Mega Yat

Mega Yat

Son dakika mega yat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mega yat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mega yat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mega Yat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mega yat gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 mega yat haberi bulunmuştur. Tüm mega yat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor.
23.03.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Bakan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısını aralıyoruz." dedi.
17.01.2022 Gündem
Bill Gates'in 'Lana' Bodrum'da! O detay dikkat çekti, güvertesinde...
Bill Gates'in 'Lana' Bodrum'da! O detay dikkat çekti, güvertesinde... Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in 'Lana' isimli mega yatı, kale açıklarına demirledi.
9.11.2021 Yaşam
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, gümrüklü limana, üzerindeki helikopterle demirlenen, Rus milyarder Leonid Mikhelson'a ait 'Pacific' adlı lüks yata 1,5 milyon lira akaryakıt ikmali ile yiyecek ve içecek alışverişi yapıldı.
11.08.2020 Yaşam
Deniz turizminde hareketlilik başladı
Deniz turizminde hareketlilik başladı Corona salgını ile mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte, deniz turizminde hareketlilik başladı. Türkiye'nin turizm cenneti Muğla'nın Bodrum ilçesinde lüks yatlar maviliğiyle göz dolduran koylara indirilmeye başlandı. Geçtiğimiz yıl Bodrum'daki gezici özel ve ticari yat sayısının 5 bin civarında olduğunu söyleyen Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu, "Türkbükü'ne mega yatlar gelmeye başladı. Bu yıl rakamların daha fazla artacağını düşünüyoruz" dedi.
9.06.2020 Gündem
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ABDli iş adamı Sheldon Gary Adelson'a ait 'Queen Miri' isimli mega yat, 1 milyon 310 bin TL'lik yakıt ikmali yaptıktan sonra ayrıldı.
23.05.2020 Gündem
Mega yat "Spectre" Marmaris'te
Mega yat "Spectre" Marmaris'te Jamaika bayraklı 70 metre uzunluğundaki "Spectre" isimli mega yat Marmaris'e geldi.
27.06.2019 Ekonomi
Kazak milyarderin mega yatı Bodrum'da
Kazak milyarderin mega yatı Bodrum'da Kazak milyarder Alijan İbragimov'a ait milyon dolarlık "Idynasty" isimli mega yat, Bodrum açıklarına demirledi
22.06.2019 Gündem
Turistler önünde sıra oldu! Savannah Marmaris'te
Turistler önünde sıra oldu! Savannah Marmaris'te Mega yat olarak anılan 81 metre uzunluğundaki çevre dostu Savannah dün Marmaris'teydi. Turistlerin önünde fotoğraf çektirdiği mega yatın içinden denizin altını izlemek mümkün...
7.10.2018 Yaşam
Yüzen saray Bodrum'da! 100 metre yakınına kimse yanaşamıyor
Yüzen saray Bodrum'da! 100 metre yakınına kimse yanaşamıyor Dünyanın en pahalı yatlarından biri olan Cayman Adaları bayraklı Radiant limana sığmadığı için Bodrum açıklarına demirlemiş durumda... Güvenliğin en üst düzeyde olduğu yata diğer yatların yanaşmasına izin verilmiyor. 100 metreyi aşan bir yakınlaşmada yat dalga yaparak yakınındaki yatları alabora ediyor.
17.09.2018 Yaşam
Başbakan Yıldırım rakam verdi! 35 milyar dolar...
Başbakan Yıldırım rakam verdi! 35 milyar dolar... Başbakan Binali Yıldırım, milli denizaltı projesi Murat Reis'in ilk kaynak töreninde konuştu. Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar savunma sanayimize yaptığımız yatırımlar 35 milyar doları geçmiştir. Ayrıca savunma sanayimizin ihracat kapasitesi 2 milyar doların üzerine çıkmıştır"dedi.
25.02.2018 Siyaset
Hintli iş adamının lüks yatı Marmaris'e servet bırakacak
Hintli iş adamının lüks yatı Marmaris'e servet bırakacak Hindistan'ın en zengin iş adamlarından Ravi Ruia'nın 86 metre uzunluğundaki lüks yatı Muğla'nın Marmaris ilçesine demir attı. Hintli iş adamının yatı için aldığı yakıt ve bakım servisi için ilçeye 1,5 milyon lira bırakması bekleniyor.
