Mavi Balina

Mavi Balina

Son dakika mavi balina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mavi balina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mavi balina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi Balina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi balina gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 mavi balina haberi bulunmuştur. Tüm mavi balina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en ağır hayvanı keşfedildi: Tam 200 ton
Dünyanın en ağır hayvanı keşfedildi: Tam 200 ton Bilim insanları gezegenimizde yaşayan gelmiş geçmiş en ağır hayvanı keşfetmiş olabilir!
4.08.2023 Dünya
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek Türk Deniz Kuvvetleri, 1 Ocak 2023 tarihinden 31 Aralık 2023 tarihine kadar NATO Mukabele Kuvveti Deniz Unsur Komutanlığı görevini icra edecek.
19.01.2023 Gündem
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı!
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı! Momo ve Mavi Balina oyunlarından sonra şimdi de Huggy Wuggy oyunu gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Huggy Wuggy için araştırma yapmaya başladı. Peki, Huggy Wuggy nedir? Huggy Wuggy oyunu nedir, nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanmalı? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı…
8.10.2022 Gündem
Mavi Balina Tatbikatı tüm hızıyla sürüyor! Ege ve Doğu Akdeniz'de nefes kesen görüntüler
Mavi Balina Tatbikatı tüm hızıyla sürüyor! Ege ve Doğu Akdeniz'de nefes kesen görüntüler Türkiye'nin ev sahipliğinde 15 ülkeden 8 bin personelin katıldığı Dynamic Mariner/ Mavi Balina-2022 Tatbikatı, planlanan program içerisinde Doğu Akdeniz ve Ege Denizi’nde devam ediyor. Tatbikatta Yunanistan’a ait deniz unsuru da bulunuyor.
15.09.2022 Gündem
M harfi ile hayvan isimleri - M ile başlayan hayvanlar...
M harfi ile hayvan isimleri - M ile başlayan hayvanlar... M harfi ile hayvan isimleri Makak, Maki maymunu, Mamut, Manda, Mangust, Marmoset maymunu, Mayıs böceği, Merinos koyunu, Mersin balığı, Midilli atı, Midye, Mirket, Misk kedisi, Morina balığı, Misk sıçanı, Mongos, Misk geyiği, Mors, Muhabbet kuşu, Mürekkep balığı, Malaya ayısı, Mezgit, Mercan yılanı, Muflon, Maymun kedisi ve Misk öküzüdür.
25.05.2022 Gündem
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar!
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar! Arda Yurtseven nasıl ve neden öldü? İstanbul'da kaybolan Arda Yurtseven cesedi Aydos Ormanı'nda asılı bulundu. Yurtseven’in 'Mavi Balina' oyunu sebebiyle öldüğüne dair iddialar ortaya atılırken, Arda Yurtseven'in dayısından açıklama geldi.
24.09.2021 Gündem
Bakan duyurdu! 1027 içeriğe müdahale edildi
Bakan duyurdu! 1027 içeriğe müdahale edildi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çocukların karşılaşabilecekleri riskleri tespit etmek ve önleyici çalışmalar yapmak amacıyla kurdukları Sosyal Medya Çalışma Grubu tarafından bugüne kadar 1027 içeriğe müdahalede bulunduklarını söyledi.
23.02.2021 Gündem
Balıkçıların kamerasına 15 metrelik oluklu balina takıldı
Balıkçıların kamerasına 15 metrelik oluklu balina takıldı Adana'nın Karataş ilçesinde denize açılan balıkçıların teknesinin yanından 15 metre uzunluğunda oluklu balina geçti. İlk kez balina gören balıkçılar, heyecanla telefonlarına sarılarak bu anı anbean görüntüledi.
9.02.2021 Yaşam
Çocukları sanal tehlikelerden korumanın yolları!
Çocukları sanal tehlikelerden korumanın yolları! COVID-19 nedeniyle çocuklar, artık teknolojiyle eskisinden çok daha içli dışlı hale geldi. Sokakta göz önünde oyun oynayan çocuklar, artık sanal dünyaya taşındı. Bu süreçte siber suçlular ve fırsatçılar da işbaşında. Çocukları sanal dünyadaki tehlikelerden korumanın yolu, “dijital rehberlik”ten geçiyor.
5.02.2021 Sağlık
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor?
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor? Sosyal medyada dolaşan bir palyaço fotoğrafı gündeme oturdu. Instagram'da profil fotoğrafı yapılamadığı iddia edilen panyaço fotoğrafı merak edilenler arasına girdi. İddiaya göre Instagram'da profil fotoğrafı olarak bu görüntüyü koyduğunuzda hesabınız 5 saniye içinde kullanılamaz hale geliyor. Peki, Instagram palyaço fotoğrafı nedir?
