Mabel Matiz

Mabel Matiz

Son dakika mabel matiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mabel matiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mabel matiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mabel Matiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mabel matiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 mabel matiz haberi bulunmuştur. Tüm mabel matiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor?
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya’nın şarkıcı Mert Demir’le flört ettiği iddia edildi. Demir’in son şarkısı “Ateşe Düştüm”de fonda duyulan ses Serenay Sarıkaya’ya ait olması nedeniyle ikilinin bu şarkıdan sonra flört ettiği söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü.
12.11.2023 Magazin
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli!
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli! Dream Türk ekranlarının dinamik müzik, magazin programı “50 fifty”de bu hafta özel röportajlar var…
7.06.2023 Televizyon
Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu
Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem oldu. Mayıs ayında çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Matiz'in paylaşımları arasında yer alan balondaki iç çamaşırlı hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
3.06.2023 Magazin
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Magazin
Nihat Doğan ‘Antidepresan’ şarkısına gözünü dikti!
Nihat Doğan ‘Antidepresan’ şarkısına gözünü dikti! Şarkıcı Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda 2.Sayfa programında Mabel Matiz’in seslendirdiği 'Antidepresan' şarkısını yorumlamasıyla gündeme gelmişti. Nihat Doğan şimdi ise şarkıyı almak için vereceği parayı açıkladı.
30.03.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık!
Onur Büyüktopçu'dan dikkat çeken 'Antidepresan' yanıtı: Yeter artık! 'Kiralık Aşk', 'Dikkat Köpek Var' ve 'Lise Defteri' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısının birçok oyuncu tarafından yorumlanmasıyla ilgili soru sorulan Büyüktopçu, cevabıyla dikkat çekti.
4.02.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt!
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt! Merve Boluğur özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Boluğur, "eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı" haberlerine yanıt verdi. Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla da çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti.
4.02.2023 Magazin
Betül Demir, Merve Boluğur'u kızdıracak sözler söyledi!
Betül Demir, Merve Boluğur'u kızdıracak sözler söyledi! Betül Demir, Mabel Matiz’in ‘Antidepresan’ şarkısını seslendiren Merve Boluğur’u topa tuttu. "Duyunca hemen kulaklarımı kapattım." diyen Demir, öyle sözler sarf etti ki Merve Boluğur çıldıracak.
24.01.2023 Magazin
Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim
Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim Hülya Avşar önceki akşam kuzenleriyle Yeniköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Avşar, “Hem kızım Zehra hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık. Zehra’ya hiçbir şey almadım. Zaten beni yeterince yoluyor. Hediye istemeye utandı” dedi.
17.01.2023 Magazin
Radyo D’ye Mabel Matiz konuk oluyor!
Radyo D’ye Mabel Matiz konuk oluyor! Türkiye’nin sevilen radyosu Radyo D, birbirinden özel konuklarını stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor.
4.10.2022 Televizyon
Mabel Matiz Karakol şarkısının sözleri nedir, yeni şarkının sözleri ve müziği kime ait? Son klipi nasıl, neden gündem oldu?
Mabel Matiz Karakol şarkısının sözleri nedir, yeni şarkının sözleri ve müziği kime ait? Son klipi nasıl, neden gündem oldu? Mabel Matiz şarkıları ve çektiği kliplerle gündem olmayı sürdürüyor. Matiz'in 5. solo albümünden 'Karakol' teklisi de müzikseverlerle buluştu. 'Kavşaklar' isimli şarkısıyla ses getiren Mabel Matiz 'Karakol' isimli yeni şarkı ve klibiyle ses getirdi. Klibiyle çok konuşulan şarkının Karakol şarkısının sözleri ise merak konusu oldu. Peki Mabel Matiz'in Karakol şarkısının sözleri nedir? Mabel Matiz Karakol klibi nasıl, neden gündem oldu? Mabel Matiz yen şarkısını kim yaptı?
1.07.2022 Kültür Sanat
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi!
Şarkılar Bizi Söyler’de arabesk gecesi! Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta Ayhan Aşan, Tuğçe Tayfur, Ümit Yaşar, Cevher ve Sefa Doğanay konuk oldu.
