Meb Personel

Meb Personel

Son dakika meb personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meb personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meb personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 meb personel haberi bulunmuştur. Tüm meb personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır?
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır? ÖSYM Başkanlığı, KPSS-2024/3 Milli Eğitim Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınmasına dair tercih kılavuzunu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre, adaylar tercihlerini 19-25 Ocak 2024 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024/3 tercih kılavuzu ve KPSS 2024/3 tercihleri ile ilgili aytırıntılar…
19.01.2024 Personel Alımı
MEB personel alımı 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 5 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı? KPSS 2023/4 tercih sonuçları!
MEB personel alımı 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 5 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı? KPSS 2023/4 tercih sonuçları! MEB personel alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB KPSS-2023/4 personel alımı tercih sonuçları merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde istihdam edilecek 5 bin personel alımı tercihleri 24-30 Mart tarihleri arasında yapıldı. KPSS-2023/4 tercih kılavuzuna göre tercihlerini tamamlayan adaylar tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorguluyor. Peki, MEB 5 bin personel alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS 2023/4 tercih sonuçları hakkında merak edilenler…
1.04.2023 Personel Alımı
MEB personel alımı başvuru şartları ve formu 2023! MEB personel alımı tercih kılavuzu ile 5 bin personel alımı başvuru nasıl yapılır? MEB 5 bin personel alımı başvuru ekranı!
MEB personel alımı başvuru şartları ve formu 2023! MEB personel alımı tercih kılavuzu ile 5 bin personel alımı başvuru nasıl yapılır? MEB 5 bin personel alımı başvuru ekranı! Millî Eğitim Bakanlığı personel alımı detayları ÖSYM üzerinden yayınlanan KPSS 2023/4 tercih kılavuzunun yayınlanmasıyla başladı. Adaylar tercihlerini, 24-30 Mart 2023 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, MEB personel alımı tercih kılavuzu ile 5 bin personel alımı başvuru nasıl yapılır? MEB personel alımı başvuru şartları nelerdir, başvuru formu nasıl doldurulur? İşte MEB 5 bin personel alımı başvuru ekranı…
24.03.2023 Personel Alımı
MEB 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır?
MEB 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığınca Millî Eğitim Bakanlığına (MEB) 5 bin sözleşmeli personel pozisyonu ihdas edildi. Peki, Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır?
16.03.2023 Personel Alımı
MEB en az lise mezunu 1.651 personel alacak! İşte MEB personel alımı başvuru şartları!
MEB en az lise mezunu 1.651 personel alacak! İşte MEB personel alımı başvuru şartları! MEB duyurdu! En az lise mezunu personel alınacak. Başvurular 21 Mart’ta başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 63 sözleşmeli fizyoterapist pozisyonu ile 1.588 sözleşmeli destek personeli olarak görev yapacak aşı ve aşçı yardımcısı pozisyonuna personel alacak. Peki, MEB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MEB sözleşmeli personel alımı şartları!
1.03.2022 Personel Alımı
MEB personel alımı sonuçları sorgulama! 5 bin 872 personel alımı sonuçları açıklandı mı? Fizyoterapist, aşçı ve yardımcısı atama sonuçları!
MEB personel alımı sonuçları sorgulama! 5 bin 872 personel alımı sonuçları açıklandı mı? Fizyoterapist, aşçı ve yardımcısı atama sonuçları! MEB personel alımı sonuçları gündemdeki yerini aldı. Fizyoterapist, aşçı ve aşçı yardımcısı olmak üzere destek personeli alımı için yapılacak MEB personel alımı başvuru işlemleri 25 Ekim ve 5 Kasım tarihleri aralığında gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı sonuçları merak ve heyecanla bekleniyor. Peki, MEB personel alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 12 Kasım Milli Eğitim Bakanlığı 5 bin 872 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte MEB personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
12.11.2021 Personel Alımı
MEB personel alımı başvuru nasıl yapılır? E-devlet MEB sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! 6 bin 132 personel alımı yapılacak!
