Mal Kaçırma

Mal Kaçırma

Son dakika mal kaçırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mal kaçırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mal kaçırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mal Kaçırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mal kaçırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 mal kaçırma haberi bulunmuştur. Tüm mal kaçırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konuta tedbir kararı konuluyor, satış iptal ediliyor! Süre sınırı bulunuyor
Konuta tedbir kararı konuluyor, satış iptal ediliyor! Süre sınırı bulunuyor Boşanma davalarında 'eşten mal kaçırma' sık karşılaşılan bir durum. Evlilik sırasında sahip olunan mal varlığının eşlerden birinin rızası olmaksızın satılması düşük bedellerle farklı kişilerin üzerine geçirilmesi 'mal kaçırma' davalarına konu oluyor. Boşanma öncesi ya da sonrasında açılabilen davalar ile yapılan satışlar iptal edilebiliyor.
2.04.2024 Ekonomi
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı MOSSAD'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen 34 şüpheliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Evli çiftler dikkat! Eşten izin almak şart, hepsi iptal ediliyor
Evli çiftler dikkat! Eşten izin almak şart, hepsi iptal ediliyor Boşanma davalarında 'eşten mal kaçırma' sık karşılaşılan bir durum. Evlilik sırasında sahip olunan mal varlığının eşlerden birinin rızası olmaksızın satıması, düşük bedellerle farklı kişilerin üzerine geçirilmesi 'mal kaçırma' davalarına konu oluyor. Boşanma öncesi ya da sonrasında açılabilen davalar ile yapılan satışlar iptal edilebiliyor.
18.11.2023 Gündem
CEO olunca değişti, eşinin aşk mektuplarını buldu! 50 milyonluk boşanma davası
CEO olunca değişti, eşinin aşk mektuplarını buldu! 50 milyonluk boşanma davası Ankara’da G.P. adlı kadın, büyük bir şirkette CEO olan eşine kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı ve 25 milyon maddi 25 milyon ise manevi olmak üzere 50 milyon lira tazminat, kendisi için 250 bin ve kızı için de 250 bin olmak üzere aylık 500 bin lira da nafaka talep etti.
22.09.2023 Yaşam
Flaş tapu kararı! Kredi çekenleri ilgilendiriyor
Flaş tapu kararı! Kredi çekenleri ilgilendiriyor Banka kredisi kullananlar için mahkemeden emsal niteliğinde tapu kararı geldi. Kredi çekmek için evini ipotek eden çok sayıda kişi bulunuyor. Bu kişilerden çoğu ise, oturmakta olduğu konutunu ipotek ediyor. İşte mahkemenin ilgili kararı ve detayları...
21.01.2023 Gündem
Satış iptal ediliyor! Mülke tedbir kararı konuluyor
Satış iptal ediliyor! Mülke tedbir kararı konuluyor Boşanma davalarında 'eşten mal kaçırma' sık karşılaşılan bir durum. Evlilik sırasında sahip olunan mal varlığının eşlerden birinin rızası olmaksızın satıması, düşük bedellerle farklı kişilerin üzerine geçirilmesi 'mal kaçırma' davalarına konu oluyor. Boşanma öncesi ya da sonrasında açılabilen davalar ile yapılan satışlar iptal edilebiliyor.
10.12.2022 Gündem
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL Milli Savunma Bakanlığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin Akıncı Üssü'ne verdiği zararın tazmini için aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 500 sanık hakkında açtığı dava kapsamındaki bilirkişi incelemesi tamamlandı. Raporda, Akıncı Üssü'ndeki zararın 8 milyon 630 bin lira olduğu tespit edildi.
29.03.2022 Gündem
Vefalı evlada mirasta pozitif ayrımcılık yapılabilir! Yargıtay'dan flaş karar
Vefalı evlada mirasta pozitif ayrımcılık yapılabilir! Yargıtay'dan flaş karar Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kanser hastası yaşlı babası ile kalp hastası annesine yıllarca bakan kız evlada bırakılan dairenin iadesi yönündeki mirasçıların açtığı davaya son noktayı koydu. Kurul; maddi durumu iyi ve birden çok taşınmazı olan kanser hastası babanın, kendisine bakıp ilgilenen kızına bir gayrimenkulünü devretmesinin diğer mirasçılardan mal kaçırma amacını taşımayacağına hükmetti.
