Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor

Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor

Başakşehir forması giyen tecrübeli sol bek Caner Erkin, Eyüpspor'la masaya oturdu.

Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'de forma giyen Caner Erkin'le ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İstanbul ekibinin tecrübeli sol bekinin Spor Toto 1. Lig ekibiyle masaya oturduğu öne sürüldü.

34 yaşındaki savunmacının, Spor Toto 1. Lig ekibiyle ilk transfer görüşmesini gerçekleştirdiği belirtildi. Başakşehir'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Caner Erkin'le ilgili ortaya atılan iddia dikkat çekti. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

CSKA 4 MİLYON EURO ÖDEDİ

Manisaspor altyapısında futbola başlayan Caner Erkin, 2006-2007 sezonu ara transfer ve tescil döneminde CSKA Moskova'nın yolunu tuttu. Rusya temsilcisi, Caner Erkin için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Caner Erkin, 2009-2010 sezonunda 400 bin euro karşılığında Galatasaray'a kiralandı. Sarı-kırmızılılarda dikkat çeken Caner Erkin ertesi sezon 2 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Caner Erkin, Fenerbahçe'de başarılı dolu yılları sonrasında sözleşmesini tamamladı. Inter'e bonservis bedeli olmadan imza atan tecrübeli sol bek günler sonra Beşiktaş'a kiralandı. Beşiktaş kariyerinde de şampiyonluklar yaşayan Caner Erkin'in bonservisini siyah-beyazlılar 750 bin euro karşılığında aldı. Tecrübeli sol bek daha sonra sözleşmesi bitince Fenerbahçe'ye imza attı. Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen Caner Erkin, 2021-2022 sezonunda Fatih Karagümrük'ün yolunu tuttu.

Haberin Devamı

ASİST KRALIYKEN VEDA ETTİ

Caner Erkin, Fatih Karagümrük'te başarılı bir sezon başlangıcı yapmasına rağmen kırmızı-siyahlılara veda etti. 34 yaşındaki sol bek takımdan ayrılmasının ardından Başakşehir'le sezon sonuna kadar anlaştı.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'de forma şansı bulmakta zorlanan Caner Erkin, bu sezon toplam 21 maçta oynadı. 34 yaşındaki sol bek bu süreçte 8 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

EYÜPSPOR İDDİASI

Ajansspor'un haberine göre; Bodrumspor'a elenerek Süper Lig'e yükselme şansını kaybeden Eyüpspor'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Arda Turan ile yoluna devam etme kararı alan İstanbul ekibinin Caner Erkin için girişimlere başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Başakşehir'le sözleşmesi sona erecek 34 yaşındaki futbolcuyla Arda Turan'ın yardımcısı Uğur Uçar'ın temas kurduğu aktarıldı.

KUPALARLA DOLU KARİYER

Caner Erkin profesyonel futbol kariyerinde çok sayıda kupa kazandı. U-17 Milli Takımı'nda Avrupa şampiyonu olan tecrübeli sol bek, A takım düzeyinde 63 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı. Caner Erkin profesyonel kariyerinde şu kupaları kazandı:

3- Rusya Kupası
2- Türkiye Kupası
1- Türkiye Süper Kupa
3- Süper Lig

Caner Erkinin yeni takımı şok etti TFF 1.Lige gidiyor