MEB personel alımı başvuru nasıl yapılır? E-devlet MEB sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! 6 bin 132 personel alımı yapılacak! MEB personel alımı başvuru nasıl yapılır? MEB 6 bin 132 personel alımı başvuruları bugün başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre; kurum kadrosuna 260 sözleşmeli fizyoterapist, 5 bin 872 destek personel alımı yapılacak. 25 Ekim Pazartesi itibariyle başlayacak olan alımlar 5 Kasım'da sona erecek. E-Devlet üzerinden yapılabilecek başvururlar için aramalar arttı. Peki, MEB personel alımı başvuru nasıl yapılır, MEB personel alımı başvuru şartları nelerdir?
25.10.2021 Personel Alımı
MEB resmen duyurdu! Flaş 1 yıl şartı... işte detaylar...
MEB resmen duyurdu! Flaş 1 yıl şartı... işte detaylar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB tarafından yapılan açıklamada detaylar paylaşıldı. 1 yıl şartı bulunuyor. Başvurular 81 ilde alınıyor. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde (RAM) görevlendirilmek üzere 260 fizyoterapist alacak. Yurt genelindeki her bir RAM’da en az bir fizyoterapist bulunacak.
26.08.2021 Eğitim
İstihdam müjdesi!  5 bin 872 yeni personel alınacak
İstihdam müjdesi! 5 bin 872 yeni personel alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. 5 bin 872 kişiye işe alınacak. Detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı pansiyonlara 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacağını duyurdu.
22.08.2021 Ekonomi
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Temmuz...
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Binlerce kişi merakla bekliyordu. MEB tarihleri tek tek açıkladı, kritik tarih 8 Temmuz... 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için takvim netlik kazandı. Geri sayım başladı. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için atama kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu. MEB, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için son başvuru tarihi 26 Mart. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezlerinin ilanı ise 3 Mayıs'ta yapılacak. Sözlü sınavlar 17 Mayıs-6 Haziran'da yapılacak, sonuçlar 8 Temmuz'da açıklanacak. Sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar 12-16 Temmuz tarihleri arasında alınacak ve 2 Ağustos'ta sonuçlandırılacak. Öte yandan MEB kapsamlı pek çok projeyi tek tek hayata geçiriyor. MEB, bu yıl AB desteğiyle 35'e yakın okulu daha eğitime kazandırmayı hedefliyor. AB hibeleriyle desteklenen eğitim altyapısı yeniden yapılandırılırken MEB, 20 yıl aranın ardından Uluslararası Okuma Becerilerinde Gelişim Araştırması'na da (PIRLS-2021) katılma kararı aldı.
20.03.2021 Eğitim
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başladı! İşte ilk atama MEB başvuru ekranı
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başladı! İşte ilk atama MEB başvuru ekranı MEB duyurdu. Ve bugün resmen başladı. Binlerce öğretmen adayının beklediği 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvurular bugün başladı. Sözleşmeli öğretmenlik için başvurular, "ilkatama.meb.gov.tr" internet adresinden alınacak. Peki, 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu şartları ne? İlk atama meb gov tr 2021 atama başvurusu ekranı ve detayları...
15.03.2021 Eğitim
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ön başvuruları başlıyor!
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ön başvuruları başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı. MEB atama takvimine göre, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için 15-26 Mart'ta ön başvurular alınacak.
5.03.2021 Eğitim
Öğretmenlerin 2021 Şubat dönemi mesleki çalışma programı belli oldu!
Öğretmenlerin 2021 Şubat dönemi mesleki çalışma programı belli oldu! MEB duyurdu. Öğretmenlerin mesleki gelişim programını çevrim içi düzenleyecek. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü öğretmenlerin mesleki gelişim programını paylaştı. Peki, Öğretmen seminerleri 2021 ne zaman? Seminerler nasıl olacak? MEB öğretmen seminer programı...
3.02.2021 Eğitim
MEB yönetici atama takvimi! MEB müdür ve müdür yardımcısı atama tercih başvuruları nasıl yapılır?