15.01.2022 Gündem
Sözbir Ailesi'nden çıkan haberlerle ilgili açıklama
Sözbir Ailesi'nden çıkan haberlerle ilgili açıklama Çıkan haberler sonrası Serdar Sözbir ile ilgili aileden yanıt geldi.
16.06.2021 Arşiv
Yetimhanede yaşarken milyoner olacak! 30 milyon lira...
Yetimhanede yaşarken milyoner olacak! 30 milyon lira... Tanınmış jinekologlardan N.D.’nin oğlu ünlü mimar Mustafa İhsan D.’nin, Andrea Sylvia Koban ile evlilik dışı ilişkisinden olan ve Avusturya’da bir yetimhanede büyüyen oğlu Eneas, babalık davası açtı. Yargı süreci lehine sonuçlanması halinde küçük Eneas tahmini 30 milyon TL’lik mirasın varislerinden biri olacak.
8.06.2021 Gündem
Ev satışı ile ilgili flaş karar! İptal edildi, fiyat...
Ev satışı ile ilgili flaş karar! İptal edildi, fiyat... Evi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Evini satarken bunu yapan evinden oluyor. Mahkemeden emsal niteliğinde karar! Evini satarken rayiç bedelini düşük gösterenler cezai yaptırımla karşılaşıyor. Gökalp kardeşler 900 bin liraya satın aldıkları evin bedelini tapuda 360 bin TL gösterip ödemeyi elden yaptı. Evi satın aldıkları kişinin bankalara borcu çıktı, banka satış için “Borçlu mal kaçırıyor. Bu satış gerçek değil” iddiasında bulundu. Mahkeme satışı iptal ederken, bankaya da evi icradan satma yetkisi verdi.
14.03.2021 Ekonomi
Sular durulmuyor! 'İnsanda biraz utanma olur!'
Sular durulmuyor! 'İnsanda biraz utanma olur!' Olaylı bir şekilde boşanan eski eşler arasındaki sular durulmuyor. Merve Şarapçıoğlu, ‘Mal Rejimi Listesi’ne evliyken çıktıkları tatilleri fatura eden eski eşi Berk Oktay’ı bombaladı.
18.01.2021 Magazin
MHP lideri Bahçeli'den ABD'ye sert tepki!
MHP lideri Bahçeli'den ABD'ye sert tepki! MHP lideri Bahçeli, "Bir defa şunu söylemeliyim ki, Temsilciler Meclisi'nin Barış Pınarı Harekatıyla ilgili yaptırım kararları, ayrıca 1915 olaylarını soykırım olarak değerlendiren tasarıyı kabul etmesi izah ve ifadesi olmayan çarpıklıktır" dedi.
30.10.2019 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan önemli açıklamalar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan önemli açıklamalar AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Cumhuriyet Halk Partisi, resmen paniğe kapıldı ve soluğu İl Seçim Kurulunda aldı. Çok alelacele gitti Cumhuriyet Halk Partisi. İl Seçim Kurulu da son derece hızlı bir şekilde hareket etmek suretiyle tedbir kararı vererek bu sayımı durdurdu" dedi.
2.04.2019 Gündem
Hazar Derneği'nden 'süresiz yoksulluk nafakası' açıklaması
Hazar Derneği'nden 'süresiz yoksulluk nafakası' açıklaması Hazar Eğitim Kültür ve Dayanılma Derneği, süresiz yoksulluk nafakası tartışmaları ve yasa değişikliği talepleriyle ilgili açıklama yaptı.
20.02.2019 Gündem
Vatansızlar!
