Masa Tenisi

Masa Tenisi

Son dakika Masa Tenisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masa Tenisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masa Tenisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masa Tenisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masa tenisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 masa tenisi haberi bulunmuştur. Tüm masa tenisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti: Mesleği bilen gençler yetiştiriyoruz
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti: Mesleği bilen gençler yetiştiriyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Bakan Tekin, "Biz mesleki eğitimi revize edecek ve sektörün ihtiyaçlarını, Türkiye'deki bu anlamda nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayabilecek bir program hayata geçirmek istiyoruz. Bugün de burada bunun güzel örneklerinden bir tanesini gördük" dedi.
1.12.2023 Gündem
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı Pandeminin ardından artan doğa, yoga ve nefes etkinliklerine şimdi de ‘kişisel inziva’ kampları eklendi. Kiminde günlük 1750 lira ödeyen kendi evinde ‘kamp’ kuruyor, kiminde niyet bohçaları hazırlanıyor. Prof. Dr. Arif Verimli ise “İnsanlar kandırılıyor” diyor.
28.08.2023 Yaşam
Sacha Boey gitmek istediği ligi açıkladı: Hayalim...
Sacha Boey gitmek istediği ligi açıkladı: Hayalim... Adı sık sık büyük kulüplerle anılan ve Galatasaray'ın en az 15 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Sacha Boey Transfermarkt'ın sorularını cevapladı.
14.04.2023 Galatasaray
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız'
İmamın cami sonrasında yaptığı iş herkesi şaşırttı! 'Her alanda olmalıyız' Manisa'da, tarihi Ulu Camii'nin imamı Murat Emgener (49), camide cübbesini giyip namaz kıldırırken, yeşil sahalarda ise kurduğu futbol takımına başkanlık yapıyor. Lisanslı sporcu da olan Emgener, gençleri sporla kötü alışkanlıklardan korumaya çalıştığını belirtip, "Görevimiz sadece camide imamlık değil. İnsanlara ve dinimize hizmet etmek için her alanda olmalıyız" dedi.
31.01.2023 Gündem
Masa tenisi oynayan kedi gülümsetti
Masa tenisi oynayan kedi gülümsetti Bursa’da masa tenisi oynayanlara rakip olan kedinin eğlenceli anları kameraya yansıdı.
28.01.2023 Eğlence
Bakan Kasapoğlu, para masa tenisi sporcuları ile bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu, para masa tenisi sporcuları ile bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, para masa tenisi sporcuları ile bir araya geldi.
3.12.2022 Diğer Sporlar
Beden eğitimi öğretmeni engelleri öğrencileriyle aşıyor
Beden eğitimi öğretmeni engelleri öğrencileriyle aşıyor Geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve vücudunun yüzde 90'ını kullanamayan 35 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni hayata öğrencileriyle tutunuyor. Her gün tekerlekli sandalyesiyle derse giden Ramazan Sincar, "Her yıl bin tane öğrencinin hayatına dokunuyorum. Her sınıftan 15 öğrenci bunun farkına varsa, belki binlerce insanı değiştireceğim. Onların varlığı bana en güzel hediye, gurur kaynağı. Onlarla beraber olmak beni mutlu ediyor" dedi.
24.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev ile masa tenisi oynadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev ile masa tenisi oynadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile masa tenisi oynadı.
12.10.2022 Siyaset
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen Cem Muhammet'i (9), devlet koruması altında kaldığı Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde ziyaret etti, masa tenisi oynadı. Rektör Özkan, koruyucu ailelikle ilgili çağrıda bulundu.
9.09.2022 Yaşam
Emine Erdoğan, yetişkin engellilere hizmet veren ilk halk eğitim merkezinin açılışını yaptı
Emine Erdoğan, yetişkin engellilere hizmet veren ilk halk eğitim merkezinin açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de 18 yaş üzeri yetişkin engellilere yönelik hizmete alınan ilk halk eğitim merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Özel eğitime ihtiyacı olan 18 yaş üstü yetişkin bireyler için açılan "Feneryolu Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaretinde Erdoğan'a Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de eşlik etti.
2.09.2022 Siyaset
Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Hangi branşlarda eğitim verilecek?
Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Hangi branşlarda eğitim verilecek? Kadıköy Belediyesi duyurdu! 7-12 yaş arası çocuklar için yaz boyunca hizmet verdiği Yaz Spor Okulları’nın 2. dönem kayıtları başlıyor. Peki, Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Kadıköy Yaz Spor Okulu başvurusu nasıl yapılır? Hangi branşlarda eğitim verilecek? İşte detaylar…
24.07.2022 Eğitim
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı! Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla gerçekleşen törenle açıldı. Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan okul ilk öğrencilerini, 5 Haziran 2022'deki LGS ile kabul edecek. Öğrenciler, okulda medya sektörünün profesyonel isimlerinden eğitim alma fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda açılış töreninde Demirören Dijital Medya Mesleki Eğitim Merkezi'nin de ilk adımı atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile hayata geçirilen Mesleki Eğitim Merkezi'nin kurulması için protokol imzalandı.  Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bugün mesleki eğitim alanında kırılma noktası yaşayan tarihi bir gün olduğuna inanıyorum. Demirören Medya Lisesi'nde 55'inci AR-GE'yi kuruyoruz. Bunun müjdesini vermek istiyorum" dedi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise "Bugün sektörün kalbinde ve tüm imkanları ile birlikte kapılarını açan okulumuz yarının doğru, ilkeli, dürüst basını için geleceği oluşturacak" diye konuştu.