27.11.2020 Gündem
MSB'den son dakika Rusya açıklaması!
MSB'den son dakika Rusya açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı önemli açıklamalarda bulunarak, "İcra edilen operasyonlarda 98’i son bir ayda olmak üzere 2020 yılı içerisinde 1031 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Rusya Federasyonu heyeti ile Türk-Rus Ortak Gözetleme Merkezi’ne ilişkin toplantılara bugün de devam edilecektir." ifadelerini kullandı.
14.11.2020 Gündem
Mavi Balina-2020 Tatbikatı başlıyor! Doğu Akdeniz'de...
Mavi Balina-2020 Tatbikatı başlıyor! Doğu Akdeniz'de... Denizaltı harbi tatbikatı Mavi Balina-2020; Türkiye’nin ev sahipliğinde 30 Ekim-10 Kasım arasında Doğu Akdeniz’de gerçekleştirilecek. Tatbikata, Türk Deniz Kuvvetleri’nden denizaltılar, fırkateynler, korvetler, karakol gemisi, lojistik destek gemisi, deniz karakol uçakları ve helikopterler ile Türk Hava Kuvvetleri’nden F-16 uçakları katılacak.
30.10.2020 Gündem
İntihar eden gencin ölümünde Mavi Balina şüphesi!
İntihar eden gencin ölümünde Mavi Balina şüphesi! İntihar eden gencin ölümünde Mavi Balina şüphesi!
25.09.2020 Haber
Maltepe'de intihar eden 23 yaşındaki gencin ölümünde şoke eden şüphe!
Maltepe'de intihar eden 23 yaşındaki gencin ölümünde şoke eden şüphe! İstanbul Maltepe’de pompalı tüfekle intihar eden 23 yaşındaki Recep Can Özmen’in ölümünde şok edici bir detay çıktı. Recep Can Özmen’in cüzdanındaki nota CNN Türk muhabiri Kaan Temeltaş ve Kameraman Yasin Kamaloğlu ulaştı.
25.09.2020 Gündem
'Mavi Bebek' oyunu, intihara sürüklüyor! 12-15 yaş grubu...
'Mavi Bebek' oyunu, intihara sürüklüyor! 12-15 yaş grubu... Sosyal medya uzmanı Prof. Dr. Levent Eraslan, internette 'Mavi Bebek' uygulamasının diğer oyunlardan farklı olarak çok hızlı yayıldığını söyledi. Prof. Dr. Eraslan, "'Mavi Bebek' çok da yeni değil. Daha önceden var olan; fakat ülke gündemine yeni giren bir uygulama. Özellikle sosyal medya üzerinden insan beynini ‘amigdala’ adı verilen kaygı ve korku bağlamına vurgu yaparak, ses, görüntü ve multimedya gibi destekleyici vurgularla etkiliyor" dedi.
8.07.2020 Gündem
Mavi bebek oyunu nedir? Blue Baby oyunu neden tehlikeli, çocukları nasıl etkiliyor? Jonathan Galindo Mavi bebek oyununa nasıl ulaşılıyor?
Mavi bebek oyunu nedir? Blue Baby oyunu neden tehlikeli, çocukları nasıl etkiliyor? Jonathan Galindo Mavi bebek oyununa nasıl ulaşılıyor? Momo ve mavi balina adlı çocuklar için tehlikeli oyunların ardından şimdi de mavi bebek adında yeni bir oyun ortaya çıktı. Yazışma ile çeşitli talimatların verildiği oyun, oyunu oynayan kişinin zihnini ele geçiriyor. Çocuklar için büyük tehditler teşkil eden "Mavi Bebek" oyunu çocukların psikolojisini bozacak şekilde korku veriliyor. Peki, Mavi bebek oyunu nedir? Mavi Bebek oyunu nasıl oynanıyor, neden zararlı? Blue Baby oyunu hakkında uzmanlar uyarıda bulunuyor!
7.07.2020 Gündem
Rabia Naz Vatan ‘Mavi Balina’ kurbanı mı?
Rabia Naz Vatan ‘Mavi Balina’ kurbanı mı? Rabia Naz Vatan’ın ölümünü araştırmak için kurulan TBMM Araştırma Komisyonu dün, baba Şaban Vatan’ın trafik kazası iddiasında sorumlu tuttuğu eski Eynesil Belediye Başkanı Cafer Somuncuoğlu’nu da dinledi. Rabia Naz’ın ‘Criminal Case’ ve birçok çocuğu intihara sürükleyen ‘Mavi Balina’ oyununu oynadığını duyduğunu söyleyen Somuncuoğlu, komisyonun buna yoğunlaşması gerektiğini ifade etti.
