Meclis Komisyonu

Meclis Komisyonu

Son dakika Meclis Komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meclis Komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meclis Komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meclis Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meclis komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.717 meclis komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm meclis komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Meclis TV canlı yayın izle! Meclis EYT canlı yayın nasıl izlenir, TBMM canlı hangi kanalda, frekans ne? Canlı Meclis TV izle (EYT Meclis komisyonu canlı yayın)
Meclis TV canlı yayın izle! Meclis EYT canlı yayın nasıl izlenir, TBMM canlı hangi kanalda, frekans ne? Canlı Meclis TV izle (EYT Meclis komisyonu canlı yayın) Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için çıkarılacak düzenleme merakla bekliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Meclis çalışmalarına ara verilmişti. Meclis açılıyor. Peki, Meclis TV izle aktif mi, canlı yayın frekansı nedir? Meclis TV’yi nasıl izleyebilirim? Meclis TV izle aktif mi, canlı yayın frekansı nedir? Meclis TV’yi nasıl izleyebilirim? İşte Meclis TV canlı yayın...
28.02.2023 Gündem
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Emeklilik için gün sayan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika EYT açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin 2023'e maliyetinin 150 milyar lira civarında olabileceğini söyledi. Bilgin, EYT düzenlemesinin haftaya Meclis'e geleceğini söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
Meclis Komisyonu kurulması kararı Resmi Gazete'de
Meclis Komisyonu kurulması kararı Resmi Gazete'de Bartın'da meydana elen maden patlamasıyla ilgili Meclis Komisyonu kurulması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.10.2022 Gündem
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu...
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu... Atina'da 'telefon dinleme' skandalının sarsıntıları sürüyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis sessizliğini bozdu. Miçotakis, muhalefetteki Panhelenik Sosyalist Hareket (PASOK) lideri Nikos Androulakis’ten, 2021'de Yunanistan istihbarat servisinin kendisini dinlediğini bilmediği için özür dileyerek, 'Haberim yoktu, buna asla izin vermezdim. Bay Androulakis'e yapılan hata için bir özür borçluyum' dedi.
8.08.2022 Dünya
HDP'li Semra Güzel'in kaçtığı ülke ortaya çıktı!
HDP'li Semra Güzel'in kaçtığı ülke ortaya çıktı! PKK’lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan ve dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in kayıplara karıştığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Şu anda nerede olduğuna dair elimizde kesin ve resmi bir veri yok. Resmi kanallardan yurt dışına çıkış gözükmüyor" dedi. Ortaya atılan yeni iddiaya göre, güzel yasa dışı yollarla yurt dışına çıktı ve kaçtığı ülke tespit edildi.
1.04.2022 Gündem
Maaşlar 2.000 TL artacak! MEB harekete geçti, Meclis'te kabul edildi, tamamen değişiyor
Maaşlar 2.000 TL artacak! MEB harekete geçti, Meclis'te kabul edildi, tamamen değişiyor Maaşlarda 1.000 ile 2.000 lira arasında artış olacak. TBMM'de kabul edildi. Detaylar belli oldu. Binlerce kişi bekliyordu. MEB harekete geçti. Tüm öğretmenleri çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Meclis Komisyonu’ndan geçen Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi’ne göre öğretmenlik, öğretmen, uzman ve başöğretmen olmak üzere üç kariyer basamağına ayrılacak. Her unvan için ayrı ayrı derece verilecek.
12.01.2022 Çalışma Hayatı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'FETÖ'nün siyasi ayağı' açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan 'FETÖ'nün siyasi ayağı' açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "FETÖ'nün siyasi ayağının" araştırılmasına ilişkin, "Hangi ayakla ilgili olursa olsun bütün mücadele sürecini emniyet, yargı ekseninde yürütüyoruz. Siyasi ayak için ayrı bir mecra düşünmeye gerek var mı?" dedi.
21.01.2020 Siyaset
Meclis harekete geçti! Şikayetler tek çatı altında toplanacak
Meclis harekete geçti! Şikayetler tek çatı altında toplanacak Vatandaşların kurumlara ayrı ayrı yaptığı başvurular nedeniyle oluşan zaman, efor ve maddi kaynak kayıplarının önlenmesi için yeni sisteme geçilecek. Meclis Komisyonu, CİMER, Kamu Denetçiliği Kurumu, Türkiye İnsan Hakları Kurumu, Bilgi Edinme Birimi gibi kurumlara gelen şikayetler tek çatı altında toplanacak.
2.12.2019 Gündem
AK Parti'den o madde için sürpriz adım!
AK Parti'den o madde için sürpriz adım! KHK ile ihraç edilen doktorların çalışmasına sınır getiren madde Meclis Komisyonu'nda tekrar görüşülecek.
8.11.2018 Siyaset
Pakistan'da muhalefet partileri bir araya geldi
Pakistan'da muhalefet partileri bir araya geldi Pakistan'da seçimin ardından muhalefette yer alan partiler, seçimin galibi PTI'ya karşı ortak strateji geliştirmek için buluştu.
