Gazete Vatan Logo
Galatasaray Derbi kaybetmedi 14 maç üst üste kazandı 30 milyon TL'lik kontratı aldı

Derbi kaybetmedi 14 maç üst üste kazandı 30 milyon TL'lik kontratı aldı

Galatasaray'da sezona çok da parlak bir giriş yapmamasına rağmen ilerleyen haftalarda Süper Lig'e resmen damga vuran Okan Buruk'la yeni kontrat imzalanıyor...

Derbi kaybetmedi 14 maç üst üste kazandı 30 milyon TL'lik kontratı aldı

Sezon başında Galatasaray'ın başına geçen teknik direktör Okan Buruk, yaklaşık 6 aylık süreçte başarısız geçen önceki sezonun olumsuz izlerini tamamen sildi. Şampiyonluk yarışında en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takımda yönetim, 49 yaşındaki teknik adamla uzun vadeli bir planlama düşündüğü ortaya çıktı.

ZANIOLO'YA KULÜBE YOLU GÖZÜKTÜ

Galatasaray’ın devre arasında Roma’dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo’ya kulübe yolu gözüktü. Teknik Direktör Okan Buruk henüz tamamen hazır olmadığı için Yukatel Kayserispor maçına İtalyan futbolcuyla başlamayacak. Zaniolo’nun fiziksel açıdan eksiklerinin bulunması ve savunmaya yeteri kadar yardım etmemesi nedeniyle Milot Rashica’ya dönecek olan Buruk, İtalyan futbolcuyu maçın ikinci yarısında değerlendirmeyi düşünüyor. Zaniolo özellikle Başakşehir ile yapılan kupa maçında iyi performans sergileyemezken, defansa yardım etmemesi büyük sıkıntı yaratmıştı.

KAYSERİSPOR MAÇI KAPALI GİŞE

Galatasaray’ın bugün evinde Yukatel Kayserispor’la oynayacağı maçın biletleri satışa çıktıktan sadece 3 dakika sonra tükendi. Müsabakaya büyük ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar saniyeler içinde tüm biletleri satın aldı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki karşılaşma kapalı gişe oynanacak.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'A 1+3 YILLIK KONTRAT PLANI

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları öncelikle, 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Okan Buruk'un 1 yıllık opsiyonunu devreye sokacak. Ayrıca Özbek yönetimi, görev sürevlerini de düşünerek sözleşmeye 3 yıl daha opsiyon koydurmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte 1+3 yıl kalması planlanan ve bu sezon şampiyonluğa koşan Okan Buruk'un yıllık kazancı da kademeli olarak artacak. Yönetim bu konuda Buruk'u mutlu edecek bir plan hazırladı.

YILLIK KAZANCI 30 MİLYON TL'YE ÇIKACAK

Bu sezon 17 milyon TL kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, opsiyon devreye girdikten sonra gelecek sezon 20 milyon TL gelir elde edecek. Dursun Özbek yönetiminin göreve devam etmesi halinde kademeli olarak artacak olan Buruk'un geliri 30 milyon TL'ye kadar ulaşacak.

Haberin Devamı

Okan Buruk ile birlikte bu sezon büyük maç kaybetmeyen Galatasaray, şampiyonluk yarışını önde götürüyor. Camia, Medipol Başakşehir ile Süper Lig, Akhisar Belediye ile de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Okan Buruk ve ekibine büyük bir güven duyuyor.

REKOR SERİ YAKALADI, DERBİLERDE KAYBETMEDİ

Süper Lig'de 14 maçlık galibiyet serisiyle tarihte bir ilki gerçekleştiren deneyimli çalıştırıcı, bu sezon ezeli rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı ligde hiç yenilgi almadı.

Gazete Vatan

" rel="box">Gazete Vatan