Fiyatlar düştü! Patlıcan, biber, domates, maydanoz...
Fiyatlar düştü! Patlıcan, biber, domates, maydanoz... Sebze-meyve fiyatlarındaki artış vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. Fiyatlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Havaların ısınmasıyla sebze-meyvede arz arttı, fiyatlar düştü. Patlıcan 15, biber 12, maydanoz ise 2 liraya geriledi. Fiyatların daha da düşeceğini belirten sektör temsilcileri, "5-10 TL bandını görürüz" diyor
27.04.2022 Ekonomi
Fiyatlar katlandı, gramaj düştü, demeti 10 lira, maydanoz, dereotu, nane, tere, roka...
Fiyatlar katlandı, gramaj düştü, demeti 10 lira, maydanoz, dereotu, nane, tere, roka... Fiyatlar arttıkça arttı. Temel gıda maddelerine gelen zamdan yeşillikler de etkilendi. Maydanoz, dereotu, nane, tere, roka, kuzukulağı bağları hem inceldi hem fiyatları yükseldi. Eskiden bir bağa denk gelen üründen şimdi iki bağ çıkarılıyor. Kıvırcık ya da marul normalde satılanın yarısı boyutuna inerken, 5,45’ten başlayan fiyatları 10 lirayı buluyor.
9.02.2022 Ekonomi
Hamilelik lekelerine karşı maydonoz suyu!
Hamilelik lekelerine karşı maydonoz suyu! Özel Elit Polikliniği hekimlerinden Dr. Şerafettin Saraçoğlu, "Hamilelik dönemi lekelerinden kurtulmak için özellikle güneş ışığına çıkmamanız gerekmektedir. Gün ışığı, ciltteki pigmentasyonu artırır ve kalıcı hamilelik lekelerine sebep olabilir." dedi.
7.08.2015 Sağlık
Güneş yanıklarından kurtulmak istiyorsanız bu maskeyi deneyin
Güneş yanıklarından kurtulmak istiyorsanız bu maskeyi deneyin Dr. Şerafettin Saraçoğlu, yazın sık karşılaşılan güneş yanıklarına karşı maydanoz maskesini öneriyor.
2.07.2015 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri