Martı Projesi

Martı Projesi

Son dakika martı projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan martı projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını martı projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Martı Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan martı projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 martı projesi haberi bulunmuştur. Tüm martı projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı
Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı Martı Projesi olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah hizmete girdi. İlk vapur seferi 06.45'te yapıldı. Kabataş iskelesine yanaşan vapur, burada bekleyen yolcuları alarak Adalar'a doğru hareket etti.
15.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minibüsçülerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minibüsçülerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'da minibüs durağındaki minibüsçülerle bir süre sohbet etti.
2.02.2019 Siyaset
İDO'dan önemli açıklama!
İDO'dan önemli açıklama! İç hat seferlerini durdurma kararı alan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş.'den yazılı açıklama yapıldı.
19.11.2018 Ekonomi
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan önemli açıklamalar
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan önemli açıklamalar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, millet bahçeleriyle ilgili bilgi vererek, "Ataköy'deki Baruthane yeri vardı. TOKİ'den devr aldık. Bir ay içerisinde milletin kullanımına açık hale gelecek" dedi. Uysal, ''Yerel seçimde aday olacak mısınız?'' sorusuna ise '''Bir görevi ısrarla hiç talep etmedim. Görev verilirse en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız'' yanıtını verdi.
18.10.2018 Gündem
İBB'den Kabataş Martı Projesi'ne ilişkin açıklama
İBB'den Kabataş Martı Projesi'ne ilişkin açıklama İBB'den yapılan açıklamada, Kabataş Martı Projesi'nin iptal edildiği iddiaları yalanlandı. Projenin trafik akışını yer altına almaksızın yeniden düzenleneceği bildirildi.
18.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabataş'ta inceleme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabataş'ta inceleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, martı projesi olarak bilinen Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi"nde incelemelerde bulundu.
16.09.2018 Siyaset
İnşaatı durdu
İnşaatı durdu ‘Martı Projesi’ olarak bilinen “Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi” projesi inşaatı, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’ndan kara bölümüne henüz izin çıkmadığı için durdu.
23.02.2018 Gündem
Martı projesinde sona doğru
Martı projesinde sona doğru “Martı Projesi” olarak bilinen Kabataş Meydan ve Transfer Merkezi projesinde sona yaklaşılıyor
31.10.2017 Yaşam
Kabataş transfer merkezi oluyor
Kabataş transfer merkezi oluyor İBB, Kabataş Meydanı’nda raylı sistem, deniz ve karayolu ulaşımını entegre hale getirecek Martı Projesiyle günde 1 milyon yolcunun ulaşımını sağlayacak.
29.09.2021 Gündem
Büyük bölümü tamamlandı
Büyük bölümü tamamlandı Martı Projesi olarak da bilinen, Kabataş Transfer Merkezi Projesinde denize doğru uzanacak iskeleler için kazık çakma işlemlerinin büyük bölümü tamamlandı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yayalar rahat bir nefes alacak
İstanbul'da yayalar rahat bir nefes alacak İstanbul'a 30 yeni meydan geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yayalaştırılmış alanları arttırmak istiyor
22.05.2017 Yaşam
‘Martı Projesi’ tam gaz
‘Martı Projesi’ tam gaz “Kabataş Transfer Merkezi Projesi”nde denize doğru uzanacak iskeleler için kazık çakma işlemleri tüm hızıyla sürüyor
4.01.2017 Yaşam
İstanbul'un 2017 bütçesi belli oldu
İstanbul'un 2017 bütçesi belli oldu İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) bütçe görüşmeleri bugün yapıldı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2017 yılı konsolide bütçesi 42 milyar lira, kendi bütçesi de 18,5 milyar lira olarak açıklandı. Bütçenin yaklaşık yüzde 46'sı ulaşıma ayrıldı. 223 oyun kullanıldığı bütçe oylamasında, 159 kabul, 64 red oyu verildi
29.09.2021 Gündem
Denizin ortasındaki kazıkların sırrı ortaya çıktı!
