Masterchef Kim Elendi

Masterchef Kim Elendi

Son dakika MasterChef kim elendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef kim elendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef kim elendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Kim Elendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef kim elendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 masterchef kim elendi haberi bulunmuştur. Tüm masterchef kim elendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar...
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar... Büyük heyecan bu akşam yaşanıyor. Finale adım adım giden lezzet yarışması MasterChef All Star'da bu akşam yeni bir eleme gecesi yaşanıyor. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadeleler sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Sosyal medyada yer alan iddialara göre MasterChef Alican Sabunsoy yarışmaya veda etti. Ancak bugün siyah önlüğü giyip tezgah başına geçecek adaylar potadan kurtulmaya çalışacak. Peki 26 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Televizyon
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu MasterChef All Star'da 19 Kasım Pazar akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana mücadele sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Kimin elendiği seyirci tarafından merak edilse de büyük bir detay ortaya çıktı. Eleme adaylarından bir yarışmacı MasterChef All Star resmi instagram hesabını takipten çıkarak elendiğini ifşa etmiş oldu. Peki 19 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Televizyon
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu!
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. 5 Kasım MasterChef All Star'dan kim elendi sorusu da gündemdeki yerini koruyor. 7 eleme adayı potadan çıkmak için tezgah başına geçti. Ancak gecenin sonunda elenen ismi duyanlar şaşırmadı. Öyle ki sosyal medyada konuyla ilgili pek çok paylaşım yapıldı.
5.11.2023 Televizyon
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli?
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli? MasterChef Barış elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Kasım MasterChef All Star eleme gecesinde potada büyük bir rekabet yaşandı. Haftanın eleme adayları tezgah başında kıyasıya yarıştı. Yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren adaylardan elenen isim herkesi şoka soktu. Seyirci sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla MasterChef'e veda eden isim hakkında flaş ifadeler kullandı.
5.11.2023 Televizyon
Bir şampiyon daha gitti! 29 Ekim MasterChef All Star'dan elenen son isim kulakları tırmaladı!
Bir şampiyon daha gitti! 29 Ekim MasterChef All Star'dan elenen son isim kulakları tırmaladı! MasterChef All Star'da elenen son isim 29 Ekim akşamı belli oldu. Cumhuriyet Bayramı'na özel pasta konseptli bir gecenin yaşandığı yarışmanın son bölümünde haftanın eleme adayları arasında en beklenmeyen isim yarışmaya veda etti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana rekabetin devam ettiği yarışmada 2022 şampiyonu da elenenler arasına katıldı.
29.10.2023 Televizyon
MasterChef Metin Yavuz elendi mi? MasterChef All Star Metin Yavuz kimdir, nereli?
MasterChef Metin Yavuz elendi mi? MasterChef All Star Metin Yavuz kimdir, nereli? MasterChef Metin Yavuz elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 29 Ekim MasterChef All Star eleme gecesinde sürpriz bir isim veda etti. Cumhuriyet Bayramı'na özel pasta konseptiyle tezgah başına geçen şef adayları en iyi pastayı çıkarmak için yarıştı. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabet devam etti. Peki MasterChef All Star Metin elendi mi? Metin Yavuz kimdir, nereli? İşte detaylar...
29.10.2023 Televizyon
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü!
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. 22 Ekim MasterChef kim elendi sorusu da cevabını bulmuş oldu. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları netleşti. Bu akşam adaylar potadan kurtulmak için tezgah başına geçti. Son ikiye kalan MasterChef Alican ve MasterChef Azize oldu. İki Adanalının rekabetinde gülen taraf Alican Sabunsoy oldu. Gelin MasterChef All Star yeni bölümde yaşananlara birlikte bakalım.
23.10.2023 Televizyon
Alican değil O elendi! 8 Ekim MasterChef All Star'a veda eden isim belli oldu!
Alican değil O elendi! 8 Ekim MasterChef All Star'a veda eden isim belli oldu! MasterChef All Star'da elenen son isim belli oldu. 8 Ekim MasterChef kim elendi sorusu gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana yaşanan mücadelede eleme adayları tezgah başına geçti. Seyirci, haftaın eleme adayları arasından MasterChef Alican'ın elenip elenmediğini araştırmaya başladı. İşte bu akşam MasterChef'e veda eden isim...
8.10.2023 Televizyon
MasterChef Eda elendi mi? 8 Ekim MasterChef All Star'dan elenen Eda Karabulut mu oldu?
