Mark Milley

Mark Milley

Son dakika mark milley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mark milley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mark milley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mark Milley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mark milley gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 mark milley haberi bulunmuştur. Tüm mark milley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
'ABD Büyükelçisine gereken uyarılar yapıldı'
'ABD Büyükelçisine gereken uyarılar yapıldı' Diplomatik kaynaklar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'in Suriye’ye ziyaretine ilişkin "ABD Büyükelçisi davet edildi, gereken uyarılar, mesajlar verildi" dedi. 9 Mart'ta Türkiye, İsveç ve Finlandiya'nın temsilcilerinin Brüksel'de yapacağı toplantıya ilişkin, "Mutabakat zaptının içindeki taahhütlerin İsveç ve Finlandiya tarafından yerine getirilip getirilmediği madde madde üzerinden geçilip görüşülecek." açıklaması yapıldı.
8.03.2023 Dünya
ABD Büyükelçisi Flake, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı
ABD Büyükelçisi Flake, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı ABD Büyükelçisi Jeff Flake, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley'in Suriye'nin kuzeydoğusuna gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
6.03.2023 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık!
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık! ABD'de, 11 Eylül 2001'de terör örgütü El Kaide tarafından düzenlenen saldırıların 21. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde konuşan ABD Başkanı Joe Biden, "Usame Bin Ladin'i bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık" dedi.
11.09.2022 Dünya
ABD'den flaş Rusya açıklaması: Hedeflerine ulaşamadılar
ABD'den flaş Rusya açıklaması: Hedeflerine ulaşamadılar ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, “Ruslar son birkaç ayda Donbass'ta kademeli taktik başarılar elde etseler de stratejik ve operasyonel hedeflerine ulaşamadılar” dedi.
20.07.2022 Dünya
ABD ve Rusya arasında üst düzey temas!
ABD ve Rusya arasında üst düzey temas! ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Albay Dave Butler, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley’in Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov ile telefonda görüştüğünü açıkladı. Milley ve Gerasimov arasında telefon görüşmesi, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarından bu yana ilk görüşme olarak kayıtlara geçti.
19.05.2022 Dünya
Rasputitsa nedir? Rusya-Ukrayna krizinde Rasputitsa detayı!
Rasputitsa nedir? Rusya-Ukrayna krizinde Rasputitsa detayı! Rusya-Ukrayna krizinde gerilim devam ederken, iki ülke tarafından takip edilen ve değerlendirilen birçok faktör var. Hava durumu da 'Rasputitsa'nın erken gelme ihtimali nedeniyle iki ülkenin takip ettiği konuların başında yer alıyor. Peki, Rasputitsa nedir?
9.02.2022 Dünya
ABD’de Afganistan krizi! Pentagon’dan şok Taliban iddiası: Suçlu Trump yönetimi
ABD’de Afganistan krizi! Pentagon’dan şok Taliban iddiası: Suçlu Trump yönetimi Taliban’ın Afganistan yönetimi ele geçirmesinin ardından tüm dünya ülkeden yaşanan gelişmelere kilitlendi. Ülkede, yönetim değişikliği sonrası iç karışıklık ve şiddet olayları devam ederken ABD'de Taliban'la ilgili tartışmalar giderek alevlendi. Pentagon, Trump yönetimiyle ilgili flaş bir iddiada bulundu.
30.09.2021 Dünya
ABD’de Afganistan çatlağı! Beyaz Saray’dan Pentagon’a yalanlama
ABD’de Afganistan çatlağı! Beyaz Saray’dan Pentagon’a yalanlama Afganistan’la ilgili son dakika gelişmesi! Pentagon’un ‘ülkede 2 bin 500 asker bırakılmasını tavsiye ettiklerini ancak bunun kabul edilmediği’ yönündeki açıklamasına Beyaz Saray'dan yalanlama geldi. Açıklamada asker bırakılmasının ‘gerginliği tırmandıracağı’ konusunda üst düzey yetkililerin oy birliğine vardığını duyurdu.
28.09.2021 Dünya
Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ABD'li mevkidaşı ile görüştü Yunanistan'ın başkenti Atina'da hafta sonu düzenlenen NATO Genelkurmay Başkanları toplantısında bir araya gelen Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ile ABD'li mevkidaşı Mark Milley, güvenlik meselelerini ele aldı.
19.09.2021 Gündem
Trump'la ilgili ilginç iddia! Koltuğu bırakmamak için Çin ile…
Trump'la ilgili ilginç iddia! Koltuğu bırakmamak için Çin ile… Eski Başkan Trump ile ilgili şok eden iddia! ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley'in, Donald Trump'ın başkanlık koltuğunu bırakmamak için görevinin son haftalarında Çin'e savaş açabileceği endişesi konusunda iki kez Çin Genelkurmay Başkanı Li Zuocheng'e teminat verdiği iddia edildi.
