Mali Destek

Mali Destek

Son dakika mali destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mali destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mali destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mali Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mali destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.606 mali destek haberi bulunmuştur. Tüm mali destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıdem tazminatı tavanı arttı! İşten ayrılmak isteyenlere yaz uyarısı
Kıdem tazminatı tavanı arttı! İşten ayrılmak isteyenlere yaz uyarısı Kıdem tazminatı, çalışma hayatının en önemli konularından biridir ve işçiler için işten ayrıldıktan sonra ekonomik bir güvence sağlar. Bu hak, işsizlik dönemlerinde veya emeklilik gibi hayatın dönüm noktalarında mali destek sunar. İşverenler için ise, işgücü maliyetlerinin bir parçasıdır. Bu sebeple işverenler ile işçiler arasında kıdem tazminatı konusunda farklı perspektifler söz konusudur. Her yılın başında ve temmuz ayında kıdem tazminatı tavanının artışı, bu konudaki teknik detaylardan biridir. Dolayısıyla, evlilik, askerlik veya belirli bir sigortalılık süresi ve prim gün sayısına ulaşarak işten ayrılmayı planlayan çalışanlar için ocak veya temmuz aylarını beklemek avantajlı olabilir.
12.02.2024 Ekonomi
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor
Almanya'da tarihi açıklamalar! Erdoğan: Bizim Holokost geçmişimiz yok, borcu olanlar rahat konuşamıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak amacımız; İsrailli ve Filistinlilerin yan yana, barış içinde yaşadığı, huzurun ve güvenin hâkim olduğu bir iklimin tesisidir. Bunu başarmamız lazım. Orta Doğu'da adil ve kalıcı bir barışın temini için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
17.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Seçimden sonra kiraların üzerine gideceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde arttığını görüyoruz. Bu fırsatçılık. Bu fırsatçılığa da düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İstanbul'da nüfus 1 milyon olacak iki şehir kurulacağını belirten Erdoğan, "Bakanlığımız yerleri belirledi. Bu alanlar sadece riskli binaları dönüştürmek isteyen vatandaşlarımız için kullanılacak" dedi. Öte yandan Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili müjdeyi 20 Nisan'da açıklayacağını belirtti.
18.04.2023 Gündem
Türk İHA ve SİHA'ları dünya gündeminde! ABD'de manşet, Türkiye rekor kırıyor
Türk İHA ve SİHA'ları dünya gündeminde! ABD'de manşet, Türkiye rekor kırıyor Özellikle silahlı insansız hava aracı satışlarının Türkiye'nin uluslararası ilişkilerini Orta Asya'dan Avrupa'ya, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya kadar birçok bölgede geliştirdiğini yazan Amerikan CNBC, büyüyen savunma sanayiinin kırdığı rekorları sayfasına taşıdı. Bayraktar TB2'nin Rusya-Ukrayna savaşında oynadığı rolü öne çıkaran CNBC, Erdoğan'ın 20 yıllık yatırımının meyvesini verdiğini vurguladı.
30.03.2023 Dünya
Bakan Ersoy: 42 noktada keşif çalışmaları başladı, 50'den fazla eser kurtarıldı
Bakan Ersoy: 42 noktada keşif çalışmaları başladı, 50'den fazla eser kurtarıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afet Kazı Başkanlığı’nın hayata geçtiğini belirterek, "Hatay’da çalışma kapsamına giren 180 nokta, diğer deprem bölgelerinde ise 15 yapı tespit edildi. İlk etapta 42 noktada keşif çalışmaları başladı ve tamamlananlarda da kazı çalışmaları yapılıyor. 20’sinde kazı çalışmaları bitti ve bu noktalarda 50’den fazla eser kurtarıldı" dedi.
14.03.2023 Gündem
Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekildi 6 çözüm maddesi TFF'nin masasına geldi
Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekildi 6 çözüm maddesi TFF'nin masasına geldi Hatayspor ve Gaziantep FK’nın hakları dondurulacak ve sezona 17 takımla devam edilecek. Peki bu iki kulüp gelecek sezon nasıl mücadele edecek? Onlar için ne yapılabilir? İşte kalem kalem çözüm maddeleri...
12.02.2023 Gaziantepspor
AB, Ukrayna’ya yapılacak 18 milyar euroluk mali yardım konusunda anlaştı
AB, Ukrayna’ya yapılacak 18 milyar euroluk mali yardım konusunda anlaştı Avrupa Birliği (AB), daha önce Macaristan tarafından veto edilen Ukrayna’ya sağlanacak 18 milyar euroluk mali yardım üzerinde anlaştı.