MasterChef Eda elendi mi? 8 Ekim MasterChef All Star'dan elenen Eda Karabulut mu oldu? MasterChef Eda elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 8 Ekim MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana rakabet bu akşam elenen ismin belli olmasıyla son buldu. MasterChef Alican elendi mi sorusuna yanıt arayan seyirci son elenen ismi görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
8.10.2023 Televizyon
Son geldi ilk gidiyor! 1 Ekim MasterChef All Star'da elenene son isim belli oldu
Son geldi ilk gidiyor! 1 Ekim MasterChef All Star'da elenene son isim belli oldu MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 1 Ekim MasterChef All Star'da kim elendi sorusu gündemdeki yerini aldı. Eski şampiyonların kadroya dahil olduğu yarışmada kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonra haftanın eleme adayları belli oldu. Ancak yarışmaya son gelen ismin elenmesi şok yarattı.
1.10.2023 Televizyon
Şampiyonlar geldi O gitti! 24 Eylül MasterChef All Star'dan elenen isim herkesi şaşırttı!
Şampiyonlar geldi O gitti! 24 Eylül MasterChef All Star'dan elenen isim herkesi şaşırttı! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 24 Eylül MasterChef kim elendi sorusu da cevabını buldu. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli oldu. Kırmızı ve mavi takımın arasındaki rekabet kıran kırana devam etti. Eski şampiyonların ve finalistlerin bu hafta geleceği MasterChef All Star'dan elenen son isim herkesi şaşırttı.
24.09.2023 Televizyon
MasterChef Sefa elendi mi? Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Sefa elendi mi? Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 24 Eylül MasterChef All Star kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Haftanın eleme adayları arasında yer alan ve hayranları tarafından her adımı takip edilen MasterChef Sefa elendi mi? MasterChef Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında? MasterChef Gamze elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde potada ismi olan başarılı yarışmacı Gamze Tosun hakkında araştırmalar başladı. All Star kadrosunda 19. olarak giren ve performansıyla dikkat çeken MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
17.09.2023 Televizyon
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor!
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 14 Eylül MasterChef ödül oyunu yine kıran kırana geçti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet giderek yükseliyor. Balık tariflerinin yapıldığı ödül oyununda kazanan isim de belli oldu. Ancak hafta başında sosyal medyada yapılan bir yorum ses getirdi. Paylaşımlara göre 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde O'nun ismi çıkacak.
17.09.2023 Televizyon
Gitmeyecek tek adaydı, elendi! 3 Eylül MasterChef All Star'da elenen son isim O oldu!
Gitmeyecek tek adaydı, elendi! 3 Eylül MasterChef All Star'da elenen son isim O oldu! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 3 Eylül MasterChef kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana geçen bir haftanın ardından Esra ve Alican'ın kaptanı olduğu kırmızı ve mavi takım arasında bu akşam son kez kapışma yaşanıyor. 7 eleme adayından birisi bu akşam MasterChef Şampiyonu olma hayallerine veda ediyor. Öte yandan MasterChef Çağatay hastalığı nedeniyle yarışmadan çekildi. Peki MasterChef elenen kim oldu?
3.09.2023 Televizyon
Giderayak MasterChef'in iç yüzünü anlattı! MasterChef All Star'dan elenen Eray stüdyoyu birbirine kattı
Giderayak MasterChef'in iç yüzünü anlattı! MasterChef All Star'dan elenen Eray stüdyoyu birbirine kattı MasterChef All Star'dan elenen son isim Eray oldu. 27 Ağustos MasterChef All Star'dan eleme gecesi yaşandı. Barış Demir ile son ikiye kalan Eray Aksungur yarışmaya veda etti. Ancak bunun kadar önemli bir detay daha vardı. Aksungur, yarışmaya veda etmeden önce kendisine verilen sözde, MasterChef'in iç yüzünü adeta haykırdı. Öte yandan son ikiye kaldığı Barış Demir ile aralarındaki diyalog da dikkat çekti.
31.08.2023 Televizyon
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?)
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?) MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da merak ediliyor. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren 7 eleme adayı bu akşam son kez kozlarını paylaşacak. En iyi tabağı çıkaran isim elenmekten kurtarılacak. Ancak gelen son haber MasterChef'ten elenen son ismi belirledi. Şu ana kadar yapılan eleme gecelerinin en sürprizi bu akşam olacak. Peki 27 Ağustos MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu!
