Lys Başvuru

Lys Başvuru

Son dakika lys başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lys başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lys başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lys Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lys başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 lys başvuru haberi bulunmuştur. Tüm lys başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
LYS, ALES ve KPSS başvuru süreleri uzatıldı!
LYS, ALES ve KPSS başvuru süreleri uzatıldı! ÖSYM tarafından LYS, ALES, KPSS ve Adalet Bakanlığı sınavları için başvuru süresinde başvurusunu yapamamış olan adaylar için ek başvuru günü oluşturuldu. Sınavlar için başvuru günleri ne zaman? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
LYS'ye girecekler dikkat! ÖSYM uyardı
LYS'ye girecekler dikkat! ÖSYM uyardı ÖSYM, LYS'ye başvurular için son gün uyarısı yaptı. Başvurular bugün sona erecek ve süre uzatılmayacak
29.09.2021 Gündem
LYS başvurularında son gün!
LYS başvurularında son gün! 4 Nisan’da başlayan LYS başvuru işlemleri bugün sona eriyor. ÖSYM tarafından yayınlanan kamu spotu ile sınava girecek adaylar için bilgilendirme yapıldı. Sınav ücreti için son ödeme günü ne zaman? Sınavlar ile ilgili son gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
LYS başvuruları nasıl yapılıyor? Son başvuru tarihi ne zaman?
LYS başvuruları nasıl yapılıyor? Son başvuru tarihi ne zaman? 2017 LYS için başvuru işlemleri devam ediyor. Üniversiteye geçişin ikinci aşaması olan LYS başvuruları ne zaman sona erecek? Sınavlar ile ilgili tüm detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
LYS 2017 başvuruları devam ediyor! Başvurular ne zaman sona erecek?
LYS 2017 başvuruları devam ediyor! Başvurular ne zaman sona erecek? Üniversiteye giriş sınavlarının ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS) başvurular devam ediyor. 2017 YGS’de barajı aşan öğrenciler için LYS maratonu da başladı. 17 Nisan’da başvuru işlemlerinin biteceği LYS ile ilgili merak edilenler ve tüm detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
LYS 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?
LYS 2017 başvuruları ne zaman sona erecek? 4 Nisan 2017 tarihinde başlayan LYS başvuru işlemleri 17 Nisan pazartesi günü sona erecek. LYS için ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden başvuru yapılabilmektedir. LYS ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
LYS başvuru işlemleri başladı! 2017 LYS başvuru ücretleri ne kadar oldu?
LYS başvuru işlemleri başladı! 2017 LYS başvuru ücretleri ne kadar oldu? LYS başvuru işlemlerine start verildi. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre LYS başvuruları 4 Nisan tarihinde başlayıp yaklaşık 2 hafta sürecek. Peki LYS başvuru ücreti kaç lira olarak belirlendi?
29.09.2021 Gündem
2017 YGS sonuçları açıklandı mı? YGS sonuçları nasıl öğrenilecek?
2017 YGS sonuçları açıklandı mı? YGS sonuçları nasıl öğrenilecek? YGS sonuçlarının açıklanmasına çok az bir süre kaldı. ÖSYM tarafından sonuçların açıklanacağı tarih açıklandı. Sonuçların açıklanacağı tarih ve sınav ile ilgili son gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
YGS sonuçları ne zaman açıklanır? LYS ne zaman yapılacak?
YGS sonuçları ne zaman açıklanır? LYS ne zaman yapılacak? 2017 YGS'nin soru ve cevaplarının yayınlanmasının ardından sınava giren adaylar tarafından sınavın sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Sınav sonuçlarının açıklanma tarihi ne zaman? LYS başvuruları ne zaman yapılacak? YGS ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
2017 YGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
2017 YGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? YGS soru ve cevaplarının yayınlanmasının ardından sınava giren milyonlarca aday tarafından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sorularına nasıl itiraz edilir? LYS başvuruları ne zaman? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
2016 LYS başvuruları sona erdi mi?
2016 LYS başvuruları sona erdi mi? LYS başvuruları 14 Nisan tarihinde sona eriyor. Sınava girecek olan adaylar bu tarihe kadar LYS başvurularını yapmak zorundalar. LYS başvurularını yapmayan adaylar sınava girme hakkı kazanamıyor.
8.04.2016 Eğitim
2016 LYS başvuruları internet üzerinden yapılıyor mu?
2016 LYS başvuruları internet üzerinden yapılıyor mu? LYS başvuruları sınava girmek isteyen öğrencilerin yapmak zorunda olduğu işlemlerdir. LYS başvuruları esnasında hangi sınav türlerine girilecekse o sınav türlerine yönelik başvurular yapılır. LYS başvuru işlemleri ÖSYM kontrolünde gerçekleşen işlemlerdir.
