Manisa Deprem

Manisa Deprem

Son dakika Manisa deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manisa deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manisa deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manisa Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manisa deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 manisa deprem haberi bulunmuştur. Tüm manisa deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa fay hattı sorgulama! Manisa’da fay hattı var mı, deprem bekleniyor mu 2023? Manisa deprem bölgesi mi, fay hattı nerelerden geçiyor? İlin deprem risk haritası!
Manisa fay hattı sorgulama! Manisa’da fay hattı var mı, deprem bekleniyor mu 2023? Manisa deprem bölgesi mi, fay hattı nerelerden geçiyor? İlin deprem risk haritası! Manisa'nın Spil Dağı etekleri boyunca pek çok yerleşim yerinin altından geçen "Manisa Fayı"nın yaklaşık 170 yıldır büyük bir aktivite göstermediğine dikkat çeken uzmanlar, 130 kilometrelik fayla ilgili acilen çalışma yapılması gerektiğini vurguladı. Peki, Manisa’da fay hattı var mı, Manisa’'da deprem bekleniyor mu, Manisa deprem bölgesi mi, fay hattı nerelerden geçiyor? İşte Manisa fay hattı haritası 2023 ve Manisa deprem risk haritası...
27.02.2023 Gündem
En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler...
En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Manisa'nın Saruhanlı ilçesi merkezli 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler…
26.06.2020 Gündem
Son dakika... Manisa'da 5.5 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Manisa'da 5.5 büyüklüğünde deprem! Manisa'da 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve İzmir gibi merkez illerde de hissedildi. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar bize ulaşan hasar bilgisi yok." dedi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ise depremle ilgili yorumlarda bulundu.
26.06.2020 Gündem
Son dakika... Manisa'da korkutan depremler
Son dakika... Manisa'da korkutan depremler Manisa'da art arda depremler meydana gelmeye devam ediyor. Manisa'da yaşanan depremler İzmir'den de hissediliyor. En son saat 12.38'de merkez üssü Kırkağaç olan 2.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
2.02.2020 Gündem
Deprem fay hattı sorgulama | MTA ve AFAD fay hattı sorgulaması (Evinizden fay hattı geçiyor mu?)
Deprem fay hattı sorgulama | MTA ve AFAD fay hattı sorgulaması (Evinizden fay hattı geçiyor mu?) Türkiye’de art arda yaşanan depremler, deprem konusunda yapılan araştırmaların artmasına neden oluyor. Bugün Manisa’da yaşanan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar, deprem fay hattı sorgulaması yapmaya başladı. Evinizden fay hattı geçiyor mu? Evinizin bulunduğu yer güvenli mi? İşte MTA deprem fay hattı sorgulama…
28.01.2020 Gündem
Son dakika... Manisa'da korkutan deprem!
Son dakika... Manisa'da korkutan deprem! Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başta İzmir olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem başta İstanbul, İzmir, Çanakkale olmak üzere pek çok ilde hissedildi. Manisa Kırkağaç'ta 17.53'te 4.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi.
28.01.2020 Gündem
Uzmanlardan flaş deprem açıklaması
Uzmanlardan flaş deprem açıklaması Deprem uzmanlarından İstanbulluların içini rahatlatan açıklama: Manisa ve Ankara’da meydana gelen depremler, Marmara depremini hiçbir şekilde tetiklemez
24.01.2020 Gündem
Son dakika... Manisa'da korkutan deprem!
Son dakika... Manisa'da korkutan deprem! Saat 06.04 sıralarında merkez üssü Manisa Akhisar olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
24.01.2020 Yaşam
Manisa'da 20 günde 102 deprem
Manisa'da 20 günde 102 deprem Manisa'da son 20 gün içerisinde Richter ölçeğine göre 2.0 ile 4.3 arasında değişen büyüklüklerde toplam 102 deprem meydana geldi.
