14 yıl önce, 6 ay arayla kayboldular! 2 arkadaşın öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı
14 yıl önce, 6 ay arayla kayboldular! 2 arkadaşın öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 14 yıl önce, 6 ay arayla kaybolan Mahmut Şahin ile arkadaşı Nihat Şahin'in öldürülüp cesetlerinin gömüldüğü ortaya çıktı. Olaya karıştığı belirlenen 4 kişiden 2'si gözaltına alınırken, birinin cezaevinde, diğerinin ise yurt dışında olduğu belirlendi.
12.02.2021 Gündem
Ödemeyi kapıda yapın! Göründüğünden farklı çıkabiliyor...
Ödemeyi kapıda yapın! Göründüğünden farklı çıkabiliyor... Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, çevrim içi alışverişte kapıda ödeme seçeneğinin tüketici için can simidi olduğunu belirterek, "Tüketiciye bir sorun yaşadığında muhatap bulabilmesi ya da hakem heyetlerine müracaat edip ödediği bedeli geri alması için mutlaka kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş yapmasını tavsiye ediyoruz." dedi.
9.12.2020 Ekonomi
Taksitli alışveriş yapanlar dikkat! 'Tek senet geçersizdir'
Taksitli alışveriş yapanlar dikkat! 'Tek senet geçersizdir' Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, "Senetle taksitli bir alışveriş yapıldığında mutlaka her taksit için ayrı bir senet imzalanmalıdır. Tek senet geçersizdir, bunun için satıcı mutlaka uyarılmalıdır. Zira uyarımızı dikkate almıyorsa tüketici hakem heyetine giderek imzaladığımız senedi iptal ettirebiliriz." dedi.
25.11.2019 Ekonomi
Son dakika: HÜDA PAR'dan flaş yerel seçim kararı
Son dakika: HÜDA PAR'dan flaş yerel seçim kararı Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere katılmama kararı aldıklarını açıkladı.
12.01.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri