Lüks Yat

Lüks Yat

Son dakika lüks yat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks yat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks yat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Yat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks yat gelişmeleri de dahil olmak üzere 431 lüks yat haberi bulunmuştur. Tüm lüks yat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haftalık kirası 30 ev parası! Ultra süper lüks yatın yakıtı dudak uçuklattı
Haftalık kirası 30 ev parası! Ultra süper lüks yatın yakıtı dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında demirleyen ultra süper lüks mega yatın 400 bin litre akaryakıta 9 milyon lira ödediği öğrenildi. Haftalık kirasının 30 ev parası olan yatı ise kimin kiraladığı bilinmiyor.
14.06.2023 Ekonomi
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. 26 kişinin gözaltına alınırken aralarında çete lider R.T’nin de yer aldığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen çetenin lideri R.T’nin lüks içinde bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. Örgüt üyelerine motivasyon için lüks yatlarda eğlence düzenleyen R.T'nin videoları da sosyal medya hesabından paylaştığı tespit edildi. İşte haberin detayları...
6.12.2022 Gündem
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı Antalya’da lüks gezi yatı 6 kişiyle çıktığı turda denizin ortasında alev aldı. Lüks yatta bulunanlar Sahil Güvenlik zodyak botlarıyla diğer yatlara aktarılırken, çevredeki vatandaşlar jet-ski ve sürat tekneleri ile su püskürterek alevleri söndürmeye çalıştı.
15.09.2022 Yaşam
İtalya’da lüks yat, böyle battı
İtalya’da lüks yat, böyle battı İtalya’nın Catanzaro kenti açıklarında lüks yat, sulara gömüldü. İtalya Sahil Güvenlik ekipleri, yatta bulunan 4 yolcu ve 5 mürettebatı kurtardı.
23.08.2022 Dünya
Lüks yatın sahibi armatör çıktı! Film gibi kovalama sonunda itiraf etti: Düğüne gittik...
Lüks yatın sahibi armatör çıktı! Film gibi kovalama sonunda itiraf etti: Düğüne gittik... Bodrum açıklarında ihbar üzerine lüks bir yata ve gemiye operasyon düzenleyen Sahil Güvenlik ekiplerinin toplamda 84 kilogram uyuşturucu ele geçirdiği açıklandı. Olay Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşandı. Lüks yat, Sahil Güvenlik ve polisten kaçtı. 4 saatlik kovalamaca sonucunda zor kullanılarak durdurulan yattan 84 kilogram uyuşturucu çıktı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler emniyette verdikleri ifadede gaz kolu takılı kaldığı için duramadıklarını söyledi. Lüks yatın ise gözaltına alınan batık armatöre ait olduğu kaydedildi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.07.2022 Gündem
Bodrum'da kaçmaya çalışan lüks yat, ateş açılarak durduruldu
Bodrum'da kaçmaya çalışan lüks yat, ateş açılarak durduruldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik botu ile lüks bir yat arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Uyuşturucu ihbarı nedeniyle durdurulmak istenen tekne, ihtarlara rağmen durmayıp Türk karasularından çıkmak üzereyken ateş açılarak durduruldu.
28.07.2022 Gündem
Eski futbolcunun eşine suç duyurusu! Ünlü firmanın sahibinden iftira şikayeti...
Eski futbolcunun eşine suç duyurusu! Ünlü firmanın sahibinden iftira şikayeti... Merhum eski futbolcu Mecnur Çolak’ın eşi işinsanı Hare Dinçer hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Numarine Denizcilik’in sahibi Ömer Malaz, yakın çevresine kendisini sahtecilik ve dolandırıcılıkla suçladığı iddiasıyla Hare Dinçer hakkında iftira şikayeti bulundu.
28.06.2022 Gündem
Bu NFT'yi satın alan, gerçeğine de sahip olacak! 400 milyon dolara satışa sunuldu
Bu NFT'yi satın alan, gerçeğine de sahip olacak! 400 milyon dolara satışa sunuldu Metaverse yat şirketi Cyber Yachts, dünyanın en pahalı NFT'sini duyurdu. NFT’ye sahip olan kişi gerçek bir yata da sahip olacak.
22.04.2022 Ekonomi
Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor! ‘Eleman sıkıntısı var’
Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor! ‘Eleman sıkıntısı var’ Maaşlar 5-6 bin liradan başlıyor, toplam gelir 1,4 milyar liraya kadar ulaştı. Bu yıl 26 tane daha denize indirildi. Eleman sorunu nedeniyle siparişler geri çevriliyor. Dünyanın en önemli süper lüks yat merkezlerinden birinde istihdam sorunu aşılamıyor. ASBAŞ Genel Müdürü Zeki Gürses, “Şu an yat sektöründe 2 bin 148 kişi istihdam ediliyor. Firmalar aldıkları siparişlerle ilgili personel sıkıntısını İstanbul, Bodrum gibi bölgelerden geçici personel getirerek çözmeye çalışıyor" dedi
15.10.2021 Ekonomi
AK Parti'li Özkan: Her gün bir başka yalanla, algı oyunlarıyla mücadele ediyoruz
AK Parti'li Özkan: Her gün bir başka yalanla, algı oyunlarıyla mücadele ediyoruz AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti'nin güçlendikçe muhalefet partilerinin de aynı oranda saldırdığını belirterek, "Şimdi de yalan terörü ile algı operasyonlarıyla saldırıyorlar. Bunu yurt dışından fonlanan medyaları ile sürdürüyorlar. Her gün bir başka yalanla, bir başka algı oyunlarıyla mücadele ediyoruz" dedi.