15.10.2017 Ekonomi
Boatshow’da 77 sıcak satış
Boatshow’da 77 sıcak satış Uluslararası Boatshow Eurasıa fuarında ilk 4 günde 28 milyon euroluk 77 tekne yeni sahipleri ile buluşurken Greenline, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
8.10.2017 Ekonomi
14 milyon euroluk yat Fransa yolcusu
14 milyon euroluk yat Fransa yolcusu 14 milyon euro (57 milyon TL) değerindeki Türk üretimi ‘Cyclone’ isimli mega yat dünya sularına açılıyor.
8.09.2017 Ekonomi
Kral Marmaris'te servet bıraktı!
Kral Marmaris'te servet bıraktı! Ürdün Kralı Abdullah'ın 82 metre uzunluğundaki ''Sarafsa'' isimli mega yatına, tankerlerle yaklaşık 300 bin litre akaryakıt ikmali yapıldı.
1.09.2017 Ekonomi
Milyarderler Bodrum’a akın ediyor
Milyarderler Bodrum’a akın ediyor İngiliz milyarder Joe Lewis'in ardından Rus milyarder Sergei Pugachev de Bodrum’u tercih etti. Göltürkbükü açıklarına demir atan 'Sanam (S)' isimli 52 metre uzunluğundaki mega yat ise ilgi odağı oldu
29.09.2021 Gündem
Arap şeyhin mega yatı ilçeyi zengin etti
Arap şeyhin mega yatı ilçeyi zengin etti Dünyanın en büyük beşinci yatı olan Manchester United futbol takımının sahibi, Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan'a ait mega lüks yat Topaz, Muğla'nın Marmaris ilçesine demirledi. Lüks yata 1.2 milyon liralık yakıt ikmali yapıldı.
23.04.2017 Yaşam
Ataköy Yat Limanı projesi için oylama başladı
Ataköy Yat Limanı projesi için oylama başladı Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Kaymakamlığı'dan referandum izni çıkmayınca "kamuoyu yoklaması" adıyla oylama başlattı
6.11.2016 Ekonomi
Caner Erkin servet harcadı!
Caner Erkin servet harcadı! Beşiktaş'ın başarılı sol beki Caner Erkin, 640 bin euro (yaklaşık 2.1 milyon TL) bedelinde bir sürat teknesi satın aldı.
24.09.2021 Beşiktaş
Savaştan kaçan çocukları güldürüyorlar
Savaştan kaçan çocukları güldürüyorlar Felaket ve savaş bölgelerindeki minikler için 22 yıldır gösteriler düzenleyen Sınır Tanımayan Palyaçolar grubu Türkiye ve Ortadoğu'ya da geldi...
28.07.2016 Arşiv
Akdeniz’e iki servet indi
Akdeniz’e iki servet indi TÜRKİYE’de yat üretiminde birinci sırada olan Antalya Serbest Bölge’de (ASBAŞ) yapımı tamamlanan biri 25, diğeri 30 milyon dolar değerinde iki ultralüks mega yat denize indirildi.
17.07.2016 Ekonomi
Hayali bile güzel
Hayali bile güzel Denizcilik meraklıların gözdesi CNR Avrasya Boat Show kapılarını Yeşilköy’de açtı. Karada gerçekleştirilen dünyanın 2’nci büyük yat fuarında, 3 bin lira ile 50 milyon liraya kadar her bütçeye uygun tekneler sergileniyor
12.02.2016 Ekonomi
Rus tekne sahipleri teknelerini Türkiye’den çekiyor
Rus tekne sahipleri teknelerini Türkiye’den çekiyor Deniz Turizmi Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tellioğlu; Rus tekne sahipleri sözleşmelerini iptal ettiler ve teknelerini Türkiye’den çıkardılar...
29.09.2021 Gündem
İstMarina AVM deniz manzaralı
İstMarina AVM deniz manzaralı İstMarina’nın AVM etabı 160 mağazadan oluşuyor.
3.12.2015 Arşiv
1 milyar 800 milyon liralık yatırım
1 milyar 800 milyon liralık yatırım DAP Yapı 2016 yılında 1 milyar 800 milyon liralık yatırım yapmayı hedefliyor.
27.11.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mega Yat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mega yat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.