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi yaşananlar unutulmayacak. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorgusuna başlayan izleyici duyduklarıyla şok oldu. Dilara, kendisini potaya sokan MasterChef Alican Sabunsoy'A laf atınca yarışmacının ateşi yükseldi. Şef Mehmet Yalçınkaya'dan izin alıp stüdyoyu terk etti. Öte yandan eleme adayları arasında yer alan Eray, dolaba koyduğu tabağı görünce kahroldu.
27.08.2023 Televizyon
Potaya girdi kaos çıktı! MasterChef Sergen'in elenmesi için beklenen olay gerçekleşti
Potaya girdi kaos çıktı! MasterChef Sergen'in elenmesi için beklenen olay gerçekleşti MasterChef All Star'da eleme gecesine bile gerek kalmadı. Tüm heyecanıyla devam eden yarışmada her bölüm gerilim bir üst seviyeye çıkıyor. Gündemden düşmeyen isimlerin başında MasterChef Sergen geliyor. Yaşadığı tartışmalar ve tavırlarıyla dikkat çeken Sergen, Kıvanç'ın gelişiyle birlikte iyice zıvanadan çıktı. Tartışılan yarışmacının eleneceği iddia edildi.
21.08.2023 Televizyon
MasterChef Rıfat elendi mi? Rıfat Yurttaş kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Rıfat elendi mi? Rıfat Yurttaş kimdir, kaç yaşında? MasterChef Rıfat elendi mi sorusu gündemdeki yerini aldı. 20 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu izleyicinin merak konusu oldu. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren eleme adayları bugün yeniden tezgah başına geçiyor. Bu isimlerden birisi de Rıfat Yurttaş oldu. Peki MasterChef Rıfat Yurttaş kimdir?
21.08.2023 Televizyon
MasterChef'te Alican'a Dilara ve Tahsin'in nazarı değdi! 20 Ağustos MasterChef All Star elenen isim belli oldu!
MasterChef'te Alican'a Dilara ve Tahsin'in nazarı değdi! 20 Ağustos MasterChef All Star elenen isim belli oldu! MasterChef All Star eleme heyecanı yaşandı. 20 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Dokunulmazlık oyunları sonrasında belli olan 7 eleme adayı bu akşam jüri karşısına çıktı. Potadan çıkmak için var güçleriyle yarışan adaylardan MasterChef Alican Sabunsoy, özene bezene yaptığı tabağı ocakta unuttu.
21.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da adaylar belli, sonuç ortada! 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi?
MasterChef All Star'da adaylar belli, sonuç ortada! 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da elenen son isim belli oluyor. 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıran kırana mücadeleler sonucunda eleme adayları belli oldu. Bu akşam tüm adaylar şeflere tabaklarını beğendirmeye çalışarak potadan çıkmaya çalışacak. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun huzurunda gerçekleleşecek eleme gecesinde heyecan dorukta olacak. Peki MasterChef kim elendi?
13.08.2023 Televizyon
Masterchef'te elenen isim belli oldu! All Star'a katılan isim açıklandı
Masterchef'te elenen isim belli oldu! All Star'a katılan isim açıklandı Masterchef'te eleme gecesi All Star'a veda eden isim belli oldu. İki oyunlu eleme gecesinde kıyasıya rekabetin yaşandığı Masterchef'te bu hafta elenen isim açıklandı. Son 4'e kalan yarışmacılar elenmemek için Mehmef Şef'in tabağını yaptı. Öte yandan yarışmaya katılan yeni isim de fragmanda gösterildi. İşte tüm detaylar...
6.08.2023 Magazin
MasterChef All Star'da gergin veda gecesi! 6 Ağustos MasterChef kim veda etti? İşte eleme adayları...
MasterChef All Star'da gergin veda gecesi! 6 Ağustos MasterChef kim veda etti? İşte eleme adayları... MasterChef All Star'da eleme gecesi yaşanıyor. 6 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da yanıtını arıyor. Hafta boyunca oynanan oyunlar sonrası Esra, Tanya, Eda, Eray, Mert, Berk ve Çağatay eleme adayları olarak potaya girdi. Bu akşam oynanacak bireysel oyunlar sonrası MasterChef'e veda eden isim belirlenecek. Peki MasterChef kim elendi? İşte son bölümde yaşananlar...
6.08.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Kim Elendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef kim elendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.