7.04.2016 Eğitim
LYS başvuruları ne zaman başlıyor (2016 LYS BAŞVURUSU)
LYS başvuruları ne zaman başlıyor (2016 LYS BAŞVURUSU) LYS başvuruları Nisan ayı içerisinde yapılıyor. LYS başvurularını kaçıran adaylar sınava girme hakkı kazanamaz. Bu yüzden ilk aşama olan YGS sınavı üzerinden tercih yapmak durumunda kalırlar. LYS başvuruları hangi tarihler arasında ve nereden yapılıyor bu yazımızdan kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
5.04.2016 Eğitim
LYS Başvuruları İçin 21 Nisan Son Gün
LYS Başvuruları İçin 21 Nisan Son Gün LYS başvuruları için son gün 21 Nisan. ÖSYM tarafından belirlenen LYS başvuruları tarihlerine göre öğrencilerin başvuru işlemlerini bugün içerisinde yapması gerekiyor. LYS başvuru ile ilgili detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
ÖSYM'den flaş LYS açıklaması
ÖSYM'den flaş LYS açıklaması Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) için başvuruların 21 Nisan'da sona ereceği ve başvuru süresinin uzatılmayacağı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
LYS başvuruları başladı
LYS başvuruları başladı Haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavlarına müracaatlar başladı. Başvurular, 30 Nisana kadar yapılabilecek.
29.09.2021 Gündem
Tarım girişimcisine 50 milyon euroluk IPARD-II hibesi verilecek
Tarım girişimcisine 50 milyon euroluk IPARD-II hibesi verilecek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı-II (IPARD) 8'inci Başvuru Çağrısı'yla işleme ve pazarlama sektörlerinde, üretici, yetiştirici ve pazarlama alanına yönelik 50 milyon euro hibe paketi sunduklarını belirterek "Yeni hibe paketinde, makine ve ekipman alımı ile yenilenebilir enerji ekipmanlarını, yani modernizasyonu destekleyeceğiz." dedi.
25.11.2019 Ekonomi
YKS'nin ilk sınavı TYT ne zaman?
YKS'nin ilk sınavı TYT ne zaman? ÖSYM tarafından yapılacak olan 2019 YKS sınavının başvuruları 6 Mart'ta sona erdi. Başvurularını tamamlayan adaylar ilk oturum olan TYT'nin tarihini merak ediyor. TYT sınavı ne zaman yapılacak?
7.06.2019 Eğitim
Üniversite sınavı YKS'de ücretler açıklandı
Üniversite sınavı YKS'de ücretler açıklandı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda adaylar Temel Yeterlilik Testi ve Alan Yeterlilik Testi olmak üzere iki oturuma girecek. Her iki oturum için de aynı ücret ödenecek.
19.12.2017 Eğitim
ÖSYM, YKS'ye başvuru ücretlerini açıkladı
ÖSYM, YKS'ye başvuru ücretlerini açıkladı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvuru ücretini belirledi.
29.09.2021 Gündem
Dikkat! Burs fırsatını kaçırmayın...
Dikkat! Burs fırsatını kaçırmayın... Yeni eğitim dönemi için burs başvuruları başladı. Pek çok vakıf, şirket ve oda öğrencilere destek oluyor. Aylık destek miktarı 200-510 lira arasında değişiyor.
16.09.2017 Eğitim
LYS ek yerleştirme ne zaman? LYS tercih sonucu sorgulama ekranı
LYS ek yerleştirme ne zaman? LYS tercih sonucu sorgulama ekranı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tercih sonuçları açıklandı. 18-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen LYS tercih sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından adaylara duyuruldu. Peki LYS ek yerleştirme tarihleri belli oldu mu? İşte kontenjanlar...
29.09.2021 Gündem
LYS tercih sonuçları açıklandı! LYS tercih sonucu sorgulama ekranı
LYS tercih sonuçları açıklandı! LYS tercih sonucu sorgulama ekranı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tercih sonuçları açıklandı. 18-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen LYS tercih sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından adaylara duyuruldu. LYS tercih sonuçlarını haberimizden kolayca sorgulayabilirsiniz
29.09.2021 Gündem
Aman dikkat!
Aman dikkat! Tercih süreci başladı, henüz çok fazla bir çoğunluk yok...
20.07.2017 Eğitim
2017 ÖSYS tercihleri ne zaman başlayacak? Üniversitelerin taban ve tavan puanları
2017 ÖSYS tercihleri ne zaman başlayacak? Üniversitelerin taban ve tavan puanları Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ardından milyonlarca aday Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercihleri için geri sayımını sürdürüyor. Peki ÖSYS tercihleri hangi tarihte başlayacak? İşte ÖSYS tercihleri ve üniversitelerin taban ve tavan puanlarına ilişkin tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lys Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lys başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.