Gazete Vatan Logo
Magazin Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun'

Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun'

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma ve çok sayıda can kaybına yol açtı. 'Güldür Güldür Show' oyuncularından Mahir İpek, depremde enkazda kalan yeğenlerinin tamamının arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.

Oyuncu Mahir İpek'in yeğenleri enkazdan çıkarıldı! 'Hepiniz var olun'

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7 Şubat Pazartesi günü saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saatler 13.24’ü gösterdiği sırada bu kez Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde ikinci bir büyük deprem oldu. Depremin Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da şiddetli şekilde hissedildiği açıklandı. İlk depremde hasar gören pek çok bina bu ikinci depremde tamamen yıkıldı.

Türkiye'ye felaketi yaşatan deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkıldı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan acı haberler gelmeye devam ediyor. Hayatını kaybedenler dışında birçok kişi de yaralandı. Ekiplerin, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalar sürüyor.

 

'Güldür Güldür Show' oyuncusu Mahir İpek da Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile depremde yeğenlerinin enkaz altında kaldığını belirtti.

"KALANLAR İÇİN SAVAŞIYORLAR"

Ünlü isim, "SAR arama kurtarma az önce bir yeğenimi göçükten kurtardı, kalanlar için çalışıyorlar. Size ve sin gibi uğraşan çabalayan herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"YEĞENLERİMİN TAMAMI KURTARILDI"

Bir saat sonra yeni bir açıklama yapan Mahir İpek, "SAR Arama kurtarma yeğenlerimin tamamını kurtardı. Hepiniz var olun" mesajını yazdı.