Marina

Marina

Son dakika marina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marina gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.366 marina haberi bulunmuştur. Tüm marina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Bakırköy'de yattan 300 bin liralık hırsızlık! İş adamı şok geçirdi
Bakırköy'de yattan 300 bin liralık hırsızlık! İş adamı şok geçirdi Bakırköy'de iki kişi, Ataköy Marina'da bulunan bir yattan yaklaşık 300 bin liralık malzeme çaldı.
24.01.2024 Gündem
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Mehmet Özhaseki: Mavi Bayraklı plaj sayısı 551’e yükseldi
Mehmet Özhaseki: Mavi Bayraklı plaj sayısı 551’e yükseldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Mavi Bayraklı plaj sayısının bu yıl 551’e yükseldiğini açıklayarak, “Mavi Bayraklı plaj sıralamasında dünya üçüncüsü olan ülkemizin eşsiz güzellikteki plajlarını ve denizlerimizi koruyor, yarınlarımıza temiz bir çevre bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.
23.07.2023 Gündem
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Ege'de korkutan tekne müsilajı! Tuvalet, bulaşık ve balast atıkları kirletti
Ege'de korkutan tekne müsilajı! Tuvalet, bulaşık ve balast atıkları kirletti Gökova-Karacasöğüt koyu, Ege Denizi’nin doğa harikası yerlerinden biri. 1988’den beri Özel Çevre Koruma Bölgesi içinde yer alan Karacasöğüt’te müsilaj görüldü. Ege Denizi’nin doğa harikası koylarını barındıran Gökova Körfezi içinde yer yer müsilaj görülmesi doğa severleri ve çevrecileri tedirgin etti.
4.07.2023 Gündem
Rusya'da 'açıklanamayan' bir ölüm daha! Sır perdesini evde bulunan adam çözecek
Rusya'da 'açıklanamayan' bir ölüm daha! Sır perdesini evde bulunan adam çözecek Rus bankası Loko-Bank'ın başkan yardımcısı Kristina Baikova, evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan 34 yaşındaki kişinin tutuklanıp tutuklanmadığı açıklanmadı. Şubat 2022’de başlayan Ukrayna işgalinin ardından pek çok üst düzey Rus, gizemli şekillerde hayatını kaybetmişti.
1.07.2023 Dünya
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro Kurban Bayramı ile birlikte yaz sezonu resmen açıldı. Birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerinin yolunu tuttu. Tatili İstanbul’da geçirmek isteyenler ise her sezon olduğu gibi özel plajlar ve otellerin havuzlarını tercih ediyor. Yeni sezonda otellerin havuz tarifesi yüksek. Boğaz kenarındaki Çırağan Palace Kempinski havuz için kişi başı 295 Euro ücret isterken, Four Seasons’ta 2 bin 850 TL, Hilton’da 2 bin 200 TL tarife uygulanıyor. Anadolu Yakası’nda fiyatlar 400 TL’den başlıyor.
29.06.2023 Ekonomi
Akdeniz'in derinliklerindeki bilinmeyenler, UPL ile gün yüzüne çıkacak
Akdeniz'in derinliklerindeki bilinmeyenler, UPL ile gün yüzüne çıkacak Antalya'da yapımı tamamlanan dünyanın en büyük su altı araştırma gemilerinden biri olan UPL, ilk seferine çıktı. Gemi, 500 metre derinlikteki arkeolojik kalıntıları 3 boyutlu görüntüleme ve dünyada 2 gemide bulunan basınç odasına sahip olma özelliğiyle dikkati çekiyor.
2.06.2023 Gündem
Türkiye'de Mavi Bayraklı plajların sayısı yükseldi
Türkiye'de Mavi Bayraklı plajların sayısı yükseldi Türkiye’de, temiz denizlerin göstergesi olarak kabul edilen mavi bayrağa sahip plajların sayısı yükselmeye devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu eksende 2023 yılında 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ve 10 bireysel yatın Mavi Bayrak ödüllerini kazandığını açıkladı.