31.05.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğimizi söyledik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğimizi söyledik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "NATO’ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine 'hayır' diyeceğimizi ilgili arkadaşlarımıza söyledik, yolumuza bu şekilde devam edeceğiz" dedi.
19.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev ile masa tenisi oynadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev ile masa tenisi oynadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile masa tenisi oynadı.
10.05.2022 Siyaset
Kazakistan ile 15 anlaşma imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 10 milyar dolar hedefine ulaşacağız
Kazakistan ile 15 anlaşma imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 10 milyar dolar hedefine ulaşacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile başbaşa görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki ülke arasında 15 yeni anlaşma imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tokayev ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "5 milyar olarak belirlediğimiz hedefimizi geride bıraktık. İnşallah birlikte atacağımız adımlarla 10 milyar dolar hedefine ulaşacağız" dedi. Tokayev ise açıklamasında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman bize destek çıktığını biliyoruz. Erdoğan vizyon sahibi bir lider" ifadelerini kullandı.
10.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram müjdesi! Paralar hesaplara yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram müjdesi! Paralar hesaplara yatıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da KYK yurdunda öğrencilerle iftar programında açıklamalarda bulundu. "Gittiğim her yerde özellikle burada da gayretleriyle enerjileriyle, birikimleriyle 2053 vizyonuna sahip çıkacak bir gençlik görüyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimizin ülke sınırlarını aşan başarılarıyla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca kredi ve burs ödemelerinin erken yapılacağını belirterek, "Öğrencilerimizin burs ve kredilerini ayın 6’sı ile 10’u arasında yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için 25’inden itibaren yatıracağız" dedi.
22.04.2022 Siyaset
2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda 3 madalya birden! Masa tenisinde Nesim Turan, Ali Öztürk ve Kübra Korkut bronz aldı
2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda 3 madalya birden! Masa tenisinde Nesim Turan, Ali Öztürk ve Kübra Korkut bronz aldı 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisçilerimiz Kübra Korkut ve Ali Öztürk bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kübra Korkut kimdir? Tokyo Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Kübra Korkut kaç yaşında, nereli?
Kübra Korkut kimdir? Tokyo Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Kübra Korkut kaç yaşında, nereli? 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi tek kadınlarda (Sınıf 7) Kübra Korkut, bronz madalya kazandı. Peki, Kübra Korkut kimdir? Tokyo Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Kübra Korkut kaç yaşında, nereli?
28.08.2021 Gündem
Doodle şampiyon adası oyunu oyna! Google Doodle şampiyon adası oyunları nedir, nasıl oynanır?
Doodle şampiyon adası oyunu oyna! Google Doodle şampiyon adası oyunları nedir, nasıl oynanır? Google Doodle Şampiyon Adası oyunları ile ilgili aramalar sabah ilk saatlerden beri yoğun ilgi görüyor. 2020 Tokyo Olimpiyatları'na özel olarak Google’den sürpriz Doodle geldi. Doodle Şampiyon Adası oyunları içerisinde 7 farklı oyun barındırıyor. "Lucky the Ninja Cat" ile başlan oyunda bu sürecinin geçilmesiyle bir takıma katılması isteniyor. Peki, Doodle Şampiyon Adası oyunu nasıl oynanır? Doodle Şampiyon Adası oyunu nedir? İşte Doodle Şampiyon Adası oyunu oyna…
23.07.2021 Gündem
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...'
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...' Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 3 Haziran 2018’de seçimi kaybettiği günden bu yana ilk kez basın toplantısı düzenledi.
24.06.2021 Fenerbahçe
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman?  İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı!
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaz spor okulları başlıyor. İBB okul spor salonlarında, çocukları ağırlamaya yaz tatilinde de devam edecek. Şehrin 26 ilçesindeki 47 salon, ücretsiz yaz spor okullarına ev sahipliği yapacak. 15 farklı branşta ücretsiz spor eğitiminin verileceği okullarda çocuklar eğlenirken spor yeteneklerini geliştirmeleri hedefleniyor. Peki, İBB ücretsiz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıtları nasıl yapılır? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvurusu detayları...
16.06.2021 Eğitim
Öğrencilere uzmanından fiziksel aktivite tavsiyesi
Öğrencilere uzmanından fiziksel aktivite tavsiyesi Uzaktan eğitim gören öğrenciler, pandemi şartlarından dolayı eve kapanmak zorunda kaldı ve fiziksel aktiviteleri kısıtlandı. Bu inaktivite durumu çeşitli problemlere yol açmaya başladı. Fiziksel aktivite ile hareketin artırılması ve hareketsizliğin azaltılması gerektiğini söyleyen Ar. Gör. Emine Nur Demircan, "Fiziksel aktiviteler ile çocukluk döneminde veya ileride oluşabilecek hastalıkların önüne geçebilir" dedi.
3.03.2021 Sağlık
istanbulsenin org İBB Taksim Meydanı tasarım yarışması: Taksim Meydanı kentsel tasarım yarışması halk oylaması nasıl yapılır?
istanbulsenin org İBB Taksim Meydanı tasarım yarışması: Taksim Meydanı kentsel tasarım yarışması halk oylaması nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başlattığı Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda halk oylaması başladı. Yurttaşlar T.C. kimlik numaralarıyla online şekilde oy kullanabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği sürecinin ilk adımı atıldı. İstanbulluların söz sahibi olacağı projede 19 Ekim-12 Kasım 2020 tarihleri arasında istanbulsenin.org üzerinden T.C. numaraları ile oy kullanılabilir. istanbulsenin org Taksim Meydanı projesi yarışması hakkında merak edilenler…
19.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masa Tenisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masa tenisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.