Gazete Vatan Logo
Galatasaray Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı

Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı

Galatasaray yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda görüşmelere başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin milli oyuncunun maaşında iyileştirmeye gideceği öğrenildi.

Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı

Galatasaray, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Sarı-kırmızılı kulüp, takımın golcü ismi Kerem Aktürkoğlu için sözleşme görüşmelerine başladığı öğrenildi.

OKAN BURUK'UN VAZGEÇİLMEZİ

Sarı Kırmızılı ekipte 3. sezonunu geçiren Kerem, sezon başı göreve gelen Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına girdi. Çıktığı 29 resmi maçta 8 gol ve 4 asistle oynayan milli oyuncu, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti.

KEREM'E ZAM YAPILMIŞTI

2020 yazında Erzincan'dan transfer edilen Kerem, kısa sürede ortaya koyduğu performansla Aralık 2021'de zamlı mukaveleye imza atmış ve yıllık maaşını 8 milyon Lira'ya çıkarmıştı.

TEMSİLCİSİ AÇIKLADI: YÖNETİM KEREM'İN BUNU HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Kerem Aktürkoğlu'nun temsilcisi Dr. Erkut Söğüt, sözleşme yenileme konusunda geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalar yapmıştı. Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Söğüt, 'Her iki tarafın da böyle bir isteği var. Bunu görüşmüştük; ama maalesef araya deprem girdi. İnsanlar futboldan mecburen bir süre uzaklaşmak zorunda kaldı. Şimdi tekrar konuşmaya başladık. Önümüzdeki haftalarda bunu netleştireceğiz. Bizim için en önemli şey Kerem'in maaşının düzeltilmesi, sözleşme süresinden çok, maaşının iyileştirilmesi konusu önceliğimiz. Bunu Galatasaray da istiyor biz de istiyoruz. Galatasaray da böyle düşünüyor. Kerem'in daha bunu hak ettiğini yönetim de düşünüyor ve bunu biran önce yerine getirmek istiyor. İki taraf da konuya pozitif bakıyor. Sözleşme süresi uzar mı, onu zaman gösterecek' demişti.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, yerli futbolcuların sözleşmelerini yenilemeye devam ediyor. Sarı kırmızılılar, sezon başında Yunus Akgün'ün maaşına zam yapmıştı. Yönetimin sıradaki hedefi Kerem Aktürkoğlu. Takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini yenilemek için görüşmelere başlandı.

Maaşında iyileştirme yapılacak milli oyuncu ile önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanması bekleniyor.

BİR ZAM DAHA YAPILACAK

Başarılı sol kanatın ücreti geçen yıl 8 milyon liraya yükseltilmişti. Sezon başında üçüncü kaptanlık görevine de getirilen Kerem'e bir kez daha zam yapılarak, moral ve motivasyonun artırılması hedefleniyor.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN KARİYERİ

21 Ekim 1998 yılında Kocaeli'nde doğan Muhammed Kerem Aktürkoğlu, kariyerine Gölcükspor'da başladı. 2014 yılında Hisareyn'e, 2015 yılında Medipol Başakşehir'in altyapısına transfer olan futbolcu, 2016 yılında Bodrumspor'da bir sezon kiralık forma giydi. Başakşehir Kulübü'ndeki macerası 2018 senesinde biten oyuncu Karacabey Belediyespor'da, geride bıraktığımız 2019-2020 sezonunda ise 24Erzincanspor'da top koşturdu. Burada yakaladığı muhteşem çıkışla adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, 3. Lig 1. Grup'ta çıktığı 28 maçta 17 kez fileleri sarstı. Başarılı hücumcu, 2019-2020 Sezonu'nda çıktığı toplam 34 resmi maçta ise 20 kez fileleri havalandırma başarısını gösterdi.

2020-2021 Süper Lig Sezonu yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan genç futbolcu, Sarı Kırmızılı ekipte sergilediği performansla A Milli Takıma yükseldi. Ay Yıldızlı A Milli forma ile ilk maçına 27 Mayıs 2021 tarihinde çıkan Kerem, 19 maçta 4 gollük performans ortaya koydu. Galatasaray’da şu ana kadar 110 resmi maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 27 gol, 20 asistle skora katkı sağladı.

Gazete Vatan

Haberin Devamı
" rel="box">Gazete Vatan