MEB yönetici atama takvimi! MEB müdür ve müdür yardımcısı atama tercih başvuruları nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmeleri için tercih süreci başladı. MEB yönetici atama takvimine göre tercih başvuruları 21 Ağustos'ta sona erecek. Peki, MEB müdür ve müdür yardımcısı atama tercih başvuruları nasıl yapılır? İşte MEB yönetici tercih başvuruları ve atama takvimi...
19.08.2020 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihi nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır?  Sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzu ve  ilk atama tercih ekranı...
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihi nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzu ve ilk atama tercih ekranı... Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), sözleşmeli öğretmenlik için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri alınmaya başlandı. Elektronik ortamda yapılan başvurular 12 Haziran'a kadar sürecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihi nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat başvurusu nereden yapılır? İşte Sözleşmeli öğretmenlik atama kılavuzu ve ilk atama tercih ekranı...
1.06.2020 Eğitim
E Okul Devamsızlık Sorgulama Ve MEB Personel Girişi
E Okul Devamsızlık Sorgulama Ve MEB Personel Girişi E okul devamsızlık sorgulama ile birlikte devamsızlık bilgisi öğrenilebilmektedir. E okul devamsızlık sorgulama ve Meb personel işlemleri için e okul devamsızlık sorgulama haberimizi inceleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı?
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.
9.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
İLK DEFA YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI 2023 | Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 açıklandı mı, ilk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İl il müdür yardımcılığı sonuçları
İLK DEFA YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI 2023 | Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 açıklandı mı, ilk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İl il müdür yardımcılığı sonuçları İlk defa yönetici atama sonuçları 23 EKİM 2023 için aramalar hızlandı. Adaylar okullara müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları sorgulama süresine başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okullara ilk defa müdür ve müdür yardımcısı atamaları için yapılan görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri aracılığıyla duyurmaya devam ediyor. Bu sürecin sonuçları, bazı iller tarafından erişime açıldı. Peki, İlk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İşte Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 - il il güncel liste…
23.10.2023 Memur
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Çalışma Hayatı
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, eğitimde "öğretmene mülakat" polemiğiyle ilgili, "Şu an yüzde 100 mülakat skoruyla atanıyor öğretmen. Biz yüzde 50-50 yapmak istiyoruz. KPSS yüzde 50, mülakat yüzde 50. 30 büyükşehirde mülakat yapılacak. Mülakatta öğretmen adayına 'bize ders anlatın' diyeceğiz. İletişim becerisi ve sorun çözme becerisini ölçeceğiz. Kul hakkı yemeden, herhangi bir ideolojik bir kayırma yapmadan bunu yapabilmek. Komisyon üyesinin adayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayacak. İdeolojik kayırma, asla, kesinlikle olmayacak. Mülakatta hakkaniyetsizlik olmayacak" ifadelerini kullandı.
16.09.2023 Gündem
KPSS kapılar kaçta kapanıyor, KPSS ÖABT kapılar kaçta açılıyor? 6 Ağustos KPSS ÖABT son giriş saati…
KPSS kapılar kaçta kapanıyor, KPSS ÖABT kapılar kaçta açılıyor? 6 Ağustos KPSS ÖABT son giriş saati… ÖSYM tarafından 6 Ağustos (yarın) ÖSYM tarafından uygulanacak sınava ilişkin merak edilen konulardan biri de KPSS kapılarının kaçta kapanıp, kaçta açılacağı oldu. Peki, KPSS ÖABT kapılar kaçta kapanıyor, KPSS’de kapılar kaçta açılıyor? İşte KPSS ÖABT son giriş saati…
5.08.2023 Eğitim
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr)
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr) İl için atama tayin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin il içi atama başvurularının sona ermesiyle gündeme geldi. 17 Temmuz itibarıyla biten başvuru sürecinin ardından gözler sonuçlara çevrilmişti. MEBBİS il içi atama sonuçları için aramalar yoğunlaştı. Peki, MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? personel.meb.gov.tr MEB atama sonuçları 2023…
20.07.2023 Memur
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Meb Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.