Mavi Dolunay

Mavi Dolunay

Son dakika Mavi Dolunay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mavi Dolunay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mavi Dolunay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi Dolunay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi dolunay gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 mavi dolunay haberi bulunmuştur. Tüm mavi dolunay haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Ağustos dolunay saat kaçta, Türkiye’de Mavi Ay ne zaman görünecek? Mavi ay nereden izlenir, Türkiye'den görülecek mi?
31 Ağustos dolunay saat kaçta, Türkiye’de Mavi Ay ne zaman görünecek? Mavi ay nereden izlenir, Türkiye'den görülecek mi? Dolunay evresinin ikinci defa meydana gelmesiyle ortaya çıkan "mavi Ay" kendini gösterecek. Bu yıl dolunay 13. kez gerçekleşecek. Dolunay ağustos ayında ikinci kez ortaya süper mavi Dolunay olarak çıkacak. Peki, 31 Ağustos dolunay saat kaçta, Türkiye’de Mavi Ay ne zaman görünecek? Mavi ay nereden izlenir, Türkiye'den görülecek mi?
30.08.2023 Gündem
Mavi Dolunay'ın İzmir'deki depreme etkisi var mı?
Mavi Dolunay'ın İzmir'deki depreme etkisi var mı? Bu akşam gökyüzünde gerçekleşecek olan ve ‘mavi ay’ olarak adlandırılan dolunayın, İzmir’de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki yıkıcı depreme etkisi oldu mu? İşte astrologların yanıtı...
31.10.2020 Gündem
Mavi Dolunay, 76 yıl sonra dünyanın her yerinden görüntülenecek
Mavi Dolunay, 76 yıl sonra dünyanın her yerinden görüntülenecek İÜ Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Esenoğlu, "Cumartesi gecesi görülecek Mavi Dolunay, 76 yıl sonra ilk defa dünyanın her yerinden görüntülenecek. Bu çok nadir görülen olay, bu bakımdan önemlidir." dedi.
30.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Mavi Dolunay nedir? Mavi Dolunay nasıl izlenir? Mavi Dolunay'a saatler kaldı!
Mavi Dolunay nedir? Mavi Dolunay nasıl izlenir? Mavi Dolunay'a saatler kaldı! Mavi dolunay için geri sayım başladı. Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) verdiği bilgilere göre Mavi Dolunay, bir takvim ayında yaşanan ikinci Dolunay olarak tanımlanan nadir bir doğa olayı olarak nitelendiriliyor. Peki, Mavi Dolunay nedir? Mavi Dolunay nasıl izlenir? Mavi Dolunay etkileri neler? İşte Mavi Dolunay ile ilgili bilmeniz gerekenler...
31.10.2020 Gündem
Mavi Dolunay ne zaman 2020? Mavi ay Dolunay nedir, neden mavi, mavi dolunayın etkileri nelerdir?
Mavi Dolunay ne zaman 2020? Mavi ay Dolunay nedir, neden mavi, mavi dolunayın etkileri nelerdir? NASA’nın geçtiğimiz günlerde Mavi Dolunay açıklaması yapması sonrası, Mavi Dolunay hakkında merak edilenler de arttı. Bu astrolojik olayı izlemek ve etkilerini öğrenmek isteyen meraklılar konuya yönelik güncel bilgiler araştırıyor. Peki Mavi Dolunay nedir, etkileri nelerdir? Mavi Dolunay ne zaman 2020?
24.09.2020 Gündem
Mavi Dolunay nedir? Nadir görülen Mavi dolunay nasıl izlenir? (Mavi Dolunay 2020)
Mavi Dolunay nedir? Nadir görülen Mavi dolunay nasıl izlenir? (Mavi Dolunay 2020) Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), 31 Ekim'de nadir görülen 'mavi dolunay' gerçekleşeceğini açıkladı. Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) yeni bir gök olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mavi Dolunay nedir? Neden Mavi Dolunay deniliyor?
20.09.2020 Gündem
Yarın nadir görülen Mavi Ay olayı yaşanacak
Yarın nadir görülen Mavi Ay olayı yaşanacak En son 2012 yılının Ağustos ayında görülen Mavi Ay, 31 Temmuz Cuma günü tekrardan gözükecek. Nadir görülen bu doğa olayı, bir yüzyıl içinde sadece 5 defa meydana geliyor.
30.07.2015 Bilim ve Teknoloji
'Mavi Ay' en parlak konumuna ulaştı! Muhteşem manzara
'Mavi Ay' en parlak konumuna ulaştı! Muhteşem manzara Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu ve normalden daha parlak gözlendiği 'Mavi Ay' gökyüzünde zirveye ulaşarak, en parlak ve büyük haliyle gözlendi. Saat 04.36'da oluşan bu görüntüleri fırsat bilenler, ellerinde cep telefonları ile ayın bu evresini kaydetti.
31.08.2023 Yaşam
Mavi Ay tutulması ne zaman 2023, Mavi Ay saat kaçta başlıyor? Mavi ay 30 Ağustos mu tutulacak, Mavi Ay tutulması nedir?