20.04.2017 Yaşam
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknoloji ile yapılabilir. Bunu yapabilecek her şeyimiz var. Olmayan, siyasetin iradesidir, halkın gözetim ve denetim görevidir. Eğer insanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Gündem
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu?
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu? 27 Ocak sabah saatlerinde yaşanan deprem paniğe neden oldu. İzmir, Aydın, Manisa, Kuşadası'nda hissedilen deprem AFAD verilerine göre saat 08:19'da meydana geldi. Peki son dakika İzmir depremi kaç büyüklüğünde oldu? Deprem merkez üssü neresi? İşte son deprem hakkında bilgiler
27.01.2024 Gündem
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi Ege Denizi’nde, merkez üssü Kuşadası Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’in yanı sıra Manisa'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Valisi Süleyman Elban herhangi bir olumsuzluğun olmadığını sosyal medya hesabından duyurdu.
27.01.2024 Gündem
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası Türkiye Siyasi Haritası kuşbakışı bir düzlem üzerinden ülke sınırlarını, sınırlar dahilinde var olan askeri bloklaşmayı, kıta düzeylerini görmek isteyenlerin sık araştırdıkları konulardan birini oluşturuyor. Kullanım amaçlarına göre haritalar siyasi ölçekli harita, idari sınır ve kıta düzlemini belirtmek için kullanılır. Türkiye haritasını öğrenmek için ise öncelikle siyasi haritalar, özellikleri, neleri gösterir gibi detayları bilmek gerektiğinden haberimiz Türkiye İller Haritası ve haritalara yönelik merak edilenleri derledik.
25.01.2024 Gündem
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı Dün 7,5 şiddetinde deprem ile sallanan Japonya bugün ise Tokyo'dan gelen haberin şokunu yaşıyor. Japonya Havayolları'na ait bir uçak Tokyo'nun Haneda Havalimanı'ndaki pistte alevler içinde kaldı.
2.01.2024 Gündem
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde depremler olmaya devam ederken, MTA tarafından Türkiye'nin diri fay haritası da güncellendi. Yapılan araştırmada 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunurken, birinci derece risk altında olan şehirler; İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt oldu. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'deki deprem üretebilen fayları anlatarak risk haritasını yorumladı.
21.12.2023 Gündem
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Gündem
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde
Ekonomide asırlık başarının sırrı bağımsızlıkta yatıyor! Milli gelir 10 bin doların üzerinde 29 Ekim 1923’te ekonomik anlamda da bağımsızlığın temelleri atıldı. Türk iş dünyasının motivasyonu ve azmi bu bağımsızlık anlayışı üzerine inşa edildi. Yerli üretim, milli kalkınma hamleleri tam 100 yıllık maratonun temel taşlarını oluşturdu. Hiç kuşku yok ki Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ekonomik olarak ulaşılan büyüklük azımsanacak bir büyüklük değil.
29.10.2023 Ekonomi
Diri fay haritası güncellendi! Çok sayıda il etkilenecek
Diri fay haritası güncellendi! Çok sayıda il etkilenecek MTA diri fay hatları haritasını güncelledi. Haritayı değerlendiren Yüksek Jeofizik Mühendisi Mehmet Sarper Celasun beklenen Marmara depremiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.10.2023 Gündem
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstürü çekildi
Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstürü çekildi Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi gerçekleşti. Yeni Malatyaspor’un ligden çekilmesi ile birlikte bu sezon 18 takımın mücadele edeceği lig 11 Ağustos’ta başlayacak.
19.07.2023 TFF 1.Lig
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, otomotivde yeni yatırımlar çekmek üzere sıcak görüşmeler yürütüldüğünü belirtti. Kacır, “Avrupa firmalarının yanı sıra aralarında Çin’in de bulunduğu Uzakdoğu’dan birkaç markayla görüşüyoruz. Yıl bitmeden bunlardan en az birinin yatırım kararını duyurmasını bekliyoruz. Listede Manisa da var” diye konuştu.
14.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Manisa Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manisa deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.