31.07.2018 Dünya
Bakan'dan imar açıklaması: İstanbul Boğazı'nı...
Bakan'dan imar açıklaması: İstanbul Boğazı'nı... Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar barışında İstanbul Boğazı'nı istisna tutabiliriz." dedi.
3.05.2018 Gündem
Ömür boyu nafakaya çözüm geliyor!
Ömür boyu nafakaya çözüm geliyor! Adalet Bakanlığı kısa süren evliliğe rağmen ömür boyu nafaka ödeyenlerin şikayetleri üzerine 5 kriterli çözüm için harekete geçti. Taslakta toplu tazminat alternatifi de gündemde.
16.04.2018 Ekonomi
Leyla Zana'nın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı
Leyla Zana'nın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı Meclis Komisyonu'nda Leyla Zana'nın milletvekilliği düşürülmesi kararı alındı. Zana'nın dosyası Meclis'te oylanacak.
29.09.2021 Gündem
Vatandaşı sevindiren haber! Vergi indirimi geliyor
Vatandaşı sevindiren haber! Vergi indirimi geliyor Meclis komisyonunda görüşülen torba tasarı; emlak vergisi, özel iletişim vergisi gibi vergilerde indirim getirirken, gözler MTV’de. Düşüş oranı belli olacak.
13.10.2017 Ekonomi
‘Oslo’ operasyonunda Asıl hedef Erdoğan’dı
‘Oslo’ operasyonunda Asıl hedef Erdoğan’dı Meclis Komisyonu’nun raporunda 2012’de MİT Müsteşarı Fidan’ın gözaltına alınmak istenmesinin nedenleri anlatılırken, Oslo sürecinin akamete uğratılmak istendiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a siyasi hesap çıkarmaya çalışıldığı tespiti yer aldı
28.05.2017 Siyaset
MİT'in darbe girişimi raporu Meclis'te!
MİT'in darbe girişimi raporu Meclis'te! MİT'in 15 Temmuz darbe girişimi raporu Meclis Komisyonu'na ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de kurulacak tank fabrikasına engel!
Türkiye'de kurulacak tank fabrikasına engel! Alman silah üreticisi Rheinmetall'in Türkiye'de kurmayı planladığı tank fabrikasını, Alman Meclisi Sur'daki operasyonları gerekçe göstererek veto etmeye hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Reşat Petek: 141 kişiyi dinledik
Reşat Petek: 141 kişiyi dinledik Darbe Komisyonu'nun çalışmalarının tamamlanmasının ardından Komisyon Başkanı Reşat Petek açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Komisyondan Akar’a 10 soru
Komisyondan Akar’a 10 soru 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Komisyonu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a yazılı olarak 10 soru gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Ve ilk 2 madde kabul edildi
Ve ilk 2 madde kabul edildi Anayasa değişiklik teklifinin 1. ve 2. maddesi Meclis Komisyonu'nda kabul edildi. Mahkemelerin bağımsızlığı ilkesine "tarafsızlık" ibaresi de eklendi.
29.09.2021 Gündem
2017'den itibaren yüksek emekli maaşının önü açılıyor
2017'den itibaren yüksek emekli maaşının önü açılıyor Akşam gazetesi yazarı Okan Güray Bülbül bugün köşesinde, geçtiğimiz haftalarda Meclis Komisyonu'nda kabul edilen ve bugünlerde yasalaşması beklenen kanunla 2017 yılında prime esas kazanç tavanı yükselecek ve daha yüksek emekli aylığı almanın önü açılacağını belirtti
8.11.2016 Ekonomi
Fransa’da terör saldırısı sonrası ‘zafiyet’ tartışması
Fransa’da terör saldırısı sonrası ‘zafiyet’ tartışması Türkiye’deki diplomatik temsilciliklerinde yapılacak Ulusal Gün resepsiyonlarını dün güvenlik gerekçesiyle iptal eden Fransa’nın, Nice kentindeki kutlamalar sırasında yaşanan terör saldırısında 80’den fazla vatandaşını kaybetmesi ile birlikte “zafiyet” tartışması başladı.
17.06.2021 Dünya
Alman istihbaratı uçan kuşu 'dinlemiş'
Alman istihbaratı uçan kuşu 'dinlemiş' Almanya'nın dış istihbaratından sorumlu BND'nin, 2013 sonuna kadar NATO ve AB ülkelerinde yaptığı dinlemelerle ilgili detaylar ortaya çıktı.
17.06.2021 Dünya
IŞİD hücresi Yunanistan'a geçti!
IŞİD hücresi Yunanistan'a geçti! Suriye'den yola çıkan bir grup IŞİD militanının Türkiye üzerinden Yunanistan'a geçtiği iddia edildi. Hedeflerinin Fransa ve Belçika'da saldırı düzenlemek olduğu öne sürülen militanlara karşı Fransa ve Belçika'da güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Meclis Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meclis komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.