Maltepe Belediyesi

Maltepe Belediyesi

Son dakika Maltepe Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maltepe Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maltepe Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maltepe Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maltepe belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 maltepe belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm maltepe belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı konternerde yangın
Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı konternerde yangın Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı 2 katlı konteynerde yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yakında bulunan Maltepe Belediyesi'ne ait su tankeriyle de müdahale edilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.
6.02.2024 Gündem
Maltepe Belediyesi hangi parti? Maltepe Belediye başkanı hangi partiden? Ali Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?
Maltepe Belediyesi hangi parti? Maltepe Belediye başkanı hangi partiden? Ali Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Maltepe Belediyesi'nde görevli 10'u kamu çalışanı toplam 18 kişiye yönelik operasyon düzenlendiği duyuruldu. Söz konusu gelişmenin ardından Maltepe Belediye başkanı kimdir, Ali Kılıç hangi partiden? Maltepe Belediyesi hangi partiye ait? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Siyaset
Zelal Gökçe kimdir, nereli, kaç yaşında? Zelal Gökçe neden gözaltına alındı?
Zelal Gökçe kimdir, nereli, kaç yaşında? Zelal Gökçe neden gözaltına alındı? Müzisyen Zelal Gökçe İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Peki, Zelal Gökçe kimdir, kaç yaşında ve nereli, neden gözaltına alındı?
20.05.2022 Magazin
İçişleri Bakanlığı duyurdu ve bugün başladı! 887 asker ile...
İçişleri Bakanlığı duyurdu ve bugün başladı! 887 asker ile... Hatay'da PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu” başlatıldı.
20.05.2022 Gündem
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu Maltepe Belediyesi'nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenlendi.
20.05.2022 Gündem
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında şok iddia!
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında şok iddia! Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın aracına alkollü olarak çarptığını söyleyen Pınar Keskin, "Size 300 bin lira verelim, kaza yapan aracı da alın dediler. Polis çok yardımcı oldu bize ama polise tutanak tutturmadılar. Polis bekledi tutanağı tutmak için ama ona da engel oldular. Ambulans geldi ona da engel oldular." diye konuştu. Başkan Kılıç da alkollü olarak kaza yaptığı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Eve giderken Turgut Özal Bulvarı'nda seyir halindeyken önümde bulunan beyaz bir araç ani fren yaptı. Ben de arkadan önümde duran araca vurmuş oldum" dedi.
5.04.2021 Gündem
Kredi fırsatı! Limitler yükseltildi, faizler düşürüldü
Kredi fırsatı! Limitler yükseltildi, faizler düşürüldü Yüz binlere kredi müjdesi! Limitlerde artırıma gidildi. Faizler düşürüldü. Bakan güzel haberi duyurdu. Ev yapmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat! Emlak Katılım Bankası kredi sağlıyor. Kredi ve indirim fırsatı sunuluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili bilgi vererek, "Bu kapsamda 125 bin TL olan kredi limiti 200 bin TL'ye çıkardık. Bu kredinin faizinde ise 400 baz puanlık indirim yapıyoruz" dedi.
14.03.2021 Ekonomi
Azeri Ressam Mikayıl Abdullayev anısına Maltepe'de sergi açıldı
Azeri Ressam Mikayıl Abdullayev anısına Maltepe'de sergi açıldı Azerbaycanlı ünlü ressam Abdullayev’in doğumunun 100. yılına ithafen düzenlenen sergi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışına Azerbaycan Kültür Bakanı Anar Kerimov da katıldı.
3.03.2021 Kültür Sanat
İBB'den Atatürk hologramlı 29 Ekim kutlaması
İBB'den Atatürk hologramlı 29 Ekim kutlaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi sesinden Nutuk'tan bölümler okuduğu 3 dakikalık bir hologram gösterisi yapıldı.
29.10.2020 Gündem
Maltepe Belediyesi'nde aylık 22 bin 788 kirayla makam aracı iddiası
Maltepe Belediyesi'nde aylık 22 bin 788 kirayla makam aracı iddiası Maltepe Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptığı hizmet alım işi ihalesinde kiralanan araçların piyasa değerinin 5-6 kat üzerinde bir fiyata kiralandığı iddia edildi. Kiralanan makam aracının aylık kirasının ise 22 bin 788 lira olduğu öne sürüldü.
28.07.2020 Gündem
“Yaşamı Pozitif Kılalım” çağrısı!
“Yaşamı Pozitif Kılalım” çağrısı! Corona virüsle mücadelede yeni normale geçiş sürecinde Maltepe Belediyesi’nden anlamlı bir çağrı geldi. “Korona negatif olana kadar yaşamı pozitif kılalım” çağrısı yapan belediye, bu süreçte uyulması gereken kuralları bir animasyon klibi ile anlattı.
