Gazete Vatan Logo

MEB personel alımı sonuçları sorgulama! 5 bin 872 personel alımı sonuçları açıklandı mı? Fizyoterapist, aşçı ve yardımcısı atama sonuçları!

MEB personel alımı sonuçları gündemdeki yerini aldı. Fizyoterapist, aşçı ve aşçı yardımcısı olmak üzere destek personeli alımı için yapılacak MEB personel alımı başvuru işlemleri 25 Ekim ve 5 Kasım tarihleri aralığında gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı sonuçları merak ve heyecanla bekleniyor. Peki, MEB personel alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 12 Kasım Milli Eğitim Bakanlığı 5 bin 872 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte MEB personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…

MEB personel alımı sonuçları sorgulama! 5 bin 872 personel alımı sonuçları açıklandı mı? Fizyoterapist, aşçı ve yardımcısı atama sonuçları!

MEB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı 5 bin 872 personel alımı sonuçları için araştırmalar başladı. MEB personel alımı için başvurularını tamamlayanlar merakla sonuç sayfasını kontrol ediyor. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 260 sözleşmeli fizyoterapist ve 5 bin 872 destek personeli alımı yapacak. Alımlarda yapılan değerlendirmelerin ardından adaylar MEB personel alımı sonuçlarını online olacak sorgulayacaklar. Sonuçlar isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden açıklanacak. Peki, 5 bin 872 personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB fizyoterapist, aşçı ve yardımcısı atama sonuçları sorgulama ekranı…

MEB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB personel alımı atama sonuçları, 12 Kasım'da 'https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/' üzerinden ilan edilecek.

Atamaları valiliklerce kendilerine tebliğ edilenler, tebliğ tarihini izleyen 15 gün içinde göreve başlamak üzere atandıkları il milli eğitim müdürlüklerine istenen belgelerle başvuracak.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

MEB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

2020 yılı KPSS lisans düzeyinde KPSSP3, ön lisans düzeyinde KPSSP93, ortaöğretim düzeyinde KPSSP94 puan türlerinden puan almış olmak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

Devlet memurluğundan çıkarılmayı gerektiren bir ceza almamış olmak.

Olağanüstü hal kapsamında yürürlüğe konulan kanun hükmünde kararnamelerle kamu görevine son verilmemiş olmak.

Mesleğin ifasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığını, tam teşekküllü sağlık kurumlarından alınacak sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek.

Sağlık Bakanlığından onay almış psikoteknik belgesi vermeye yetkili merkezlerce düzenlenmiş psikoteknik raporuna sahip olduğunu belgelendirmek.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.