14.09.2021 Dünya
ABD'den "Taliban ile iş  birliği konusunda" çelişkili açıklamalar
ABD'den "Taliban ile iş birliği konusunda" çelişkili açıklamalar ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Taliban ile ilişkilerin tahliyelerin koordinasyonu ile sınırlı olduğunu ve bunun daha geniş konularda iş birliği yapacakları anlamına gelmediğini ifade ederken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, Afganistan’da DEAŞ/H terör örgütüne karşı gelecekte Taliban ile işbirliği yapmalarının mümkün olduğunu söyledi.
1.09.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme...
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme... Afganistan'da Kabil Havalimanı yakınlarında düzenlenen terör saldırısını üstlenen DEAŞ/Horasan elebaşına yönelik Afganistan'da hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.
28.08.2021 Dünya
ABD diken üstünde: Başka terör  saldırıları olabilir
ABD diken üstünde: Başka terör saldırıları olabilir Beyaz Saray, ulusal güvenlik ekibinin, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i Kabil'de başka terör saldırıları olabileceği konusunda uyardığını bildirdi.
27.08.2021 Dünya
Afganistan'da kritik son dakika gelişmeleri! ABD Başkanı Biden'ın çaresizliği...
Afganistan'da kritik son dakika gelişmeleri! ABD Başkanı Biden'ın çaresizliği... Dünya Afganistan'dan gelen gelişmelere kilitlenmiş durumda. Taliban 10 günde tüm ülkeyi ele geçirirken, ABD yönetimi tabiri caizse çaresiz kaldı.
16.08.2021 Dünya
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret!
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret! ABD Savunma Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden oluşan bir heyet, Afganistan'da Kabil havaalanının güvenliği konusunu görüşmek üzere Türkiye'yi ziyaret edecek.
23.06.2021 Dünya
Genelkurmay Başkanı Güler, ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Genelkurmay Başkanı Güler, ABD'li mevkidaşı ile görüştü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile görüştü.
18.05.2021 Siyaset
Genelkurmay Başkanı Güler, ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Genelkurmay Başkanı Güler, ABD'li mevkidaşı ile görüştü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile telefonda görüştü. Görüşmede güncel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
14.04.2021 Gündem
ABD Genelkurmay Başkanlığı Biden'ı duyurdu
ABD Genelkurmay Başkanlığı Biden'ı duyurdu ABD Genelkurmay Başkanlığı, Biden'ın, 20 Ocak'ta yemin edip ABD ordusunun 46'ıncı başkomutanı olacağını açıkladı.
12.01.2021 Dünya
ABD'de dehşete düşüren gelişme: Nükleer saldırı düzenleyebilir
ABD'de dehşete düşüren gelişme: Nükleer saldırı düzenleyebilir ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley ile Başkan Donald Trump'ın herhangi bir savaş başlatması veya nükleer bir saldırı düzenlemesini engellemeye yönelik tedbirleri ele alan bir telefon görüşmesi yaptıklarını açıkladı.
8.01.2021 Dünya
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile yaptığı görüşmede, Tel Aviv'in İran'a karşı herhangi bir senaryoda ABD ile birlikte çalışacağını söyledi.
18.12.2020 Dünya
ABD'den virüsler için 'biyolojik silah' uyarısı!
ABD'den virüsler için 'biyolojik silah' uyarısı! ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, virüslerin bir devlet veya terör örgütü tarafından biyolojik silah olarak kullanılma ihtimali konusunda kaygılarının olduğunu söyledi.
2.12.2020 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan 'darbe' açıklaması: Bizim görevimiz değil
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan 'darbe' açıklaması: Bizim görevimiz değil Tarihi seçimin yaşdığı ABD'de darbe tartışmalarıyla ilgili ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley'den açıklama geldi. Milley, "Herhangi bir huzursuzluk anında ABD ordusunun hiçbir rolü olmayacak, Trump'ı Beyaz Saray'dan çıkarmak bizim görevimiz değil" dedi.
4.11.2020 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan 'Amerikan iç savaşı' açıklaması!
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan 'Amerikan iç savaşı' açıklaması! ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Rusya'nın Afganistan'daki bazı örgütlere para karşılığında ABD askerlerini öldürme talimatı verdiğine ilişkin iddialar konusunda brifing almadığını ve askeri istihbaratın bu bilgiyi doğrulayamadığını söyledi. Bu arada ABD Genelkurmay Başkanı Milley, Amerikan iç savaşındaki Konfederasyonu "ihanetle" suçladı.
9.07.2020 Dünya
ABD’de sıcak saatler! Trump ‘10 bin asker istedi’ iddiası
ABD’de sıcak saatler! Trump ‘10 bin asker istedi’ iddiası Beyaz Saray'ın siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonrası başlayan protestolar için Washington'a 10 bin asker gönderilmesi talebinde bulunduğu iddia edildi.
7.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mark Milley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mark milley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.