Vatansızlar! MHP lideri Bahçeli, yurt içindeki kriz işbirlikçilerine sert çıktı: Türkiye’nin kaybettiği bir ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kâr hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, esasen yeri ve yurdu olmayan vatansızlardır
6.09.2018 Siyaset
Kozmetik devinde miras gerilimi devam ediyor! Erkek kardeşler de mahkemelik oldu
Kozmetik devinde miras gerilimi devam ediyor! Erkek kardeşler de mahkemelik oldu Türkiye’nin 66 yıllık kozmetik devi Hunca’nın kurucusu Adnan Hunca’nın ikinci evliliğinden olan kızı Hunca Toyer ile evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Gonca Kalanora’nın açtığı miras davasının ardından diğer çocukları Hunç Hunçer Hunca ve Tunçer Hunca da miras yüzünden mahkemelik oldu. Hunç Hunçer Hunca, erkek kardeşinin ve eşi Zeynep Hunca’nın tüm mal varlığına ve şirkete tedbir konulmasını istedi.
21.06.2018 Yaşam
Hainin baldızına tazminat kıyağı
Hainin baldızına tazminat kıyağı Darbeci Semih Terzi için ‘kahraman’ diyen baldız Ayşegül A., İBB’deki işinden çıkarıldı. Ancak FETÖ bağlantısı değil yöneticileriyle sorunları gerekçe gösterilip 75 bin TL de tazminat ödendi.
29.09.2021 Gündem
1870 parsel FETÖ’den kurtarıldı
1870 parsel FETÖ’den kurtarıldı FETÖ’cüler tapuda usulsüz devir yaptığı sırada yakayı ele verdi. Bu şekilde el konulan parsel sayısı 1.870’i buldu. Tapu dairelerinde oluşturulan ‘kırmızı hat’ listeleri örgüt üyelerinin mal kaçırma oyununa engel oldu. FETÖ'ye ait tapulara bakıldığında mal varlıklarında İstanbul, İzmir, Ankara, Kayseri, Adana'nın başı çektiği belirlendi.
7.03.2017 Ekonomi
FETÖ'nün mal kaçırma oyunu bozuldu
FETÖ'nün mal kaçırma oyunu bozuldu FETÖ’ye finans desteği sağlamak için eşe dosta yapılan taşınmaz ve hisse devirlerinin tamamı iptal edilecek
29.09.2021 Gündem
FETÖ’den iflas erteleme kumpası
FETÖ’den iflas erteleme kumpası FETÖ’cü şirketlerin iflas erteleme yoluyla mal kaçırdığı deşifre oldu. Bakan Tüfenkci başvuruların önemli bir bölümünün 15 Temmuz’dan önce yapıldığını söyledi
23.01.2017 Ekonomi
2400 hesap donduruldu
2400 hesap donduruldu Terörün finasmanına yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Son operasyonlarla birlikte FETÖ, DEAŞ, El-Kaide bağlantılı 2 bin 400 kişinin mal varlığı donduruldu
31.10.2016 Ekonomi
FETÖ "suikast timi"ni yıllar öncesinden hazırlamış
FETÖ "suikast timi"ni yıllar öncesinden hazırlamış FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanarak mahkemeye sunulan iddianame, örgütün darbe girişiminin altyapısını yıllar öncesinden hazırladığını ortaya koydu
29.09.2021 Gündem
İflas oyununda 521 şirket tespit edildi
İflas oyununda 521 şirket tespit edildi FETÖ’nün kontrolündeki 521 şirketin iflas erteleme yoluyla mal kaçırma oyunu deşifre oldu. Savcılıklar, şimdi de hain örgütün alt şirketlerini yakın takibe aldı
30.09.2016 Ekonomi
Hainler mal kaçırma telaşında: Tapuda FETÖ'cü avı
Hainler mal kaçırma telaşında: Tapuda FETÖ'cü avı FETÖ mensubu hainler mal kaçırma telaşına düştü. FETÖ’cü Albay Karabekmez’in taşınmaz devri oyununu ise uyanık tapu memuru bozdu
17.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mal Kaçırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mal kaçırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.