Mahir İpek

Mahir İpek

Son dakika Mahir İpek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahir İpek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahir İpek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahir İpek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahir ipek gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 mahir ipek haberi bulunmuştur. Tüm mahir ipek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve Mahir İpek cephesinden sevindiren haber geldi!
Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve Mahir İpek cephesinden sevindiren haber geldi! Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 ilimizde yıkımlara neden oldu. Depremde enkaz altında kalan oyuncu Mahir İpekve Melisa Aslı Pamuk'un yakınları kurtarıldı. Ünlü isimler müjdeli haberi sosyal medya sayfalarından duyurdu.
7.02.2023 Magazin
Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun'
Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun' Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma ve çok sayıda can kaybına yol açtı. 'Güldür Güldür Show' oyuncularından Mahir İpek, depremde enkazda kalan yeğenlerinin tamamının arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.
7.02.2023 Magazin
Mahir İpek'i duygulandıran fotoğraf!
Mahir İpek'i duygulandıran fotoğraf! Mahir İpek ile Asuman Dabak, önceki gün Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile bir araya gelip, sohbet etti. Neşelerinin yerinde olduğu gözlenen ünlü oyuncular, mekan çıkışı gazetecilere poz verdi.
13.01.2023 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu!
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu! 'Güldür Güldür Show' ile ekranlarda olan Mahir İpek, Ocak 2021'de annesinin vefat haberiyle sarsldı. Eşi Aşık İsmail İpek'le koronavirüse yakalanan ve aynı zamanda astım hastası olan Naciye İpek'in hastanede kalbi durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Naciye İpek, Ankara'da toprağa verildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinada olduğu için cenazeye katılamayan 50 yaşındaki oyuncunun tarifsiz acısı, yüz ifadesine ve sözlerine yansıdı.
3.05.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş dizisinin Rüçhan'ı Veda Yurtsever'in eski eşi şaşırttı! Güldür Güldür'ün efsane ismi...
Üç Kız Kardeş dizisinin Rüçhan'ı Veda Yurtsever'in eski eşi şaşırttı! Güldür Güldür'ün efsane ismi... İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kardeş dizisi, Kanal D ekranlarında iddialı bir başlangıç yaptı. Üç Kız Kardeş dizisinin başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan paylaşıyor. Dizide hayat verdiği 'Rüçhan' karakteriyle izleyiciye korku salan ünlü oyuncu Veda Yurtsever hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.
2.03.2022 Magazin
Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlüymüş!
Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlüymüş! Güldür Güldür Show adlı eğlence programında Hayati Bayat'ı canlandıran Mahir İpek, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Özel hayatıyla da merak konusu olan İpek'in bir dönem Kırgın Çiçekler, İki Aile, Issız Adam gibi yapımların yıldız ismiyle evli olduğunu duyunca şaşıracaksınız!
19.01.2022 Magazin
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık!
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.
5.07.2021 Magazin
Hekimoğlu 35. bölüm fragmanı yayında!
Hekimoğlu 35. bölüm fragmanı yayında! Orhan, Hekimoğlu ile ilgili olan gerçekleri Mahir'e anlatacak mı?
31.01.2021 Televizyon
Evli oyuncu fena yakalandı!
Evli oyuncu fena yakalandı! Kendisi gibi oyuncu Ebru Özkan ile evli ve bir çocuk babası olan Ertan Saban, önceki gece sarışın bir kadınla görüntülendi. Muhabirlerin soruları üzerine sinirlenen Saban, "Nasıl sorular bunlar? Bakın arkadaşlar, ben evli bir insanım ve benim çocuğum var. Öyle bir şey olabilir mi Allah aşkına?" dedi.
13.11.2019 Magazin
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, "Organize İşler Sazan Sarmalı" filmine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.
5.02.2019 Televizyon
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama!
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama! Sinema salonu işletmecileri ile yapımcılar arasında yaşanan sorun nedeniyle 1 Ocak'ta vizyona girmesi beklenen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminimn gösterim tarihi ertelenmişti.
25.01.2019 Magazin
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği pek çok ünlü oyuncunun başrolünde olduğu "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı" filminin vizyon tarihi ertelendi.
24.12.2018 Televizyon
Mahir İpek ve eşi Veda Yurtsever İpek boşanıyor!
Mahir İpek ve eşi Veda Yurtsever İpek boşanıyor! Oyuncu Mahir İpek ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Veda Yurtsever İpek, anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu.
29.11.2018 Magazin
Yeter!
Yeter! Oyuncu Mahir İpek geçtiğimiz gece Cihangir sokaklarında dolaşırken görüntülenince yüzü asıldı.
8.09.2018 Magazin
Şevket Hoca'nın tahtına kim oturacak?
Şevket Hoca'nın tahtına kim oturacak? Hayat verdiği 'Eşofmanlı Şevket Hoca' karakteri ile izleyenleri kahkahaya boğan Çağlar Çorumlu'nun veda ettiği 'Güldür Güldür Show' programı, 11 Ekim Çarşamba günü yeni sezona 'merhaba' diyecek.
6.10.2017 Televizyon
Talihsiz kaza!
Talihsiz kaza! Derya Alabora, önceki gün Muğla’nın Akkaya ilçesinde çekilen ‘Cici Babam’ dizisinin setinde talihsiz bir kaza yaşadı.
29.07.2017 Magazin
Rollerini saklıyorlar
Rollerini saklıyorlar Güldür Güldür’ün oyuncuları Mahir İpek, Onur Atilla ve Onur Buldu rol aldıkları “Cici Babam” filminden rolleri ile güldürmeye hazırlanıyor.
28.07.2017 Magazin
Kolonya Cumhuriyeti ilk üç günde ne kadar izlendi?
Kolonya Cumhuriyeti ilk üç günde ne kadar izlendi? BKM'nin yeni filmi Kolonya Cumhuriyeti 21 Nisan'da vizyona girmişti. Peki film ilk üç gün ne kadar izlendi?
26.04.2017 Kültür Sanat
Gülmekten oynayamadık
Gülmekten oynayamadık 5 bin nüfuslu bir beldenin talihsiz bir kaza sonucu ülkeye dönüşüp ABD’yle savaşa girme hikayesini uluslararası siyaseti ti’ye alarak beyazperdeye taşıyan absürt komedi film, ‘Kolonya Cumhuriyeti’nin galası önceki gün Kanyon’da yapıldı.
19.04.2017 Magazin
Büşra Pekin'i görenler inanamadı!
Büşra Pekin'i görenler inanamadı! 'Kolonya Cumhuriyeti' filmiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Büşra Pekin'in son hali çok şaşırttı.
11.04.2017 Magazin
'Güldür Güldür'de büyük sürpriz!
'Güldür Güldür'de büyük sürpriz! Ekranların fenomen programı 'Güldür Güldür Show'a yeni bir oyuncu eklendi. Artık Güldür Güldür Show'da başarılı oyuncu Mahir İpek de yer alacak.
11.04.2017 Televizyon
Seksenler final yapıyor!
Seksenler final yapıyor! TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri final kararı aldı. Seksenler dizisi yakın zamanda final yapacak, işte o tarih...
6.04.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mahir İpek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahir ipek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.