Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi

27 Ocak Cumartesi gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı yerli dizinin tekrar bölümüyle ekranlara geliyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü hayranlarını karşılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyun.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi

Sabah saat 07:00da “Dolunay” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Aşk dizisinin komik ve eğlence dolu kareleri ile hafta sonu sabahınızı daha keyifli kılabilirsiniz. 08:00’da “Mavi Gece” adlı yerli sinema filminin tekrarı başlıyor. Ardından saat 10:00’da “Star Life” adlı magazin programı sizleri karşılıyor. Magazin dünyasına özgü tüm sıcak olaylar, gelişmeler ve merak edilen konular ayrıntılı şekilde yayında ele alınacak. Ünlüler dünyası hakkında bilmediklerini bu magazin programından öğrenebilirsiniz. Ayrıca internet fenomenleri hakında da pek çok magazin haberleri sizleri bekliyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da yeni trendleri ele alan “Tülin Şahin ile Moda” adlı renkli program sizlerle. Sonbahar-kış sezonunun yeni trendleri hakkında merak ettiğiniz tüm gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. 13:00’da “Siyah İnci” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Hemen ardından 15:45’de “İstanbullu Gelin” adlı fenomen dizi ekranlarınıza geliyor. Hafta sonunu evde geçirmek isteyenlerdenseniz bu sevilen dizilerin tekrar bölümlerini değerlendirebilirsiniz. Saatler 19:00’ı gösterdiğinde “Star Haber” adlı bülten ile gündemin tüm gelişmeleri ekranlara gelecek. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, spor, hava ve yol durumu gibi daha pek çok haber içeriği hakkında bilgi edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yepyeni bölümü ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Bu bölümde, Yasemin’in başına aniden bir sürpriz gelecek. Kerime, ulaştığı test sonucu adeta şok geçirir. Egemen ailesini ise geçmişten tamamen farklı bir hayat bekler… Sürükleyici kesitleri ile karşınıza çıkan yeni bölümü izlerken akşamın nasıl geçtiğini bile fark edemeyeceksiniz.

Gece kuşağında yeni sezonun fenomen dizileri tekrar bölümleri ile ekranlarınızda yer alacak. Sabahlamaya kararlıysanız bu dizilerle güzel bir gece geçirebilir ve hafta sonunuzu daha renkli kılabilirsiniz. 00:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 02:45’de “Mavi Gece” adlı yerli sinema filmi tekrar bölümüyle karşınızda. Hemen arkasından saat 04:45’de “Türk Müziği” adlı müzik programı başlıyor. 05:15’de ise “Kara Sevda” adlı yerli dizinin tekrarı yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı