu kamera kayıtları ele verdi Ordu'da gasp iddiasıyla tutuklanan ve 12 kişinin öldürülmesiyle bağlantısı olduğu iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu’nun (44) evine kurduğu güvenlik kamerasının kayıtlarından, şüphelisi olduğu 5 olayın yaşandığı tarihlerde, gece yarısı kamuflajlı kıyafet giyip, el feneriyle çıktığı, sabah erken saatlerde geri geldiği tespit edildi.
23.11.2019 Yaşam
Sır perdesi aralanıyor! Seri katilin sosyal medya paylaşımları...
Sır perdesi aralanıyor! Seri katilin sosyal medya paylaşımları... Ordu'da, gasp iddiasıyla tutuklandıktan sonra 13 kişinin öldürülmesiyle bağlantısı olduğu öne sürülen Mehmet Ali Çayıroğlu'nun (44) sosyal medya hesabı mercek altına alındı. Cinayetleri aydınlatması için kurulan özel ekip, Çayıroğlu'nun, 2 cinayetin işlendiği Akkuş ilçesine olaylara yakın zamanda otomobille gittiğini ve yolda çektiği 3 farklı videoyu da 'Mehmet Ali Akpınar' adlı sosyal medya hesabından paylaştığını ortaya çıkardı.
18.12.2018 Yaşam
Ordulu seri katilin  2 cinayeti daha çıktı
Ordulu seri katilin 2 cinayeti daha çıktı 6 ayda 13 kişinin öldürülmesinden sorumlu tutulan seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu’nun (44) bir çifti daha öldürdüğü yönünde delil bulundu. Evinde yanarak öldüğü belirlenen Nuriye-Lütfiye Usluoğlu çiftinin evinde yangından geriye kalan kanlı bere cinayete kurban gittiklerini ortaya çıkardı.
24.10.2018 Gündem
‘Kanlı bere’ seri katilin 2 cinayetini daha ortaya çıkardı
‘Kanlı bere’ seri katilin 2 cinayetini daha ortaya çıkardı Ordu’da, gasp iddiasıyla yakalanıp tutuklanan ve 13 kişinin öldürülmesiyle bağlantısı olduğu öne sürülen 44 yaşındaki Mehmet Ali Çayıroğlu’nun, bir çifti daha öldürdüğü yönünde delil bulundu. Evinde yanarak öldüğü belirlenen Nuri-Lütfiye Usluoğlu çiftinin evinde yangından geriye kalan kanlı bere cinayeti ortaya çıkardı.
24.10.2018 Yaşam
‘14’üncü kurbanı Ayşe teyze iddiası
‘14’üncü kurbanı Ayşe teyze iddiası Ordu'da gasp suçu nedeniyle gözaltına alındıktan sonra hakkında yapılan araştırmalar neticesinde en az 13 cinayetten sorumlu olduğu tespit edilen Mehmet Ali Çayıroğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İfadeler doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren ekipler, Avluca Mahallesi’nde 7 Mart’ta kaybolan 80 yaşındaki Ayşe Şen'in 14'üncü kurban olabileceğini değerlendiriyor.
21.09.2018 Gündem
Seri katilin kan donduran mektubu
Seri katilin kan donduran mektubu Ordu'da, gasp iddiasıyla tutuklanan ve 13 kişinin ölümüyle bağlantısı olduğu öne sürülen Mehmet Ali Çayıroğlu tutuklanarak cezaevine konuldu.
13.09.2018 Gündem
Sır mektup bulundu! 4 cinayeti daha ortaya çıktı
Sır mektup bulundu! 4 cinayeti daha ortaya çıktı Ordu'da, gasp iddiasıyla yakalanıp, tutuklanan ve 13 kişinin şüpheli ölümüyle bağlantısı olduğu öne sürülen Mehmet Ali Çayıroğlu'nun (44), 2014 yılında cezaevindeyken, maddi destek için iş insanına yazdığı mektup bulundu. Savcılığın harekete geçmesiyle satır satır okunan mektupta, 13 kişinin ölümüyle ilgili bağlantılar belirlendi. Bazı delillere ulaşan ekipler, soruşturmayı derinleştirdi. Mektupta isimleri yazan 4 kişinin yanarak, öldüğü tespit edildi.
