Maskesiz

Maskesiz

Son dakika maskesiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maskesiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maskesiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maskesiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maskesiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 600 maskesiz haberi bulunmuştur. Tüm maskesiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Buruk kadroyu değiştirdi! Icardi maskeyi çıkardı, Davinson Sanchez kararı
Okan Buruk kadroyu değiştirdi! Icardi maskeyi çıkardı, Davinson Sanchez kararı Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi antrenmanın tamamında maskesiz olarak takımla çalışırken performansıyla teknik heyeti sevindirdi. Kendisini iyi hisseden Arjantinli golcü bugün Trabzon’a götürülecek ve şans verilmesi halinde dev maçta maske takmadan forma giyebilecek.
20.01.2024 Galatasaray
Rüyada Eve Hırsızın Girdiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eve Hırsız Girmesi Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Eve Hırsızın Girdiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eve Hırsız Girmesi Nasıl Yorumlanır? Rüyada eve hırsız girdiğini görmek akraba ya da aile dostundan iyi bir haber almak anlamındadır. Rüyasında eve hırsızın girdiğini gören kişiler için bu rüya hayırlı yorumlanır.
11.01.2024 Eğitim
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Acı haber komşuları yasa boğdu! Ölüm haberinden sonra maskesiz dışarı çıkamadılar...
Acı haber komşuları yasa boğdu! Ölüm haberinden sonra maskesiz dışarı çıkamadılar... Kendisinden haber alamadığı komşuları yaşlı kadını evinde ölü olarak buldular. Acı haberi alarak aşağı inen komşuları ise çevreye yayınlan koku yüzünden maske takmak zorunda kaldı.
14.11.2023 Gündem
Meteoroloji'den alarm verildi! Sıcak hava ile birlikte geliyor! Nefes dahi aldırmayacak
Meteoroloji'den alarm verildi! Sıcak hava ile birlikte geliyor! Nefes dahi aldırmayacak Bunaltıcı sıcaklar geri geliyor. Üstelik yanında Afrika'dan çöz tozu da getiriyor. Meteoroloji'den yapılan açıklama birçok bölge için alarm verildi. Bugünden itibaren Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini gösterecek, ardından Marmara ve Ege Bölgesi'ne ulaşacak. Uzmanlar yaşlı, hamile ve solunum rahatsızlığı çekenleri maskesiz dışarı çıkmaması konusunda uyarıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
22.09.2023 Yaşam
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi Türkiye’nin Karadeniz dışındaki tüm bölgelerinin İsrail ve Suudi Arabistan’dan gelen yoğun ‘toz bulutu’ etkisi altında olduğunu belirten uzmanlar, özellikle yaşlı, hamile ve solunum yolu rahatsızlığı olanları maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
19.08.2023 Gündem
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti! Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Şarkıcı, annesini cenaze töreniyle ilgili detayları da açıkladı. Takipçileri Fettah Can'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.
15.02.2023 Magazin
Danimarkalı ikizler İstanbul'da kabusu yaşamıştı! Yeni fotoğraflar ortaya çıktı
Danimarkalı ikizler İstanbul'da kabusu yaşamıştı! Yeni fotoğraflar ortaya çıktı Danimarka'nın Kopenhag kentinde yaşayan Alicia Nicolajsen ve Melissa Petersen isimli ikizler, ucuz maliyetli diş tedavisi için İstanbul'a geldi. Burada anlaştıkları bir diş hastanesinde tedavi gören iki kadın, için kabus günleri başladı. Nicolajsen'in ağız yapısı bozulurken, Petersen'in de diş etleri çekildi, dişleri eksildi ve neredeyse konuşamaz hale geldi. Şimdi ise hem klinik hem de mağdur olduklarını iddia eden taraflardan yeni açıklama geldi.
28.12.2022 Yaşam
Strep A virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Strep Türkiye'de var mı, nasıl bulaşır?
Strep A virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Strep Türkiye'de var mı, nasıl bulaşır? İngiltere'de Strep A bakterilerinin yol açtığı enfeksiyon nedeniyle 9 çocuk hayatını kaybetti. İngiltere'de paniğe neden olan Strep A bakterisi Türkiye'de de son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Peki, Strep A virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Strep Türkiye'de var mı, nasıl bulaşır?
9.12.2022 Sağlık
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022 Torba yasada neler var, torba yasa maddeleri neler? 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Torba yasanın Meclis'te kabul edilmesinin ardından torba yasanın içeriği araştırılmaya başlandı. Maske cezasından, kredi borç faizine, yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemelerinden Kur Korumalı Mevduat uygulamasına kadar birçok düzenleme yeni torba yasa düzenlemesinde yer alıyor. Peki, 52 maddelik torba yasada neler var, ekonomiye torba yasa maddeleri neler?
18.10.2022 Ekonomi
Zorunlu kapanma ile ilgili flaş açıklama! Vaka sayıları katlanarak artıyor, Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurdu
Zorunlu kapanma ile ilgili flaş açıklama! Vaka sayıları katlanarak artıyor, Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurdu Koronavirüs vaka sayıları her geçen gün katlanarak artıyor. Bu sebeple 'Zorunlu kapanma olacak mı?' sorusu da gündeme geliyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, açıklamalarda bulundu. 2020- 2021’deki gibi tekrar kaotik bir ortama geri dönülmesine ihtiyaç olacağını düşünmediğini belirten Özlü, "Tekrar kapanma beklentim yok. Yani zorunlu bir kapatma ya da o öyle bir ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Öyle bir şey gündemde değil. Zaten tüm dünyada da böyle bir beklenti yok. Sadece bazı ülkelerden maske kullanımı konusunda tavsiyeler var." dedi.
