Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir

Son dakika Medipol Başakşehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Medipol Başakşehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Medipol Başakşehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medipol Başakşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medipol başakşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.693 medipol başakşehir haberi bulunmuştur. Tüm medipol başakşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de ilk defa 'Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi' kullanıldı
Süper Lig'de ilk defa 'Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi' kullanıldı Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Başakşehir-Corendon Alanyaspor maçında 'Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi' ilk kez kullanıldı.
13.01.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'ye 5 yıldız ihtarı
Fenerbahçe'ye 5 yıldız ihtarı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda sportif ekipman talimatının 16'ncı maddesine aykırı eylemler nedeniyle ihtar cezası verdi.
10.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar Fenerbahçe Başakşehir'i mağlup ettiği Türkiye Kupası Finali sonrası seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı. Bu nedenle Sarı-Lacivertli takım, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. PFDK konuyla ilgili kararını resmen açıkladı.
10.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, 5 yıldızlı forma nedeniyle 16. maddeden PFDK'ye sevk edildi
Fenerbahçe, 5 yıldızlı forma nedeniyle 16. maddeden PFDK'ye sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
13.06.2023 Gündem
Fenerbahçe-Medipol Başakşehir (Maç özeti)
Fenerbahçe-Medipol Başakşehir (Maç özeti) Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyon oldu. Heyecan dolu maçı sarı-lacivertli ekip 2-0 kazandı ve 2012-2013 sezonundan sonra ilk defa Türkiye Kupası'nı kazandı.
11.06.2023 Fenerbahçe
Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor
Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor Başakşehir forması giyen tecrübeli sol bek Caner Erkin, Eyüpspor'la masaya oturdu.
6.06.2023 TFF 1.Lig
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Spor camiasından Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları yayınlandı.
29.05.2023 Şampiy10
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında MKE Ankaragücü ve Medipol Başakşehir uzatmaya giden maçta 2-2 berabere kaldı. İlk maçı 1-0 kazanan Başakşehir finale yükseldi.
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı!
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı! PFDK, Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İki maçlık cezasının ilkini Sivasspor maçında çeken Zaniolo, Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Samet Akaydin'in ise isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından 'ceza tayinine yer olmadığına' karar verildiği açıklandı.
23.05.2023 Şampiy10
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 35. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
19.05.2023 Süper Lig
Galatasaray-Başakşehir (Maç özeti)
Galatasaray-Başakşehir (Maç özeti) Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Galatasaray evinde Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.
8.05.2023 Galatasaray
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını 20 milyon TL yaparak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladı.
8.05.2023 Galatasaray
8 Mayıs 2023 Galatasaray maçı! Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
8 Mayıs 2023 Galatasaray maçı! Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta müsabakasında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Maçın taraftarları maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini sorguluyor. Peki, Galatasaray - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
7.05.2023 Şampiy10
Galatasaray'da Okan Buruk'tan iki oyuncuya kesik!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan iki oyuncuya kesik! 5 puan yitirilen Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında etkisiz kalan Adekugbe’nin yerine Dubois oynayacak. Fransız oyuncunun ilk 11’e girmesiyle Mertens ya da Oliveira’dan biri kulübede oturacak.
6.05.2023 Galatasaray
Başakşehir maçı öncesi Galatasaray'da flaş karar
Başakşehir maçı öncesi Galatasaray'da flaş karar Başakşehir'le son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlara açık antrenman yapma kararı aldı.
2.05.2023 Galatasaray
Süper Lig'de bir istifa daha! Başakşehir maçı sonrası deprem
Süper Lig'de bir istifa daha! Başakşehir maçı sonrası deprem Giresunspor'da aldığı başarısız sonuçlarla camiadan bir hayli tepki toplayan tecrübeli teknik direktör Hakan Keleş, yönetime istifasını sundu.
25.04.2023 Giresun Spor
Başakşehir deplasmanda Giresunspor'u farklı geçti
Başakşehir deplasmanda Giresunspor'u farklı geçti Spor Toto Süper Lig'in 31’inci hafta maçında Bitexen Giresunspor, sahasında Medipol Başakşehir’e 4-2 yenildi.
24.04.2023 Giresun Spor
Başakşehir-Fenerbahçe (Maç özeti)
Başakşehir-Fenerbahçe (Maç özeti) Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Fenerbahçe, Başakşehir'i son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
19.04.2023 Fenerbahçe
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın!
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın! Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
17.04.2023 Süper Lig
Süper Lig'de kalma adına altın 3 puan! İstanbulspor: 1 - Başakşehir: 0
Süper Lig'de kalma adına altın 3 puan! İstanbulspor: 1 - Başakşehir: 0 Spor Toto Süper Lig'in 29’uncu haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden İstanbulspor, ilk yarıda bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
15.04.2023 İstanbulspor
Derbi kaybetmedi 14 maç üst üste kazandı 30 milyon TL'lik kontratı aldı
Derbi kaybetmedi 14 maç üst üste kazandı 30 milyon TL'lik kontratı aldı Galatasaray'da sezona çok da parlak bir giriş yapmamasına rağmen ilerleyen haftalarda Süper Lig'e resmen damga vuran Okan Buruk'la yeni kontrat imzalanıyor...
14.04.2023 Galatasaray
Dursun Özbek, Ahmet Nur Çebi ve İcardi'nin cezaları belli oldu
Dursun Özbek, Ahmet Nur Çebi ve İcardi'nin cezaları belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıkladı.
11.04.2023 Galatasaray
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı Galatasaray yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda görüşmelere başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin milli oyuncunun maaşında iyileştirmeye gideceği öğrenildi.
10.04.2023 Galatasaray
Galatasaray-Başakşehir (Maç özeti)
Galatasaray-Başakşehir (Maç özeti) Galatasaray ile Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geldi. Galatasaray, evinde Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu. Galatasaray'ın, Ali Sami Yen'deki 600. golünü Mauro Icardi attı. Öte yandan Galatasaray bu sezon ilk defa 3 gol yedi.
5.04.2023 Galatasaray
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu Süper Lig'in 27 ila 33'üncü haftalarında oynanacak karşılaşmaların programı açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programı belli oldu.
23.03.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Medipol Başakşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medipol başakşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.