Mama

Mama

Son dakika mama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mama gelişmeleri de dahil olmak üzere 740 mama haberi bulunmuştur. Tüm mama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor Adanalı kebapçı, dükkanından artan ekmeklerin üzerine her gün etli kemik kaynatıp sokak köpeklerini besliyor.
29.02.2024 Adana
ŞOK 22-27 Şubat 2024 aktüel katalogda şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyaları indirimli yer aldı!
ŞOK 22-27 Şubat 2024 aktüel katalogda şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyaları indirimli yer aldı! ŞOK 22-27 Şubat aktüel katalog yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği indirimli ürünler katalogunda şarjlı süpürge, bebek kamerası, ısıtıcı, ve hava temizleme cihazı yer aldı. V11 dikey şarjlı süpürge 21.899 TL, ahşap beşik 2.499 TL, ahşap ana kucağı 969 TL, hava temizleme cihazı 5.999 TL, bebek mama hazırlayıcı 1.379 TL, anne yanı bebek yatağı 259 TL'den ’den raflarda olacak. İşte 22-27 Şubat ŞOK aktüel güncel katalog ve indirimli ürünler listesi...
21.02.2024 Ekonomi
Doğumda annenin vücudunda unutulan gazlı bez, 2 yıl sonra fark edildi! Büyük skandal
Doğumda annenin vücudunda unutulan gazlı bez, 2 yıl sonra fark edildi! Büyük skandal Antalya’da Y.S.’nin (32) 2 yıl önce doğum yaptığı özel hastanede vücudunda unutulan yaklaşık 30 santimetrelik gazlı bez, yaşadığı ağrılar nedeniyle gittiği hastanede çekilen tomografide ortaya çıktı ve ameliyatla alındı. Büyük şok yaşayan genç kadın, hastane ve doktor aleyhine dava açmaya hazırlanıyor. Konudan yeni haberdar olan hastane yönetimi ise iddiayı incelediklerini bildirdi.
30.11.2023 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Kedi Sibirya kurduna saldırdı! Şaşırtan görüntüler
Kedi Sibirya kurduna saldırdı! Şaşırtan görüntüler Bağcılar'da esnafın sahiplendiği 'Duman' isimli kedi, sokakta karşılaştığı köpeklere saldırdı. Aynı gün içinde iki farklı köpeğe saldıran Duman'ı vatandaşlar güçlükle engelledi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
Ajda Pekkan: Köpeğime mama aldım
Ajda Pekkan: Köpeğime mama aldım Etiler'de lüks bir restorandan çıkarken görüntülenen Ajda Pekkan, "Köpeğime mama aldım" sözleriyle herkesi şaşırttı. Müzik dünyasının efsane isimlerinden Pekkan, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan "Sarıyer'deki villasını sattığı ve Tayland'dan 25 bin dolara gençlik iksiri getirdiği" yönündeki haberlere sert çıktı.
21.06.2023 Magazin
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, yıkılan veya yıkımı devam eden binaların enkaz kaldırma çalışması devam ediyor. Şu ana kadar, deprem nedeniyle yıkılan yapıların yüzde 68'inin enkazının kaldırıldığı bildirildi.
4.04.2023 Gündem
Kadıköy'ü ayağa kaldıran toplu kedi ölümü: Büyük bir katliam, soruşturma başlatıldı
Kadıköy'ü ayağa kaldıran toplu kedi ölümü: Büyük bir katliam, soruşturma başlatıldı Kadıköy'ü ayağa kaldıran olay. Mahalle sakinleri tarafından sokakta beslenen yaklaşık 34 kedi ölü bulundu. Kimi mahalle sakinlerinin ise evinde beslediği kediler kayboldu. Polis yaşanan olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken İlçe Tarım Müdürlüğü ise ölen kedilerden aldığı numuneleri laboratuvara gönderdi. İşte haberin detayları...
18.03.2023 Yaşam
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Diyarbakır Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde bakanlığın afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişçi, çiftçilere yapılacak olan 11 kalemde destekleme ödemesinin bugün gerçekleşeceğini duyurdu.
24.02.2023 Ekonomi
Bakanlıktan depremden etkilenen hayvanlara yem ve mama desteği
Bakanlıktan depremden etkilenen hayvanlara yem ve mama desteği Tarım ve Orman Bakanlığı, depremden etkilenen 10 ilde, ahırı zarar gören afetzedelere hayvan çadırı ve yem desteği sağlıyor. Ayrıca sahipsiz hayvanlara mama dağıtılıyor.
15.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremden dolayı yıkım yaşayan tüm illerimizde eş zamanlı olarak; adeta bir seferberlik ruhuyla harekete geçecek; Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız” dedi.