21.07.2022 Gündem
Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısı 2 kat arttı
Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısı 2 kat arttı Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Samsun’da son bir haftada Covid-19 vaka sayısının yaklaşık 2 kat arttığını açıklayarak, bayram tatili döneminde biraz daha dikkatli olunması uyarısında bulundu.
6.07.2022 Gündem
YKS ile ilgili son dakika gelişmesi! Öğrenci milyonları kapsıyor! İlk kez olacak
YKS ile ilgili son dakika gelişmesi! Öğrenci milyonları kapsıyor! İlk kez olacak YKS ile ilgili son dakika gelişmesi. Öğrenci milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Milyonlarca gencin kaderini belirleyen YKS, yarın ve pazar günü yapılacak. 2 yıl aradan sonra ilk kez maskesiz girilecek olan YKS’deki bir diğer ilk de baraj puanının kaldırılması. İşte YKS ile ilgili milyonların merak ettiği detaylar...
17.06.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez...
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğrenciye güzel haber. 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrencileri ilgilendiriyor. İlk kez uygulanacak. Bakan Özer 'kronik bir problem' diyerek duyurdu ve detayları paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Çankırı'da anaokulunun açılış töreninden yaptığı açıklamada, "4. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerimizi oyun kıvamındaki matematik seferberliğiyle yaz okulunda buluşturuyoruz. Dördüncüsü yıllardan beri kronik bir problem olan yabancı dille, İngilizce ile ilgili, bunu çözmek için İngilizce yaz okulunu açıyoruz" dedi.
3.06.2022 Eğitim
LGS sınavı ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Yıllar sonra bir ilk...
LGS sınavı ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Yıllar sonra bir ilk... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, LGS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek, "Covid-19 salgınından sonra ilk defa öğrencilerimiz maskesiz bir şekilde sınava girecek. İnşallah, bu defa maskesiz olduğu için çok daha rahat bir şekilde sınav sürecini geçirecekler" dedi.
3.06.2022 Eğitim
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Ve sona erdi
Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Ve sona erdi Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Toplu taşıma ile ilgili flaş açıklama geldi. Ve yasaklar kalktı. Türkiye'de üç gün art arda koronavirüs vaka sayısının binin altına düşmesiyle toplu ulaşımda maske zorunluluğu kalktı. Öte yandan bazı vatandaşlar maske yasağının kaldırılmasını doğru bulurken bazı vatandaşlar ise maske takmaya devam edeceğini belirtti. İşte toplu taşımadaki maske yasağıyla ilgili flaş gelişme...
30.05.2022 Yaşam
Toplu taşıma için son dakika kararı! Resmen değişti, artık isteyen herkes...
Toplu taşıma için son dakika kararı! Resmen değişti, artık isteyen herkes... Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Vaka sayısı 3 gün üst üste binin altına düştü. Sağlık Bakanlığı, 'Günlük Covid-19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son 24 saatte yapılan 129 bin 961 testte 864 vaka tespit edildi. 2 kişi hayatını kaybederken, 1107 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi. Vakaların arka arkaya 3 gün binin altına düşmesi ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Toplu taşıma araçlarında maskeleri istersek çıkarabiliriz. Yol maskesiz daha kısa! Hastaneler hariç, maske mecburi olmaktan çıktı." ifadelerine yer verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
29.05.2022 Gündem
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı?
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı? Hastanelerde maske kalktı mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş, Erdoğan, "Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı. 22 Mayıs itibariyle Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 852 test yapılırken 905 vaka belirlendi. Söz konusu gelişmelerin ardından, Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske zorunlu mu, hastanelerde maske zorunluluğu var mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı?
23.05.2022 Gündem
Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler!
Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler! Maske zorunluluğu geçtiğimiz haftalarda bazı istisnalar dışında kaldırılmıştı. Özellikle, Okullarda ve diğer kapalı alanlarda maske mecburiyeti kaldırılmış, sağlık kuruluşları da, vaka sayısı 1.000’in altına düşene kadar uygulamaya devam etmesi kararı almıştı. Türkiye’nin bazı illerinde toplu taşımada yaşanan maske tartışmalarının ardından pek çok kişi de maske zorunluluğunun olduğu yerleri araştırmaya başladı. Peki, Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler!
6.05.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 10 gün içerisinde...
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 10 gün içerisinde... Yasaklar ile ilgili flaş gelişme! Maske zorunluluğunun pek çok alanda kaldırılmasının ardından kısıtlamalar ile ilgili yeni açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, sağlık kuruluşları ve toplu taşımalardaki maske uygulaması kısıtlamalarının vaka sayıları aşağı trendde olduğundan bir hafta, 10 güne kadar kalkabileceğini söyledi.
2.05.2022 Gündem
1 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
1 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı, 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son 24 saatte yapılan 108 bin 802 testte 1480 vaka tespit edildi. 12 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 113 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi.
1.05.2022 Gündem
Halk otobüsünde 'maske' tartışması
Halk otobüsünde 'maske' tartışması Sivas'ta, özel halk otobüsünde maske takmayanlara tepki gösteren yolcunun bu anları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
30.04.2022 Yaşam
Tuzla'da fabrikada büyük patlama! 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı
Tuzla'da fabrikada büyük patlama! 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Boya Vernikçiler Sanayi Sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın sonrası patlama meydana geldi. 3 işçi hayatını kaybetti, 9 işçi ise yaralandı. Bitişik nizam 6 iş yerindeki yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı. İtfaiyenin soğutma çalışmaları devam ediyor. Patlama anı ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İstanbul Tuzla’da bir fabrikada çıkan yangına ilişkin soruşturma başlattı.
29.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Maskesiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maskesiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.