Gazete Vatan Logo

E Okul Devamsızlık Sorgulama Ve MEB Personel Girişi

E okul devamsızlık sorgulama ile birlikte devamsızlık bilgisi öğrenilebilmektedir. E okul devamsızlık sorgulama ve Meb personel işlemleri için e okul devamsızlık sorgulama haberimizi inceleyebilirsiniz.

E okul öğrencilerin pek çok konuda bilgisini sunarken, özellikle veliler tarafından öğrenci takibinin iyi bir şekilde yapılması için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu açıdan kısa süre içerisinde büyük bir ilgi gören e okul üzerinden sizler de bilgi sağlayabilir ve çocuklarınız için bilgi alabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

MEB E Okul Devamsızlık Sorgulama Nasıl Yapılır?

E okul devamsızlık sorgulama yapmak isteyenlerin ilk olarak e okul giriş sayfalarını geçmesi gerekmektedir. Öğrencilerin T.C. kimlik numarası ile birlikte okul numarasının kullanılarak giriş yapacağınız sistem sonrasında kolay bir şekilde erişim sağlayabilir ve ilgili öğrenci için sorgulama yapabilirsiniz.

Bu bölümde yer alan hizmetler üzerinden e okul devamsızlık sorgulama bağlantılarını takip etmeniz gerekmektedir. MEB e okul devamsızlık sorgulama sayfasında açılan takvim üzerinden devamsızlık bilgilerini görebilirsiniz. Devamsızlık konusunda takvim de D ve G gibi harfler ile öğrenci durumunu görüntülenmektedir. Devamsızlık olan günler için D, geç kalınan günler için G harfi takvimde yazılmaktadır. Bu bakımdan hangi günlerde okula gidilmediğini ya da hangi günlerde okula geç kalındığını ilgili sayfada görebilir ve böylece bilgi sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

MEB e okul devamsızlık sorgulama yapma konusunda herhangi bir kriter bulunmadığı gibi öğrencinin giriş bilgilerinin bilinmesi yeterlidir. Giriş sayfasında hangi öğrencinin devamsızlık durumu görüntülenmek isteniyorsa, o bilgilerin girilmesi yeterli olacaktır. Böylece tüm öğrenciler için istenildiği zaman online olarak bilgi alınması mümkündür.

MEB e okul devamsızlık sorgulama yapma konusunda dikkat edilecek noktalardan birisi, devlet tarafından resmi olaraksunulanuygulamalar üzerinden bilgi almanızdır. Gerek bilgilerinizin güvenliği gerekse de herhangi bir mağduriyet yaşamamanız adına giriş yaptığınız sayfaya dikkat etmeniz gerekmektedir.

Belirtilen uyarılara dikkat ederek yapacağınız e okul devamsızlık sorgulama ile birlikte sizler de kolay bir şekilde tüm öğrenciler için e okul devamsızlık sorgulama bilgisine ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı