Markafoni

Markafoni

Son dakika markafoni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan markafoni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını markafoni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Markafoni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan markafoni gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 markafoni haberi bulunmuştur. Tüm markafoni haberleri aşağıda listelenmiştir.
32 dev firmaya soruşturma!
32 dev firmaya soruşturma! Rekabet Kurumu, aralarında perakende ve gıda şirketlerinin olduğu 32 teşebbüse, iş gücüne yönelik centilmenlik anlaşmaları nedeniyle soruşturma açtı.
20.04.2021 Gündem
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak Yazılım sektörü Türkiye’nin en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olarak öne çıkıyor. İngiliz e-bankayı ‘Türkler’ yazıyor!
11.10.2020 Ekonomi
Formumun zirvesindeyim
Formumun zirvesindeyim Yıldız Tilbe, alışveriş sitesi Markafoni’nin reklam filmi için podyuma çıkıp manken oldu.
22.04.2018 Magazin
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı Mayıs ayındaki kongrede Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Ali Koç, müthiş bir ekip kurmuş durumda. Koç'un listesine aldığı isimler seçimin kıran kırana geçeceğinin göstergesi.
21.02.2018 Fenerbahçe
Markafoni yarın yeniden faaliyete geçiyor
Markafoni yarın yeniden faaliyete geçiyor Haziran ayında kapanma kararı alan Markafoni, yarın yeniden faaliyete geçiyor.
21.08.2017 Ekonomi
Markafoni  geri Dönüyor
Markafoni geri Dönüyor Select, 30 Haziran’da kapanan Markafoni’yi, 15 milyon dolara satın aldı. İngiliz Select’i zor durumdayken 250 mağazalık bir zincir haline getiren Mahiroğlu, şimdi de Markofoni’yi ayağa kaldırmayı hedefliyor
10.07.2017 Ekonomi
Bir e-ticaret şirketi daha kapanıyor
Bir e-ticaret şirketi daha kapanıyor Borusan, internet alışverişlerinde yaşanan teslimat sorunlarına çözüm sunmak için iki sene önce geliştirdiği Bukoli'yi kapatma kararın aldı.
5.06.2017 Ekonomi
Bir internet sitesi daha kapanıyor!
Bir internet sitesi daha kapanıyor! Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Amazon, özel alışveriş sitesi BuyVip.com’u kapattı.
2.06.2017 Ekonomi
Türkiye’de e-ticarete  yabancı kaldılar!
Türkiye’de e-ticarete yabancı kaldılar! Türkiye’nin ilk moda e-ticaret sitesi Markafoni 30 Haziran’da kapanıyor. Markafoni’yi Türk ortaklardan satın alan Güney Afrikalı Nasper, Türkiye’de Letgo gibi markalarıyla büyüyeceğini açıkladı. Sektörde Markafoni’nin yerli rakipleriyle rekabet edemediği ve iyi yönetilemediği için kapandığı söyleniyor
1.06.2017 Ekonomi
Türkiye'nin E- Ticaret devi kapatıyor!
Türkiye'nin E- Ticaret devi kapatıyor! Son dönemlerde kapanan e-ticaret sitelerine bir yenisi daha eklendi. Markafoni.com yaptığı açıklamada, 30 Haziran 2017 tarihi itibarıyla faaliyetlerine son vereceklerini açıkladı.
1.06.2017 Ekonomi
Şarkının duygusunu kaybetmek istemedim!
Şarkının duygusunu kaybetmek istemedim! Yeşim Salkım’ın 2001 yılında yayınladığı ‘Vefa Borcu’ albümünde yer alan ‘Deli Mavi’ adlı şarkıya yaptığı cover çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Vedat Behar, “Şarkının nostaljik havasını, duygusunu kaybetmeden modern bir aranje yapmak istedim” diyor.
8.04.2017 Magazin
E-ticaret ‘darbe’ yemedi sektör yüzde 25 büyüyecek
E-ticaret ‘darbe’ yemedi sektör yüzde 25 büyüyecek GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, oyun ve seyahat hariç e-ticaretin geçen yıl 13-14 milyar TL civarında olan hacminin bu yıl % 25 artacağını söyledi
7.11.2016 Ekonomi
Gülse’nin sonbahar tarzı
Gülse’nin sonbahar tarzı Markafoni, oyuncu ve yazar Gülse Birsel’le gerçekleştirdiği reklam kampanyasına sonbahar-kış sezonu temasıyla devam ediyor...
4.10.2016 Magazin
Dijital dünyaya yön veren ‘EN ETKİLİ’ 100 kişiden biri oldu
Dijital dünyaya yön veren ‘EN ETKİLİ’ 100 kişiden biri oldu Lidyana.com’un kurucu ortağı Hakan Baş, ünlü teknoloji dergisi Wired UK tarafından dünyanın en etkili 100 ismi arasına seçildi.
11.09.2016 Ekonomi
Yazın enerjisini yansıttı
Yazın enerjisini yansıttı Oyuncu ve yazar Gülse Birsel, Markafoni’nin ‘Gülse Markafoni’den giyindi’ kampanyası için kamera karşısına geçti...
12.05.2016 Magazin
Gülse Birsel ile akıllı alışverişe hazır mısınız?
Gülse Birsel ile akıllı alışverişe hazır mısınız? Türkiye’nin lider alışveriş sitesi Markafoni, sizi Gülse Birsel ile akıllı alışverişin sınırlarını keşfetmeye davet ediyor!
11.05.2016 Advertorial
Gülse’den film müjdesi
Gülse’den film müjdesi Markafoni, önceki akşam Soho House İstanbul’da düzenlenen özel bir davetle yeni dönem başarılarını kutladı...
10.03.2016 Magazin
Güzel yemeğin sırrı taze malzemelerde
Güzel yemeğin sırrı taze malzemelerde Markafoni'nin kurucusu İdil Tatari özel yemek davetleri için masa hazırlamanın inceliklerini, pratik yılbaşı menüsünü ve özel tariflerini paylaştı.
26.12.2015 Arşiv
Apple Watch Türkiye'de satışa sunuldu
Apple Watch Türkiye'de satışa sunuldu Apple, akıllı saati Watch’u Türkiye’de bu sabah saat 07:01 itibariyle satışa sundu. Akıllı saat Watch, Apple’ın online mağazasından ve İstanbul’daki iki Apple mağazasından temin edilebiliyor.
31.07.2015 Bilim ve Teknoloji
150 bin dolara kurup 589 milyon dolara sattı
150 bin dolara kurup 589 milyon dolara sattı Nevzat Aydın ve 3 arkadaşının 150 bin dolara kurduğu yemeksepeti.com, Türkiye tarihinin en büyük internet satışına imza attı. Siteyi 589 milyon dolara online sipariş devi Delivery Hero aldı. Nevzat Aydın, CEO olarak kalacak ve Delivery Hero’nun yönetimine girecek
5.05.2015 Ekonomi
indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması başlıyor!
indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması başlıyor! Türkiye'deki mobil uygulama geliştiricilerine ve ekosistemine destek vermek amacıyla gerçekleştirilecek olan '2...
10.03.2015 Bilim ve Teknoloji
indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması 2015
indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması 2015 Mobil uygulama geliştiricilerine destek sağlayacak 2. indir.com Mobil Uygulama Ödülleri' yarışması başlıyor.
26.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Microsoft ile Markafoni modayı ‘bulut’a taşıdı!
Microsoft ile Markafoni modayı ‘bulut’a taşıdı! Microsoft’un bulut bilişim teknolojisiyle alt yapısını güçlendiren Markafoni; Türk moda, ev ve yaşam-stil perakende markalarına yeni teknolojiler sunan bir e-ticaret platformu sağlayacak.
14.01.2015 Ekonomi
Tasarıma ‘Nefis’e imza...
Tasarıma ‘Nefis’e imza... Ünlü manken ve sunucu Nefise Karatay’ın “Giselle with Nefise Karatay” koleksiyonunun tasarımını yaptı...
23.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Markafoni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki markafoni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.