13.12.2022 Dünya
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Macaristan, AB'nin Ukrayna'ya yönelik 18 milyar euroluk destek paketini veto etti
Macaristan, AB'nin Ukrayna'ya yönelik 18 milyar euroluk destek paketini veto etti Macaristan, Avrupa Birliği'nin (AB) gelecek sene Ukrayna’ya 18 milyar euroluk mali yardımını içeren destek paketini veto etti.
6.12.2022 Dünya
Bakan Ersoy: Turizm geliri 35 milyar doları aştı
Bakan Ersoy: Turizm geliri 35 milyar doları aştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "2022 yılı Ocak-Eylül döneminde turizm geliri, 35 milyar doları aştı. Ülkemize gelen toplam ziyaretçi sayısı 40 milyon 25 bin kişi oldu. 2022 sonunda 50 milyondan fazla turist ağırlayıp, 44 milyar dolarlık rekor gelir düzeyine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
17.11.2022 Ekonomi
Borrell: Rusya tarafından Ukrayna şehirlerini hedef alan füze saldırısının bir sonucudur
Borrell: Rusya tarafından Ukrayna şehirlerini hedef alan füze saldırısının bir sonucudur Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, dün Polonya topraklarına düşen füze ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Bu trajik olay, dün Rusya tarafından Ukrayna şehirlerine sivilleri ve sivil altyapıyı hedef alan bir başka füze saldırısının bir sonucudur. Bu saldırılar uluslararası hukukun ağır ihlalleridir” dedi.
16.11.2022 Dünya
YÖK Başkanı Özvar: Öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteleri destekleme kararı verdik
YÖK Başkanı Özvar: Öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteleri destekleme kararı verdik Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Üniversitelerin farklılaşması adına 'öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteler' biçiminde rekabet gücü yüksek, bilimsel çalışmalarda temayüz eden üniversiteleri, ayrı bir grup altında YÖK olarak desteklemeye karar verdik" dedi.
3.11.2022 Eğitim
AB Enerji Bakanları Rus gazından bağımsız bir gelecek için anlaştı
AB Enerji Bakanları Rus gazından bağımsız bir gelecek için anlaştı Avrupa Birliği (AB) Enerji Bakanları, Lüksemburg’da düzenledikleri toplantıda Rus gazına bağımlılık olmayan bir gelecek için, orta ve uzun vade yapılması gerekenler üzerinde anlaşırken, Ukrayna’yı enerji alanında da desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
25.10.2022 Ekonomi
Madenci ailelerine destek! Maaş ve kamuda iş
Madenci ailelerine destek! Maaş ve kamuda iş Bartın’daki maden patlaması sonrası harekete geçildi. AK Parti’nin yapacağı son çalışmanın detayları ortaya çıktı. Yakınları maden kazalarında hayatını kaybeden ailelere aylık bağlanacak, aileden bir kişi de kamuda istihdam edilecek. İşte detaylar...
19.10.2022 Ekonomi
Maden işçileri için yeni yasa ve maddi destek hazırlığı
Maden işçileri için yeni yasa ve maddi destek hazırlığı Bartın'da 41 kişinin hayatını kaybettiği maden kazasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla maden işçileri için hem yeni yasa hazırlanacak hem de madenci yakınlarına destek paketi torba teklife eklenecek.
18.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Madenci ailelerine mali destek paketi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Madenci ailelerine mali destek paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan ölen madencilerin eş veya çocuklarına kıdemlerine bakılmaksızın aylık bağlanması konusunda yasal düzenleme yapılması için talimat verdi. Ailelere 1 milyon 500 bin TL’yi aşacak yardım yapılacağı ifade edildi.
18.10.2022 Yaşam
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
İsveç'te skandal görüntüler! Devlet binasında terör örgütü PKK propagandası yaptılar
İsveç'te skandal görüntüler! Devlet binasında terör örgütü PKK propagandası yaptılar NATO üyeliği için Finlandiya ile birlikte başvuru yapan İsveç'te skandal görüntüler tepki çekti. Terör örgütü PKK'ya destek verdikleri gerekçesiyle Türkiye'nin tepkisini çeken İsveç'te barınan terör örgütü destekçileri ise PKK propagandası yapmaya devam ediyor. Son olarak Stockholm belediye binasına ve kentin sembollerinden biri olan Avicii Arena'ya projeksiyonlarla terör örgütü simgeleyen semboller ve terörist başı Öcalan'ın posteri yansıtıldı.
