Manipülasyon

Manipülasyon

Son dakika manipülasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan manipülasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını manipülasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manipülasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manipülasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 678 manipülasyon haberi bulunmuştur. Tüm manipülasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 31 Mart seçimlerine ilişkin provokatif ve manipülasyon içerikli paylaşımlarla ilgili soruşturma başlattı.
3.04.2024 Gündem
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu Resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden Zeydan Karalar seçildi
31.03.2024 Adana
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve SAS'a giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddialarına yalanlama
Yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddialarına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bakan Şimşek, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağını açıkladı" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
25.12.2023 Ekonomi
Konut fiyatlarındaki balon sönüyor! Büyük oyun deşifre oldu
Konut fiyatlarındaki balon sönüyor! Büyük oyun deşifre oldu SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini açıkladı. Bahçeci, "Özellikle yabancıya vatandaşlık için yapılan satışlarda büyük usulsüzlükler var ." ifadelerini kullandı.
5.12.2023 Ekonomi
Ev satışında çirkin oyun! Fiyatları böyle yükseltiyorlar, büyük ceza yolda
Ev satışında çirkin oyun! Fiyatları böyle yükseltiyorlar, büyük ceza yolda SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini açıkladı. Bahçeci, "Özellikle yabancıya vatandaşlık için yapılan satışlarda büyük usulsüzlükler var. SPK lisansı olan155 değerleme şirketinin üçte biri için soruşturma yürütüyoruz. Sonuçlanan dosyalara 15 milyon lira ceza kestik. 100’den fazla dosyada inceleme sürüyor. Çok büyük cezalar da yolda." ifadelerini kullandı.
4.12.2023 Ekonomi
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu’nun sevgilisi Aybike Çelik, şiddet gördüğünü iddia etti.
16.10.2023 Magazin
Bakanlık duyurdu! Kayıt dışı emlakçılara 54.5 milyon lira ceza
Bakanlık duyurdu! Kayıt dışı emlakçılara 54.5 milyon lira ceza Ticaret Bakanlığı, emlak sektöründe kayıt dışı manipülatif ve manipülasyon amaçlı ilan paylaşan 545 kişiye 54.500.000 lira ceza kesti.
9.10.2023 Ekonomi
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Balkan Vekili CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği toplantıya yorum yapan Göksu "Bu kadar büyük bir kente siz arkanızı dönüp, başka bir yere giderseniz İstanbul'u başka bir alana taşımış olursunuz. İmamoğlu'nun İstanbul diye bir gündemi yoktur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbullulara'a hesap vermeden kaçmak istiyor" ifadelerini kullandı.
21.07.2023 Gündem
Sosyal medyadan provokatif paylaşımlara gözaltı
Sosyal medyadan provokatif paylaşımlara gözaltı İstanbul'da seçim öncesinde ve seçim sürecinde sosyal medyadan suç içerikli paylaşım yaptıkları belirlenen Hüseyin D. ve Arda A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden Arda A. adli kontrol şartıyla serbest kalırken Hüseyin D. ise yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.05.2023 Gündem
Seçime ilişkin provokatif paylaşımlara soruşturma
Seçime ilişkin provokatif paylaşımlara soruşturma  Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin sosyal medya hesapları yolu ile provokatif paylaşımlar yapanlar hakkında resen soruşturma başlatıldı.
28.05.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Çelik, 'Yavaş bu siyasetlerin arka planını bilmediği için, konuştuğu konularda bilgisiz olduğu için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyor.' dedi.
22.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu dengesi bozulmuş, gözü koltuktan başka bir şeyi görmeyenlerin halini 14 Mayıs gecesi gördük. Televizyon ekranlarında oynadıkları kazandık tiyatrosunu hep birlikte takip ettik. Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı. Manipülasyon yapmak istedikleri belli oldu. Buna rağmen, yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden de kamuoyundan da özür dilemediler" dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
18.05.2023 Gündem
Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvuran kişi sayısını açıkladı
Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvuran kişi sayısını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden” kampanyamıza 162 bin başvuru oldu ve toplamda 728 bin bağımsız bölümü içeren bir başvuru sayısı söz konusu. 31 Mayıs itibariyle anlaşan vatandaşlarımıza projesi çizilen yerlerde de hızlı bir şekilde inşaat sürecini TOKİ Başkanlığımızla birlikte yürütüyor olacağız.” dedi.
17.05.2023 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız seçimi açık ara önde bitirdi. Muhalefet bütün antidemokratik refleksleri sergiledi." ifadelerini kullandı.
15.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin açıklamalarına tepki göstererek, “Çıkıp da sayım süreci devam ederken biz hiçbir şekilde seçim sonucu açıklamayız. Milletimiz müsterih olsun. Sayım devam etmektedir. Bütün siyasi partilerin temsilcileri oradadır. Vatandaşlarımız oradadır. Türk demokrasisi, bütün dünya önünde alnımızı ak edecek bir sınav vermeye devam etmektedir. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur diyerekten bir açıklama yaptı. Bu diktatörce bir yaklaşımdır. Milli iradeye saygısızlıktır” dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
Bakan Karaismailoğlu: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "14 Mayıs seçimlerine az kaldı. Bu istikrarın, bu huzurun devam etmesi için milletimize büyük işler düşüyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Manipülasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manipülasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.