Maliyet

Maliyet

Son dakika maliyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maliyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maliyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maliyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maliyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.137 maliyet haberi bulunmuştur. Tüm maliyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttikUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son 21 yılda mevcut demiryolu hatlarının elektrikli hale getirilmesi kapsamında yapılan çalışmalarla, 2002 yılında 2 bin 122 kilometre olan elektrikli hat uzunluğunu yüzde 237 oranında arttırarak 7 bin 142 kilometreye yükselttiklerini söyledi.
21.07.2024Gündem
En-Nesyri, Fenerbahçe'de! Maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi belli oldu
En-Nesyri, Fenerbahçe'de! Maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi belli olduFenerbahçe'nin Sevilla forması giyen 27 yaşındaki forvet Youssef En-Nesyri transferinde sona ulaştığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin anlaştığı golcünün maliyeti ve İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.
22.07.2024Şampiy10
En düşük emekli maaşında zam farkı müjdesi! Banka hesaplarına yatacak, tarih belli oldu
En düşük emekli maaşında zam farkı müjdesi! Banka hesaplarına yatacak, tarih belli olduMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda en düşük emekli maaşının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını da içeren vergi teklifi kabul edildi. Bütçeye 33.2 milyar liralık ilave maliyet getirecek olan bu düzenlemenin önümüzdeki hafta Genel Kurul’da yasalaşması bekleniyor. Öte yandan emekliler için zam farkının hesaplara yatırılma tarihi belli oldu.
20.07.2024Ekonomi
Fındık üreticilerine erken hasat uyarısı! "Kalitesiz fındık ortaya çıkar"
Fındık üreticilerine erken hasat uyarısı! "Kalitesiz fındık ortaya çıkar"Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, yaklaşan fındık hasat sezonu öncesinde üreticilere ‘erken hasat yapmamaları’ uyarısında bulunarak, “Erken toplanan fındıklarda aşırı su kaybı, fındık içerisinin boşalması, randıman kaybı ve kilo kaybı gibi problemler yaşanabiliyor. Bu, fındığı sattığımız zaman kilo kaybından, randıman kaybından dolayı hem cebimize girecek olan paranın ekonomik yönden azalması, hem de fındığımızın kalitesi açısından ihracatımız açısından da bir kalitesiz bir fındık oluşmasını ortaya çıkarır” dedi.
17.07.2024Ekonomi
Ali Koç'un transferde istediği olmadı, masadan kalktı! En-Nesyri yerine 2 golcü birden geliyor
Ali Koç'un transferde istediği olmadı, masadan kalktı! En-Nesyri yerine 2 golcü birden geliyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. En-Nesyri transferinde tıkanan Ali Koç yönetimi 2 yıldız isme yöneldi. Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu da gündemine aldı. Kulübünün tekliflere açık olduğu golcü için maliyet araştırması yapıldığı öğrenildi...
13.07.2024Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Ordu'da fındıkta taban fiyat beklentisi 160 TL
Ordu'da fındıkta taban fiyat beklentisi 160 TLOrdu'da bir kilogram fındığın maliyeti, taban fiyat beklentisi ve fındık toplama işinde çalışacak işçilerin günlük yevmiyesi açıklandı.
12.07.2024Ekonomi
Turizm cenneti Antalya'da boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde günlük maliyet 1500 lira!
Turizm cenneti Antalya'da boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde günlük maliyet 1500 lira!Bu yıl 17 milyon turistin gelmesinin beklendiği Antalya'da tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği, yaz-kış boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde 1 günün maliyeti, 1500 liradan başlıyor. Loca tercih edilirse maliyet, bu rakamın 3 katını geçebiliyor.
2.07.2024Gündem
Adana'da çiftçilere traktör muayene kolaylığı
Adana'da çiftçilere traktör muayene kolaylığıYüreğir Ziraat Odası, kırsal bölgelerde yaşayan çiftçilerin muayene hizmetlerinden kolayca yararlanabilmesi Gezici Araç Muayene İstasyonu’nu Çotlu Mahallesinde çiftçilerle buluşturdu.
29.06.2024Adana
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacakİzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024Ekonomi
Gaziantep Ticaret Borsası'ndan E-İhracat eğitimi
Gaziantep Ticaret Borsası'ndan E-İhracat eğitimiGaziantep Ticaret Borsası (GTB), Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ‘GTB Gıda Sektörü 2. UR-GE Projesi' kapsamında, gıda sektöründe faaliyet gösteren üye işletmelerine yönelik “E-İhracat " eğitimi düzenledi.
27.06.2024Gaziantep
Trafik sigortasında fiyatlar değişti! Araç sahipleri için yeni tablo ortaya çıktı
Trafik sigortasında fiyatlar değişti! Araç sahipleri için yeni tablo ortaya çıktıMilyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiriyor. Trafik sigortasında yeni dönem mayıs itibarıyla başladı. Bu tarihten sonra aylık trafik sigortası primi artışları hasar maliyet endeksine göre belirlenecekti. Temmuz ayı için yeni güncel oranlar da belli oldu. Peki ortalama bir hususi araç için sigorta bedeli ne kadar çıkıyor? Sigorta uzmanı kasko yaptırmak için en ideal tarihi açıkladı. İşte detaylar...