16.06.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatlarında rekor! Ülkede ilk kez oluyor, yüzde 36 zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında rekor! Ülkede ilk kez oluyor, yüzde 36 zam geldi Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlarla birlikte benzin fiyatı 1.82 sterline, dizel akaryakıtın litresi ise 1.88’e yükselerek rekor seviyeye ulaştı. İngiltere'de yapılan zamla ortalama bir aile arabasının deposunu benzinle doldurmanın maliyeti ilk kez 100 sterlini aştı. Petrol fiyatları son 1 yıl içinde ise yüzde 36 arttı.
9.06.2022 Dünya
Alman istihbaratından PKK raporu! Terör örgütü Almanya’yı haraca bağlamış...
Alman istihbaratından PKK raporu! Terör örgütü Almanya’yı haraca bağlamış...   Terör örgütü PKK Almanya'yı haraca bağladı. Almanya'nın iç istihbarat birimi Federal Anayasa Koruma Teşkilatı (BfV) tarafından yayınlanan raporda, terör örgütü PKK 2021 yılında bağış kampanyası adı altında Almanya’da tahmini olarak 16 milyon 700 bin Euro toplayarak bir yıl öncesine kıyasla daha fazla haraç topladığı ifade edildi.
8.06.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü...
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rus petrolüne yaptırım uygulamak için harekete geçen Avrupa Komisyonu'nun planları Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Malta’nın yaptığı yoğun lobi çalışmaları nedeni ile parçalandı. Yunanistan petrol yasağı nedeni ile kendilerinin sahneden çekilmesi durumunda aralarında Türkiye ve Çin'in de aralarında bulunduğu ülkelerin devreye gireceğini savunuyor.
10.05.2022 Dünya
Almanya tarihinde böylesi görülmedi! Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya başladı...
Almanya tarihinde böylesi görülmedi! Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya başladı... Ukrayna topraklarının işgalinden sonra ABD, NATO ve AB ortak bir tavır sergileyerek Rusya’nın yaşanan savaşa karşı birlik olmuştu. Bu geniş birlikteki ilk çatlaksa Almanya’nın hamleleriyle açıldı. Rus gazı satın alma ve yaptırımlara katılma konusunda sürüncemede kalmış gibi görünen Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya çoktan başladı…
20.04.2022 Dünya
Rusya'dan ekonomik yaptırımlara karşı kritik hamle! 32,3 milyar dolar...
Rusya'dan ekonomik yaptırımlara karşı kritik hamle! 32,3 milyar dolar... Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, Batı tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımları hatırlatarak, söz konusu yaptırımların aşılması ve Rus ekonomisine destek amacıyla 2,5 trilyon rubleden (32,3 milyar dolar) fazla bir bütçe kullanacaklarını ifade etti.
19.04.2022 Dünya
Bakan Kurum canlı yayında konut müjdesini verdi: 81 ilimizde yapacağız
Bakan Kurum canlı yayında konut müjdesini verdi: 81 ilimizde yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Bakan Kurum ev kira ve satış fiyatlarındaki artışlara ilişkin, "Konut ham maddelerindeki artış etkili oldu. Elbette fırsatçılık yapanlar vardır ama bunu genele mal etmemek gerekli diye düşünüyorum. Artışları biz bakanlıklar olarak denetimlerimizi düzenli olarak yapıyoruz." ifadelerini kullandı. Bakan Kurum, "Fikirtepe 60 bin vatandaşı ilgilendiren bir proje. Bitiyor, 2023'te teslimatları yapacağız. Vatandaşlar evlerinde oturmaya başlayacak." dedi. Kurum, "Biz TOKİ ile yakın zamanda sosyal konut projesini 81 ilde hayata geçireceğiz. Bu sene de Haziran veya Temmuz ayında TOKİ müjdesini Cumhurbaşkanımız verecek." ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Gündem
Performansa göre araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecek! YÖK Başkanı Özvar duyurdu
Performansa göre araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecek! YÖK Başkanı Özvar duyurdu Erciyes Üniversitesi'nin (ERÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’nda konuşan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl yapılan performans değerlendirmesi sonuçlarına göre Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecektir" dedi.
25.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Mali Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mali destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.