Mavi Ay tutulması ne zaman 2023, Mavi Ay saat kaçta başlıyor? Mavi ay 30 Ağustos mu tutulacak, Mavi Ay tutulması nedir? Yılın sadece belli bir döneminde gerçekleşen ve ender bir olay olan süper dolunay hali "Mavi Ay" bu yıl ağustos ayı içerisinde olacak. Süper dolunay 1946 yılından bu yana 'Mavi Ay' adıyla anılıyor. "Mavi Ay", Ay'ın Dünya'ya en yakın olduğu noktada gerçekleştiğinde dolunayın daha parlak ve büyük görünmesine neden oluyor. Bu doğa olayını izlemek isteyenler “Mavi Ay tutulması ne zaman 2023, Mavi Ay saat kaçta başlıyor? Mavi ay 30 Ağustos mu tutulacak?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Mavi Ay tutulması nedir?
28.08.2023 Gündem
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Dünya 'Süper Çiçek Kanlı Ay' tutulmasına tanıklık edecek
Dünya 'Süper Çiçek Kanlı Ay' tutulmasına tanıklık edecek Dünya yarın gece gökyüzünde "Süper Ay" ile tam Ay tutulmasına aynı anda tanık olacak.
25.05.2021 Bilim ve Teknoloji
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
En mavi dört rota
En mavi dört rota Huzur dolu bir tatil istiyorsanız mavi yolculuğa çıkmalısınız. İster bir günlük, ister bir haftalık rota olsun… Bu yolculukta sizi; eşsiz koylar, yeşilin ve mavinin binbir tonu, lezziz yemekler, tarih, güneş ve yıldızlar bekliyor.
12.05.2018 Arşiv
Mersin'de 'Mavi Ay'
Mersin'de 'Mavi Ay' MERSİN'de rahatlıkla görülebilen 'Mavi Ay', adeta görsel şölen sundu.
31.03.2018 Yaşam
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Şubat Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Şubat Cumartesi 24 Şubat Cumartesi gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlarınıza geliyor. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek hafta sonuna güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Yeni bölüm, heyecan ve gerilim dolu kesitleri ile tüm nefesleri tutacak, sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi takip edebilirsiniz.
24.02.2018 Gündem
Süper Kanlı Mavi Ay tutulması Türkiye'de saat kaçta izlenecek?
Süper Kanlı Mavi Ay tutulması Türkiye'de saat kaçta izlenecek? Süper Kanlı Mavi Ay tutulması Türkiye'de saat kaçta izlenecek? Sorusunun yanıtı gündemde sıklıkla araştırılıyor. En son 1866 yılında gerçekleşen Süper Kanlı Mavi Ay tutulması nedir? Süper Kanlı Mavi Ay tutulması ne zaman ve nereden izlenebilecek? İşte tüm cevaplar...
31.01.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi 27 Ocak Cumartesi gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı yerli dizinin tekrar bölümüyle ekranlara geliyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü hayranlarını karşılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyun.
27.01.2018 Gündem
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Atv yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Atv yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba Atv’nin 6 Eylül Salı günü tarihli yayın akışı, 06.40’da Benim Annem Bir Melek dizisi ile başlayacak, saat 07.00’da Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanmasıyla beraber devam edecek. Kahvaltı Haberleri’nden sonra Atv yayın akışı Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ile devam edecek. Atv Gün Ortası haber programı ve Aşk ve Mavi adlı dizi ile Esra Erol’da adlı programdan sonra sabah kuşağı sona erecek, akşam kuşağı Yıldızlararası adlı yabancı sinema ve Mr. Banks adlı yabancı sinemanın ekranlara gelmesi ile devam edecek.
29.09.2021 Gündem
Aslı Enver kimdir?
Aslı Enver kimdir? Rol aldığı diziler ile adından sıkça söz ettiren Aslı Enver kimdir? Son dönemde ünlü popçu Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Aslı Enver'in bilinmeyenlerini sizler için derledik. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Aslı Enver'in bilinmeyenleri...
1.06.2016 Magazin
Mavi Ay burçları nasıl etkileyecek?
Mavi Ay burçları nasıl etkileyecek? Mavi Ay'da neler olacak? Dolunay hangi burçları nasıl etkileyecek? Yüzyılda 5 kez meydana gelen doğa olayı Mavi Ay’ı bu gece gerçekleşiyor...
31.07.2015 Astroloji
Yüzyılda 5 kez meydana geliyor
Yüzyılda 5 kez meydana geliyor Bugün çok nadir bir doğa olayı yaşanacak. Yüzyılda 5 kez meydana gelen "mavi ay" bu gece görülecek.
31.07.2015 Bilim ve Teknoloji
21 ilçeye elektrik yok
21 ilçeye elektrik yok İstanbul’un 21 ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan 21 ilçesinin bazı mahallelerine 29 -30 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında elektrik verilmeyecek. İşte o ilçeler;
29.09.2021 Gündem
"Kaşlar koyu ve belirgin, gözlerse doğal olmalı"
"Kaşlar koyu ve belirgin, gözlerse doğal olmalı" - Başarılı makyaj sanatçısı Melis İlkkılıç ile hem makyaj yapmanın inceliklerini hem de sonbaharın moda renklerini konuştuk...
10.10.2012 Arşiv
Yarını bir kenara not edin!
Yarını bir kenara not edin! Mavi ay bir daha 2015'e kadar yok...
30.08.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Dolunay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi dolunay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.