Gazete Vatan Logo

Atv yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba

Atv’nin 6 Eylül Salı günü tarihli yayın akışı, 06.40’da Benim Annem Bir Melek dizisi ile başlayacak, saat 07.00’da Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanmasıyla beraber devam edecek. Kahvaltı Haberleri’nden sonra Atv yayın akışı Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ile devam edecek. Atv Gün Ortası haber programı ve Aşk ve Mavi adlı dizi ile Esra Erol’da adlı programdan sonra sabah kuşağı sona erecek, akşam kuşağı Yıldızlararası adlı yabancı sinema ve Mr. Banks adlı yabancı sinemanın ekranlara gelmesi ile devam edecek.

Atv yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba

Atv’de 6 Eylül tarihli yayın akışı, Benim Annem Bir Melek adlı komedi dizisinin tekrar bölümünün yayınlanmasıyla başlayacak. Dizide Oya Başar, Dolunay Soysert, Tarık Ünlüöğlu, Şehsuvar Aktaş, Ali Sunal gibi önemli oyuncular rol alıyordu. Nihan Günay’ın dikkat çeken sunumu ile ekranlara gelecek olan Kahvaltı Haberleri’nin ekranlara gelmesi ile başlayacak. Dizide bir kaynana ve gelini ile oğlu arasında dönen konu, sımsıcak bir aile komedi dizisinin kapılarını aralıyor. Benim Annem Bir Melek dizisini Atv’de sabah 06.40’ta izleyebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Atv’de Kahvaltı Haberleri’ni sabah saat 07.00’da izleyebilirsiniz. Kahvaltı Haberleri’nde Nihan Günay ve A Haber ekibi hem gündemin en önemli ve en ilgi çekici olaylarını izleyiciye aktarıyor, hem de renkli ve eğlenceli haberler vererek gününüze neşeli başlamanızı sağlayabiliyor.

Kahvaltı Haberleri’nin ekrana gelmesinden sonra Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programını saat 10.00’da izleyebilirsiniz. Müge Anlı’nın yıllardır başarılı sunumuyla ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda, seyircileri ekrandan ayırmayacak kadar etkileyici ve dokunaklı hikayeler işleniyor. Müge Anlı programda kayıp dosyalar, çözülmeyi bekleyen cinayetler gibi konuları işliyor.

Haberin Devamı

Saat 13.00’da ise Atv Gün Ortası adlı haber programı yayınlanıyor olacak. Atv Gün Ortası, başarılı sunucu Deniz Türe’nin sunumuyla ekranlara geliyor. Hem yaşam ve sağlık ile ilgili dikkat çekici haberleri, hem de siyaset ve ekonomi ile ilgili gündemdeki son gelişmeleri bu programda takip edebilirsiniz.

Saat 13.55’te ise Aşk ve Mavi adlı dizinin 19. Bölümü tekrar yayını ile ekranlarda olacak. Başrollerini başarılı oyuncu Burcu Kıratlı ile ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın paylaştığı dizide, gençliğini hapiste geçirmiş bir adamın aşık olması anlatılıyor.

16.20’de ise, yıllardır evlilik programını başarıyla sunan ünlü sunucu Esra Erol’un sunduğu Esra Erol’da adlı program karşınızda olacak. Bugüne kadar yaptığı programlar ile binlerce evliliğe vesile olan Esra Erol’da programında, birçok gelin ve damat adayı hayalindeki eşi bulmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Saat 19.00’da akşam kuşağının başlamasından hemen önce ise, Atv’nin başarılı spikeri Cem Öğretir’in sunduğu Atv Ana Haber ekranlarınızda olacak. Atv Ana Haver programı 5 eylül günü 7025. Bölümü ile yayınlanacak. Programda, ülkemiz ve dünya gündemini yakından ilgilendiren siyasal, sosyal ve ekonomik önemli olaylar ele alınıp tarafsız bir şekilde izleyiciye aktarılmaya çalışılıyor.

Saat 20.00’de ise akşam kuşağının başlangıcında ilk olarak Seven Ne Yapmaz dizisinin ilk bölümü ekrana gelecek. Seven Ne Yapmaz’ın tekrar bölümünü de 22.30’da izleyebilirsiniz.