Denizin ortasındaki kazıkların sırrı ortaya çıktı! Kabataş'ta denizin ortasına yan yana dikilen kazıklar görenleri şaşırttı. Denizin açıklarında yan yana dizilen kazıkların ‘Martı Projesi'ne ait olduğu ortaya çıktı.
10.11.2016 Yaşam
İstanbul'da şaşırtan görüntü
İstanbul'da şaşırtan görüntü KABATAŞ'ta denizin ortasına yan yana dikilen kazıklar görenleri şaşırttı...
10.11.2016 Yaşam
Kabataş’ın Martı’sı böyle olacak
Kabataş’ın Martı’sı böyle olacak Martı projesi olarak bilinen Kabataş Deniz Terminali’nin ÇED raporu tamamlandı. İki yılda tamamlanması beklenen Kabataş Deniz Terminali 542.5 milyon liraya mal olacak
24.10.2016 Yaşam
İDO, sonbahar tarifesine geçti
İDO, sonbahar tarifesine geçti İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO), sonbahar tarifesi başladı...
29.09.2021 Gündem
İDO, Beşiktaş-Bursa seferlerini başlatıyor
İDO, Beşiktaş-Bursa seferlerini başlatıyor İDO, 28 Temmuz itibariyle Kabataş'ta daha önce olmayan yeni bir dış hattı da hizmete sunarak Beşiktaş İskelesi'nden Bursa seferlerini başlatacak.
25.07.2016 Ekonomi
İskonto alım satımın artmasını tetikler
İskonto alım satımın artmasını tetikler Gayrimenkulde getiri beklentisi yüksek yabancı ile tok satıcı orta yolu bulamıyor
25.01.2012 Arşiv
Hakan Kıran, Avrupa’nın En İyi Otel Mimarisi ödülünü aldı
Hakan Kıran, Avrupa’nın En İyi Otel Mimarisi ödülünü aldı Bloomberg Televizyon tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Avrupa Otel Ödülleri 2011’de Hakan Kıran Mimarlık, Opera Otel ile “En İyi Otel Mimarisi” dalında ödülünü aldı.
24.01.2012 Arşiv
Emine Erdoğan, devlet korumasındaki çocukların hazırladığı tiyatro gösterisini izledi
Emine Erdoğan, devlet korumasındaki çocukların hazırladığı tiyatro gösterisini izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "Hayata Köprü Sanat Projesi"nin pilot olarak uygulandığı Zeytinburnu Çocuk Evleri Sitesi'nde tiyatro eğitimi alan devlet korumasındaki çocuklar ve gençlerin hazırladığı "Buğday Tanesi" isimli tiyatro gösterisini izledi.
10.07.2021 Gündem
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Yavaş yaşam felsefesi tabaklarda
Yavaş yaşam felsefesi tabaklarda “Her şey yavaş” felsefesinden yola çıkan Port Frankie’de tabiatın iyi yaşam için sunduğu tüm olanaklara rafine lezzetleri ile eşlik ediyor. Hisarönü Körfezi’nden çıkan günlük deniz ürünleri ve civar köylerin yerel malzemelerinden oluşan değişken mönüsü ile de dikkatleri üzerine çeken mekanı şef Melih Demirel ile konuştuk.
10.08.2018 Magazin
Emine Erdoğan'dan kadınlar onuruna iftar
Emine Erdoğan'dan kadınlar onuruna iftar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, akademisyenler, sanatçılar ve iş kadınları onuruna iftar yemeği verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Şimdi Türkiye'nin yeniden inşa sürecinde, ince işçilik dönemine girildiğini düşünüyorum. 2023'e kadar bu gelişim sürecini daha rafine bir noktaya taşımak için ortak kararlılık şarttır." dedi.
11.06.2018 Gündem
Fox Tv'nin yeni macerası: Yıldızların Altında!
Fox Tv'nin yeni macerası: Yıldızların Altında! Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizi Yıldızların Altında, ekranlarda izleyicisi ile buluşmak için hazırlanıyor. Yıldızların Altında dizisinde kimler yer alacak? Yıldızların Altında dizisinin konusu ne olacak? İşte bütün ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Martı Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki martı projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.