14.05.2020 Gündem
MHP'den YSK'ya iptal başvurusu
MHP'den YSK'ya iptal başvurusu MHP, hem Maltepe hem de İstanbul seçiminin iptali için YSK'ya başvurdu.Başvuru dilekçesinde toplam 970 kişinin Maltepe İlçe Seçim Kurulunca Kaymakamlık tarafından gönderilen liste dışından görevlendirildiği, bunlardan 479'unun il, ilçe dışı, mülki idare teklifi dışı atanan sandık kurulu başkanları olduğu tespitine yer verildi
17.04.2019 Siyaset
Maltepe'de "seçim usulsüzlükleri" iddiasını yargı çözecek!
Maltepe'de "seçim usulsüzlükleri" iddiasını yargı çözecek! AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı, Maltepe ilçesindeki seçim usulsüzlüklerine ilişkin iddiaları yargıya taşıdı.
17.04.2019 Siyaset
"Türkiye ikinci sıçramasını yapmak üzere bir seçime gidiyor"
"Türkiye ikinci sıçramasını yapmak üzere bir seçime gidiyor" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Döviz operasyonunun bir tek hedefi vardır, 31 Mart seçimleridir. Başka hiçbir hedefi yoktur." dedi. AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda seçmenle bir araya gelen Soylu, burada yaptığı konuşmada, pazar günü bir karar verileceğini, bu kararın sadece bugüne değil, aynı zamanda Türkiye'nin geleceğine ait bir karar olduğunu dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu, Maltepe'de tapu dağıtım törenine katıldı
Kılıçdaroğlu, Maltepe'de tapu dağıtım törenine katıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de tapu dağıtım törenine katıldı.
24.03.2019 Siyaset
Cumhuriyetin 95. yılında, dev şehir parkı açıldı
Cumhuriyetin 95. yılında, dev şehir parkı açıldı Maltepe Belediyesi 44 dönümlük Anadolu Yakası’nın en büyük parklarından birinin açılışını yaptı.
29.10.2018 Gündem
TSKM yeni heykel sergisine ev sahipliği yapıyor
TSKM yeni heykel sergisine ev sahipliği yapıyor Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM), heykeltıraş Ayhan Erdem’in 4’üncü kişisel heykel sergisi açıldı. İnsanların ruh hallerinin yer aldığı sergi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
10.10.2018 Kültür Sanat
MS hastası Serdar'ın büyük mutluluğu
MS hastası Serdar'ın büyük mutluluğu Multipl skleroz 'MS' hastalığına yakalandıktan sonra ayrıldığı eşiyle 22 yıl sonra tekrar evlendi...
19.09.2018 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan taksicilere böyle seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan taksicilere böyle seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kartal, Maltepe, Ataşehir, Üsküdar ve Sarıyer'de mitinglerde konuştu. Erdoğan, taksicilere seslenerek "UBER meselesi tek bir açıklamayla bitti mi, bitti. Patronları benimle görüşmek istedi ben istemedim. Sizi kıramazdım. Sizden bir ricam var. Arabalarınız pırıl pırıl olsun. Sigara içmeyin arabalarınızda, müşterilerinize de içirtmeyin." dedi.
22.06.2018 Siyaset
Kentsel dönüşümde İstanbul’da büyük tehlike!
Kentsel dönüşümde İstanbul’da büyük tehlike! Türkiye kentsel dönüşüm ile birlikte bambaşka bir tehlike ile karşı karşıya. Hızla yıkılan binalardan yükselen tozlardaki 'asbest' kentlerdeki milyonlarca insanı tehdit ediyor. Uzmanlara göre yıkılan binalardan yükselen ve rüzgarla çevreye yayılan asbest tozlarının gelecek 15-20 yıllarda Türkiye'de kanser vakalarında patlamaya neden olabileceği öne sürülürken mega kent İstanbul'da Kadıköy ve Maltepe'deki yıkım çalışmalarında 'asbest' bulgularına rastlandığı bildirildi.
7.02.2018 Ekonomi
Maltepe'de bina girişi çöktü
Maltepe'de bina girişi çöktü Maltepe'de, inşaat alanında göçük meydana geldi. 4 katlı binanın girişi de çökünce binadakiler tahliye dildi.
4.02.2018 Yaşam
Zuhal Olcay mest etti! Ayakta alkışlandı...
Zuhal Olcay mest etti! Ayakta alkışlandı... Oyuncu ve müzisyen Zuhal Olcay, Maltepelilere unutulmaz bir konser verdi. En sevilen şarkılarını seslendiren Olcay, ayakta alkışlandı.
22.01.2018 Kültür Sanat
Maltepe Belediyesi'nin 10 Kasım videosuna sosyal medyada büyük ilgi
Maltepe Belediyesi'nin 10 Kasım videosuna sosyal medyada büyük ilgi Maltepe Belediyesi'nin, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yıldönümünde yayınladığı video sosyal medyada büyük ilgi gördü.
29.09.2021 Gündem
Volkan Konak o şarkıda ağladı!
Volkan Konak o şarkıda ağladı! ‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı Karadeniz’in sevilen sanatçısı Volkan Konak, Maltepelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, hafızalara kazınan ‘Cerrahpaşa’ şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.
22.10.2017 Magazin
Sultan’ın gözyaşları
Sultan’ın gözyaşları Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Anneler Günü konserinin sürpriz konuğu olan Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, gösterilen ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı.
12.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Maltepe Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maltepe belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.