25.05.2023 Yaşam
Türkiye'nin 'Mavi Bayrak'lı plaj sayısı 551'e ulaştı
Türkiye'nin 'Mavi Bayrak'lı plaj sayısı 551'e ulaştı Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye'de 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ve 10 bireysel yatın ‘Mavi Bayrak’ almaya hak kazandığını duyurdu.
24.05.2023 Gündem
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı Deprem felaketinde Hatay'da yerle bir olan ve yüzlerce kişinin can verdiği Rönesans Rezidans'ın sahiplerinden Hüseyin Yalçın Coşkun’un kaçtığı Karadağ’da da inşaat yaptığı ortaya çıktı. Coşkun’dan daire alanlar, binaların sağlamlığından endişe ediyor. Kardeşi Mehmet Yaşar Coşkun da 11 Şubat’ta yurt dışına kaçmaya çalışırken havalimanında yakalanmıştı. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Gündem
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
Emekli başçavuş evini 40'a yakın akrabasına açtı
Emekli başçavuş evini 40'a yakın akrabasına açtı Hatay’ın İskenderun ilçesinde emekli Jandarma Astsubay Başçavuş Savaş Barış (51), Türkiye'yi sarsan depremler sonrası evleri hasar gören 40'a yakın akrabasını, sarsıntıda ayakta kalan müstakil evi ile sokağa kurduğu yarı açık çadırda misafir ediyor. Barış, "Yüzde 99'u akrabam ve tek sığındığımız yer burası" dedi.
8.02.2023 Yaşam
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Kartal'da 29 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek ''Uğur Mumcu'yu Anma Yol Koşusu'' dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.
28.01.2023 Gündem
Yılın son günü Antalya'da denize girdiler
Yılın son günü Antalya'da denize girdiler Turizm kenti Antalya'da yılın son günü Konyaaltı Sahili'ne gidenler, denize girip güneşlendi. Tatilciler, zirvesinde kar bulunan Torosların manzarası eşliğinde bol bol fotoğraf çektirdi.
31.12.2022 Yaşam
Kocasını terk edip üvey oğluyla evlendi! 1 ay sonra bombayı patlattı
Kocasını terk edip üvey oğluyla evlendi! 1 ay sonra bombayı patlattı Dünya bu haberi konuşuyor. Rus fenomen Marina Balmasheva'nın hayatı medyada manşet oldu. Daha önce canlı yayında yaptığı itiraf ile herkesi şaşkına çeviren Marina, üvey oğlu ile ilişki yaşadığını belirtmişti. Marina bununla da kalmayıp üvey oğlu ile dünyaevine girmiş ve bir bebek sahibi olmuştu. Tüm dünyanın şaşkınlıkla takip ettiği 'çarpık ilişki'de bomba detay ortaya çıktı.
6.12.2022 Dünya
Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında? Restoranına Michelin Yıldızı verilen Şef Fatih Tutak’ın hayatı…
Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında? Restoranına Michelin Yıldızı verilen Şef Fatih Tutak’ın hayatı… Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi İstanbul 2023'ün ilk seçkisi dün açıklandı, beş restoran Michelin Yıldızı'na layık görüldü. Fatih Tutak da ödüle layık görülen isimlerden biri oldu.
12.10.2022 Gündem
Malta bayraklı gemide zehirlenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Malta bayraklı gemide zehirlenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı Bakırköy açıklarında demirde bulunan Malta bayraklı Sealion 1 gemisinde zehirlenen 5 kişi, hastaneye kaldırıldı.
10.10.2022 Yaşam
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak?
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak? Formula 1 Dünya Şampiyonası için nefesler tutuldu. 2023 yılında düzenlenecek olan Formula 1 Dünya Şampiyonası takvimi açıklandı. İşte Formula 1 2023 takvimi…
21.09.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Marina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.