11.06.2024Ekonomi
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!Doğalgaz ve elektrik maliyetlerine karşı tüm kesimlerin desteklenmesi yerine, ihtiyaç sahiplerine odaklanan bir sisteme geçiş yapılacak. Dar gelirlilere yönelik destek kapsamının artırılması öngörülürken, yüksek elektrik ve gaz tüketimi olan üst gelir grubu daha fazla ödeyecek.
10.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş göreceğiz, tek haneye inecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş göreceğiz, tek haneye inecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TİM 31. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sizlere müjdeli haber vermek istiyorum. İhracatçılar için döviz bozdurma zorunluluğunu yüzde 40'tan yüzde 30'a indirdik. Bu düzenleme Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak" dedi.
8.06.2024Gündem
Çilek üreticileri düşen fiyatlara tepki gösterdi! Kilosu 20 liraya düştü
Çilek üreticileri düşen fiyatlara tepki gösterdi! Kilosu 20 liraya düştüDenizli’de Honazlı kiraz üreticilerinin ardından Buldanlı çilek üreticileri de düşen fiyatlara tepki gösterdi. Sezon başında tarlasından toptan 30 TL’den satılan çilek fiyatı 20 TL ye düştü. Üreticiler çilek toplamaktan vaz geçti.
31.05.2024Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ resmen açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ resmen açıkladıDoğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni kararı açıkladı. BOTAŞ, doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmedi.
31.05.2024Ekonomi
Sulama fiyatlarına yapılan zama çiftçilerden tepki! Maliyet artıyor
Sulama fiyatlarına yapılan zama çiftçilerden tepki! Maliyet artıyorBalıkesir'de tarımsal sulama ücretsiz, su tarifesine de yüzde 15 indirim kararı verilirken, Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana'daki tarla ve bahçelerin sulama fiyatlarına zam yapılmasının çiftçilerin maliyetlerini önemli ölçüde artıracağını söyledi.
30.05.2024Adana
Bakan Kacır: TSE, 'Türk Malı' damgasının marka değerini güçlendirdi
Bakan Kacır: TSE, 'Türk Malı' damgasının marka değerini güçlendirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin en büyük laboratuvar hizmet altyapısına sahip Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) yetkinlikleri için güç çarpanı olacak Ankara Kalite Kampüsü'nün inşasının hızla tamamlanacağını belirterek, "Ulaşım, enerji, elektroteknik, yapı malzemeleri, kimya ve gıda gibi pek çok sektörün ihtiyaç duyduğu test altyapılarını bünyesinde barındıracak bu tesis ile sanayicilerimiz ileri düzeyde test ve sertifikasyon hizmetlerini güvenle alabilecek" dedi.
22.05.2024Ekonomi
Türk şirketten Slovenya'ya insansız tarım araçları fabrikası yatırımı
Türk şirketten Slovenya'ya insansız tarım araçları fabrikası yatırımıTürkiye ve Avrupa’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Peker Holding, insansız tarım araçlarının üretileceği Slovenya’daki fabrikasının açılışını yaptı.
22.05.2024Ekonomi
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjdeSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yepyeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
13.05.2024Gündem
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı!
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı!Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar kızdırıcı-ayırıcıların montajı tamamlandı. Nükleer santraldeki buhar türbini tesisinin yardımcı sistemlerinin bir parçası olan ekipman, türbin rotor kanatlarını döndüren buharın sıcaklık ve nem parametrelerini ayarlamaya yaradığı belirtildi.
6.05.2024Gündem
Fenerbahçe'de ilk transfer! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek sol bek belli oldu
Fenerbahçe'de ilk transfer! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek sol bek belli olduFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun satılma ihtimali nedeniyle savunmanın solu için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni bir isim gündeme geldi. Ferdi Kadıoğlu'nun yerini doldurması planlanan yıldız oyuncu için maliyet araştırması yapıldığı öne sürüldü.
3.05.2024Fenerbahçe
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyorTrafik sigortasıyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Trafik sigortasında yeni dönem başladı. Zorunlu trafik sigortasında mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (SEDDK) 1 Mayıs'ta devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.
2.05.2024Ekonomi
BOTAŞ duyurdu! Doğal gaza zam yapılacak mı?
BOTAŞ duyurdu! Doğal gaza zam yapılacak mı?Doğal gaz zammı ile ilgili açıklama geldi. BOTAŞ milyonlarca abonenin merak ettiği soruyu yanıtladı. BOTAŞ, Mayıs ayında doğal gaz fiyat tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.
1.05.2024Ekonomi
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyızÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maliyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maliyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.