22.11.2019 Gündem
TBMM raporu: 150 gencin intiharında 'mavi balina' şüphesi var
TBMM raporu: 150 gencin intiharında 'mavi balina' şüphesi var TBMM'de, Bilişim Teknolojileri Bağımlılığı Araştırma Komisyonu, Türkiye'de bağımlılık yaratan bilgisayar oyunlarının çocuk ve gençleri ölüme kadar götürdüğünü tespit etti. Raporda, 'mavi balina' oyunun Türkiye'de yaklaşık 150 civarında gencin intiharıyla bağlantılı olduğunun düşünüldüğü belirtildi.
11.11.2019 Gündem
Ailelere çarpıcı uyarılar! ‘12 yaş’ sınırı...
Ailelere çarpıcı uyarılar! ‘12 yaş’ sınırı... Gelecek hafta kamuoyuna açıklanacak olan TBMM’nin Teknoloji Bağımlılığı taslak raporunda ailelere yönelik çarpıcı öneri ve uyarılar yer alıyor.
10.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Siber Güvenlik Uzmanı Demircan'dan Mavli Balina uyarısı
Siber Güvenlik Uzmanı Demircan'dan Mavli Balina uyarısı Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaleden atlayarak yaşamına son veren 2016 TEOG Türkiye birincilerinden Mustafa Ö.'nün (17) ölümüyle bir kez daha gündeme gelen internet üzerinden intihara sürükleyen oyunlarla ilgili Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan, önemli uyarılarda bulundu. Aileleri ve öğretmenleri, çocukları intihara sürükleyen Mavi Balina veya Momo adlı oyunlara karşı bilgilendiren Demircan, "İnternette maalesef kötülük, iyilikten çok daha hızlı yayılıyor. Dünyanın dört bir yanında çocuklarımızı tehdit ediyor" dedi.
4.10.2019 Gündem
Mavi Balina oyunundan kurtulanlar anlatıyor: Sanal ölüm tuzağı!
Mavi Balina oyunundan kurtulanlar anlatıyor: Sanal ölüm tuzağı! Gençler arasında yayılan ve dünya çapında çok sayıda intihar olayıyla bağdaştırılan Mavi Balina isimli oyun, son olarak 2016 TEOG Türkiye birincilerinden Mustafa Ö'nün intiharıyla yeniden gündeme geldi.
3.10.2019 Gündem
TEOG şampiyonu Mustafa'nın sır intiharı!
TEOG şampiyonu Mustafa'nın sır intiharı! Tokat'ın Erbaa ilçesinde 3 yıl önce TEOG Türkiye birincilerinden biri olan Mustafa Ö. (17), köyündeki Simeri Kalesi'nden atlayarak yaşamına son verdi. Mustafa Ö.’nün, sınıf arkadaşlarına intihar edeceğini söylediği, okul müdürünün de babasını arayıp durumu anlatarak, oğullarını psikiyatriste götürmesini istediği belirtildi. Mustafa Ö.'nün internet üzerinden intihara sürükleyen oyunlar oynamış olabileceğini öne süren aile, oğullarının kayıp cep telefonunun bulunmasını istedi.
2.10.2019 Yaşam
İnternet kullanan herkes için geçerli! 'Boş anınızı kovalıyorlar'
İnternet kullanan herkes için geçerli! 'Boş anınızı kovalıyorlar' Sanal dünyadaki büyük tehlikenin boyutlarının sanılandan daha büyük olduğunu vurgulayan Siber Güvenlik Uzmanı Mehmet Caner Köroğlu, siber saldırganların güvenli olduğunu düşündüğümüz kamu kurumları ve banka sitelerini de kopyaladığını, artık akıllı televizyonlarla da evlerimize girebildiğine dikkat çekti.
14.08.2019 Ekonomi
Mide bulandıran olay! Ses kaydındaki ifadeler şoke etti
Mide bulandıran olay! Ses kaydındaki ifadeler şoke etti Konya'da oğlu ile kızına 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla tutuklanan A.K.'nin (42), 60 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Savunmasında çocuklarının psikolojilerinin yerinde olmadığını öne süren A.K., ''Kızım ve oğlum internet hastasıdır. Psikolojileri yerinde değildir. İkisini de mavi balina oyununu oynarken görmüştüm. Suçsuzum, beraatimi istiyorum” dedi.
8.08.2019 Yaşam
Sanal dünyanın köpekbalıkları! Tehdit, şantaj, istismar ve tecavüz...
Sanal dünyanın köpekbalıkları! Tehdit, şantaj, istismar ve tecavüz... İnternette mavi balina belası çocukları intihara sürüklüyor ama en az onun kadar tehlikeli olan başka tuzaklar var. Sanal alemin köpekbalıkları çocukları hedef alıp tehditle, şantajla istismar ediyor. Kimileri de çocukları ya uyuşturucuya ya da kumara alıştırıyor.
29.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Balina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi balina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.