12.09.2018 Gündem
Seri katil Trabzon’a nakledildi
Seri katil Trabzon’a nakledildi Ordu'da gasp suçu nedeniyle gözaltına alındıktan sonra hakkında yapılan araştırmalar neticesinde en az 13 cinayetten sorumlu olduğu tespit edilen zanlı, güvenlik nedeniyle Trabzon cezaevine nakledildi.
11.09.2018 Yaşam
Yanlış eve gidince  yakayı ele verdi
Yanlış eve gidince yakayı ele verdi Ordu’da gasp suçundan gözaltına alındıktan sonra çok sayıda cinayetin faili olduğu tespit edilip 13 cinayetten sorumlu olarak medyada seri katil olarak nitelendirilen 44 yaşındaki Mehmet Ali Çayıroğlu’nun cinayetleri işlerken yalnız olmadığı ortaya çıktı
9.09.2018 Gündem
Tam bir canavar çıktı! 5 cinayet daha...
Tam bir canavar çıktı! 5 cinayet daha... Telefonunda Müge Anlı’nın görüntülerinin bulunmasıyla gözaltına alınan ve bugüne kadar 8 cinayetin zanlısı olduğu ortaya çıkan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun kurbanları gittikçe artıyor. Çayıroğlu’nun 5 kişinin daha katil zanlısı olduğu tespit edildi
6.09.2018 Gündem
3 cinayet daha!
3 cinayet daha! Telefonunda Müge Anlı’nın programından çekilen bir görüntü bulunan ve bu sayede 5 cinayet işlediği ortaya çıkan M. Ali Çayıroğlu’nun şimdi de Samsun’un Terme ilçesinde anne ve iki kızının katil zanlısı olduğu ortaya çıktı.
5.09.2018 Yaşam
Telefondaki fotoğraf 5 cinayeti aydınlattı
Telefondaki fotoğraf 5 cinayeti aydınlattı Ordu’da peş peşe 5 cinayet işlediği, 3 cinayetin de zanlısı olduğu öne sürülen zanlıyı cep telefonundaki Müge Anlı görüntüsünün ele verdiği ortaya çıktı.
4.09.2018 Yaşam
8 cinayetten fazlası olabilir
8 cinayetten fazlası olabilir Ordu’da 8 kişinin şüpheli ölümüyle bağlantısı araştırılan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun Samsun ve Tokat’ta da hayvan ticareti yaptığı belirlenmesi üzerine, bu illerdeki şüpheli olaylar da araştırılıyor
13.08.2018 Yaşam
Yeni ‘seri’ Ordu’dan 8 cinayet kuşkusu
Yeni ‘seri’ Ordu’dan 8 cinayet kuşkusu Ordu’da gasptan gözaltına alınan, evinde, ormanda cesedi bulunan Türedi çiftine ait silahlar ve malzemeler çıkınca cinayet şüphelisi Mehmet Ali Çayıroğlu tutuklandı. Polis, Nuri ve Lütfiye Usluoğlu’nun ölümüyle ilgili de bağlantısını belirledi.
12.08.2018 Yaşam
Sarıgül'e karşı Sarıgül!
Sarıgül'e karşı Sarıgül! İşte CHP'nin Mustafa Sarıgül'ü bitirme planı
26.01.2009 Siyaset
CHP'de 20 ilin Başkan adayı
CHP'de 20 ilin Başkan adayı CHP’nin merakla beklenen aday listesinde iki kadın aday dikkat çekerken, iki de sanatçı bulunuyor. 14 aday adaylı Beylikdüzü ve 9 aday adaylı Sancaktepe en çok ilgi gören ilçeler oldu
22.01.2009 Siyaset
Ve karşınızda yeni kuşak Hababam
Ve karşınızda yeni kuşak Hababam Bugün 4 yeni film başlıyor. Efsanevi Hababam Sınıfı'nın 2004 yapımı yeni bölümü haftanın en iddialı filmi. Film, biraz nostalji, biraz eğlence arayanlar için en iyi seçenek. İşte haftanın filmleri
15.01.2004 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Çayıroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali çayıroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.