27.08.2021 Siyaset
Hollanda'da 94 metrelik lüks yat dar kanaldan böyle geçti
Hollanda'da 94 metrelik lüks yat dar kanaldan böyle geçti Hollanda’da Kaag Adası’nda inşa edilen 94 metre uzunluğundaki lüks yat, römorkörler eşliğinde ülkenin en dar kanallarından geçerek Rotterdam’a götürüldü.
23.04.2021 Dünya
Boğaz'da lüks yatta tepki çeken doğum günü kutlaması!
Boğaz'da lüks yatta tepki çeken doğum günü kutlaması! Koronavirüs ile mücadele kapsamında müzikli her türlü eğlencenin yasaklanmasına rağmen, İstanbul Boğazı'nda lüks yatta 'Sosyal mesafesiz' doğum günü partisi düzenlendi.
18.11.2020 Gündem
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı
Rus milyarderin lüks yatı, Marmaris'e 1,5 milyon lira kazandırdı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, gümrüklü limana, üzerindeki helikopterle demirlenen, Rus milyarder Leonid Mikhelson'a ait 'Pacific' adlı lüks yata 1,5 milyon lira akaryakıt ikmali ile yiyecek ve içecek alışverişi yapıldı.
11.08.2020 Yaşam
Pandemide aile tipi süperlüks yatlara büyük ilgi
Pandemide aile tipi süperlüks yatlara büyük ilgi Dünyanın en önemli lüks yat üretim merkezlerinden Antalya Serbest Bölge'deki firmaların, pandemi sürecinde sosyal mesafe ve izole hayat tarzının öne çıkması nedeniyle aile tipi 16-24 metre boyutlarındaki lüks yat siparişleri arttı. Firmalar, yurt dışından birçok sipariş için ön anlaşma yaptı.
11.07.2020 Ekonomi
Ünlü tenisçi Rafael Nadal, Göcek'te kaza yaptı!
Ünlü tenisçi Rafael Nadal, Göcek'te kaza yaptı! Tarihin en fazla grand slam kazanan 2. tenisçisi Rafael Nadal, tatil için geldiği Göcek'te yatı ile kayalıklara çarptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'nin payını daha da artıracağız!
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'nin payını daha da artıracağız! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Dünya Denizciler Günü" dolayısıyla açıklama yayınladı.
25.06.2020 Siyaset
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ABDli iş adamı Sheldon Gary Adelson'a ait 'Queen Miri' isimli mega yat, 1 milyon 310 bin TL'lik yakıt ikmali yaptıktan sonra ayrıldı.
23.05.2020 Gündem
Bodrum'da demirleyen süper lüks yata 9 tanker yakıt ikmali...
Bodrum'da demirleyen süper lüks yata 9 tanker yakıt ikmali... Muğla'nın Bodrum ilçesinde demirleyen "Amadea" isimli motor yata 260 bin litre yakıt ikmali yapılıyor.
18.02.2020 Gündem
Ünlü şarkıcı Marc Anthony’nin lüks yatı yanarak battı
Ünlü şarkıcı Marc Anthony’nin lüks yatı yanarak battı ABD'li ünlü şarkıcı Marc Anthony'nin lüks yatı yanarak yan yattı. 45 itfaiye görevlisi yangına müdahale etti.
19.12.2019 Dünya
Lüks yat su almaya başladı,imdat çağrılarına yolcu gemisi cevap verdi
Lüks yat su almaya başladı,imdat çağrılarına yolcu gemisi cevap verdi Yeni Kaledonya açıklarında bulundukları yat su almaya başlayan 3 kişi, cankurtaran salına binerek yardım çağrısında bulundu. Yardım çağrısına lüks yolcu gemisi kaptanı cevap verdi. 3 kişinin kurtarılma anı kameralara yansıdı.
28.09.2019 Dünya
Üsküdar'da lüks yat alev alev yandı
Üsküdar'da lüks yat alev alev yandı Üsküdar açıklarında bir yat alev alev yandı.
20.07.2019 Yaşam
'Tosuncuk'un yurt dışında lüks yat sefası!
'Tosuncuk'un yurt dışında lüks yat sefası! Çiftlik Bank dolandırıcılığının bir numaralı ismi firari sanık Mehmet Aydın'ın yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
5.07.2019 Gündem
Yat kayalıklara çarptı! Vatandaşlar...
Yat kayalıklara çarptı! Vatandaşlar... Mersin'de içerisinde 2'si çocuk toplam 9 kişinin bulunduğu yat kayalıklara çarptı. Su alarak batmaya başlayan yatta bulunanlar, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
27.06.2019 Gündem
Lüks yat denize indirildi
Lüks yat denize indirildi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İsrailli iş adamı Ron Zuckerman'ın yatırımıyla yapılan lüks yelkenli yat denize indirildi.
24.06.2019 Ekonomi
Milli Piyango yılbaşı biletleri yarın satışa çıkıyor
Milli Piyango yılbaşı biletleri yarın satışa çıkıyor Milli Piyango'nun, büyük ikramiyesini 70 milyon lira olarak belirlediği "yılbaşı özel çekilişi" için biletler yarından itibaren satılmaya başlanacak.
28.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Yat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks yat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.