13.02.2023 Ekonomi
Kızları yıkılan binanın altında kalan babalar enkazı elleriyle kazıyor
Kızları yıkılan binanın altında kalan babalar enkazı elleriyle kazıyor Malatya’da yıkılan binalarının başından bir saniye ayrılmıyor, taşı toprağı tırnaklarıyla eşeliyorlar. İki baba da gözyaşları içinde enkaz altında kalan kızlarına ulaşmaya çalışıyor.
9.02.2023 Gündem
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı
Çalıştığı para transfer merkezinde tırnakçılık yöntemiyle 11 milyon vurgun yaptı Küçükçekmece’de uluslararası para transfer merkezinde çalışan kadın yaklaşık 1 yıl boyunca tırnakçılık yöntemiyle 11 milyonluk vurgun yaptı. 1 yıl boyunca kasanın açık vermesi üzerine güvenlik kameralarından durumu fark eden iş yeri sahibi şikayetçi oldu. Yakalanan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.01.2023 Yaşam
Seren Serengil veteriner fiyatlarına tepki gösterdi!
Seren Serengil veteriner fiyatlarına tepki gösterdi! Seren Serengil, bakımını üstlendiği köpeklerinin veteriner ücretlerine tepki gösterdi.
2.01.2023 Magazin
'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı
'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı Evcil hayvanlara ‘çip’ takma zorunluluğunun getirilmesinin ardından korkulan oluyor. Hayvan sahipleri, 31 Aralık gecesi dolan süreye rağmen çip taktırmadıkları evcil hayvanlarını sokağa terk etmeye başladı. Her Eve Bir Pati Derneği Başkanı Emre Demir, “Normal aylarda bizim bahçemize 20-30 dostumuz gelirken, şu anda 80-90’lara dayandı” dedi.
2.01.2023 Gündem
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor Dijital değişim ve dönüşüm alanında ortaya koyduğu atılımla Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmeti sunan kurum unvanına sahip İnegöl Belediyesi, e-devlet üzerinden hayvan sahiplenme hizmetini devreye aldı. İnegöl Belediyesi barınağındaki sahipsiz hayvanlar, e-devlet üzerinden sahiplenilebilecek.
12.12.2022 Gündem
İçleri acıtan iddia! 'Sokak hayvanlarının mamalarını yiyip, sularını içiyor'
İçleri acıtan iddia! 'Sokak hayvanlarının mamalarını yiyip, sularını içiyor' Eskişehir’de iddiaya göre, sokak hayvanlarının mamalarını yiyen şahıs, polisin kendisine teklif edilen sosyal imkânları reddederek beslendiği alandan uzaklaştı.
18.11.2022 Yaşam
Seda Erdim'den yeni paylaşım: Bundan güzel manzara olabilir mi?
Seda Erdim'den yeni paylaşım: Bundan güzel manzara olabilir mi? 'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim ile beş yıl önce nikâh masasına oturan Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde vaktini kızlarıyla geçiren Seda Erdim'den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü isim, dört yaşındaki Ses'in kardeşi Ela'ya mama yedirdiği kareyi yayınladı.
16.10.2022 Magazin
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi
8 yılda 420 ton mama desteği
8 yılda 420 ton mama desteği Her yıl 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde HAYTAP iş birliği ile sokak hayvanları için mama desteği sağlayan hızlı teslimat sitesi Getir, bu yıl “Patiye El Ver” diyerek 1 milyon kap mama toplamayı hedefliyor.
30.09.2022 Magazin
Viral gastroenterit nedir, nasıl bulaşır, nedenleri nelerdir? Viral gastroenterit tedavisi nasıl yapılır?
Viral gastroenterit nedir, nasıl bulaşır, nedenleri nelerdir? Viral gastroenterit tedavisi nasıl yapılır? Gürcistan ile yarın İstanbul'da hazırlık maçında karşılaşacak olan Ümit Milli Takım'da Arda Güler, viral gastroenterit tanısı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Peki, Viral gastroenterit nedir, nasıl bulaşır, nedenleri nelerdir? Viral gastroenterit tedavisi nasıl yapılır?
26.09.2022 Sağlık
Bebeğini karınca zehri ile öldürmeye çalışmıştı! Tahliye talebine ret kararı
Bebeğini karınca zehri ile öldürmeye çalışmıştı! Tahliye talebine ret kararı Yalova'da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katarak öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle Serhat Oskan’ın (41) tutuklu yargılanmasına devam edildi. 'Tasarlayarak alt soya, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıl hapsi istenen Oskan, cezaevinde mağdur olduğunu söyleyip, tahliyesini istedi. Mahkeme, Oskan’ın talebini reddetti.
14.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.