6.02.2022 Televizyon
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bu sezonun son konserini verdi. Soğuk havaya rağmen alanı dolduran sevenleriyle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, 'Muhbir' şarkısı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
2.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Mabel Matiz konserinde sosyal mesafe hiçe sayıldı
Mabel Matiz konserinde sosyal mesafe hiçe sayıldı Mabel Matiz, Harbiye'de konser verdi. Konserde sosyal mesafeye dikkat edilmedi.
7.09.2020 Magazin
Dört ay sonra sahnede
Dört ay sonra sahnede Mabel Matiz, Kerki Solfej tarafından düzenlenen ‘Tik Tak’la Park Et Seyret’ etkinlikleri kapsamında, İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi Yenikapı’da konser verdi.
12.07.2020 Magazin
YKS'de tartışılan soru ile ilgili Mabel Matiz'den açıklama!
YKS'de tartışılan soru ile ilgili Mabel Matiz'den açıklama! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yetenek Testi'nde şarkıcı Mabel Matiz'in 'Fırtınadayım' şarkısında geçen "Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil' cümlesinde anlatılmak istenen nedir?" sorusu soruldu. YKS'nin ardından öğrenciler sosyal medyada soru ile ilgili tepkilerini dile getirince Mabel Matiz bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. YKS'de kendisinin sorularda yer alması ile ilgili olarak Matiz, "Valla ne diyim, en az sizin kadar şaşırdım. Buna ek olarak, sevindim de galiba. Bu, ne bilmiyorum, ama bu bir şey" dedi.
28.06.2020 Magazin
Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? En güzel Mabel Matiz şarkıları ve Maya albümü
Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? En güzel Mabel Matiz şarkıları ve Maya albümü Üniversite giriş sınavı YKS bugün yapıldı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınava Mabel Matiz damga vurdu. Adaylar YKS sınavının ardından sosyal medyada soruları tartışıyor. YKS'de çıkan Mabel Matiz sorusu ise sosyal medyada gündem oldu. YKS'de Mabel Matiz'in Fırtınadayım şarkısında geçen "Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil' cümlesinde anlatılmak istenen nedir?" sorusu soruldu. Pek çok kişi internette Mabel Matiz kimdir? Malbel Matiz kaç yaşında ve nereli? sorularını araştırıyor. İşte Mabel Matiz'in biyografisi ve en güzel Mabel Matiz şarkıları...
28.06.2020 Gündem
YKS'ye damga vuran soru! ÖSYM'nin Mabel Matiz sorusu sosyal medyada!
YKS'ye damga vuran soru! ÖSYM'nin Mabel Matiz sorusu sosyal medyada! 2020 YKS sonrası ilk yorumlar gelmeye başladı. YKS'ye giren adaylar sosyal medyada YKS'de sorduğu Mabel Matiz sorusuna ilginç yorumlar yapıyor. YKS'de Mabel Matiz'in Fırtınadayım şarkısında geçen "Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil' cümlesinde anlatılmak istenen nedir?" sorusu soruldu. İşte YKS'ye damga vuran o soru ve detayları...
28.06.2020 Eğitim
Mabel Matiz'den duygusal mesaj
Mabel Matiz'den duygusal mesaj Şarkıcı Mabel Matiz babasının ölüm yıl dönümünde Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi duygulandırdı.
22.02.2020 Magazin
Mabel Matiz 14 Şubat'ta sahne alacak!
Mabel Matiz 14 Şubat'ta sahne alacak! Kendine has tarzı ve şarkılara getirdiği yorumlarla geniş bir dinleyici kitlesinin beğesini kazanan Mabel Matiz 14 Şubat sevgililer gününde Maslak'ta sahne alacak.
29.01.2020 Kültür Sanat
Edis: “En büyük sorunum dip boyası”
Edis: “En büyük sorunum dip boyası” Pop dünyasının stil ikonları arasında yer alan Edis tıpkı Mabel Matiz gibi saçlarını civciv sarısına boyattı ve takipçilerine “Olmuş mu?” diye sordu.
2.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mabel Matiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mabel matiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.